Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG eště někdo někde napište že Gran Turismo a Forza jsou simulátory a fakt se z toho asi poseru. Dyk to je arkáda jak prdel! Zahrajte si rFactor (BTW: Na něm jsou postavený simulátory týmů F1), Live For Speed nebo GTR a pak mluvte *3*
  • "Ježdění v druhém Shiftu je podobně návykové jako brouzdání po sociálních sítích." Takže o ničem? Co tak to napsat jinak. Sociální sítě mě teda nezajímají a zajímat nebudou, takže tu narážku nechápu :D
  • Paul_cz
    Perfektní článek od imfa, čtivej a informativní. Tahle hra vypadá neskutečně, už Shift 1 se mi líbil moc.

Ale stejně si nemohu pomoct, kéž by Slightly Mad někdy udělali hru podobného konceptu jako TDU..
  • hot pursuit s tim nema co delat, spousta let uz preci funguje, ze hry NFS delaji vzdy dve studia naraz (nebo i tri) a pak se ob rok prubezne meni vydani. Takze stejni autori delali shift a ted udelali dvojku.... criterion uz patrne dela hot pursuit 2... A jasne, preju jim, aby se jim zadarilo, kazda konkurence potesi... navic na pc neni ani menza a ani gt... z videa to vypadalo navic i hezky...
  • Pekne. Jen jeden dotaz na autora. Klouze a hvizda to porad tak otravne v kazde otacce i pri rychlosti chuze duchodce? Tim nemyslim to co hra povazuje za smyk.
  • nevim ale zda se mi ze tam mate chybu Mount Panorama je v australii na Bathurst a jezdi se tam hlavne V8 supercars a vytrvalostni zavody GT, ale nevim jestli se tam nejaka US serie jezdi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit