Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní finální verze Shift 2 Unleashed
12.3.2011 | Václav Rybář
106 příspěvků
-
OMG eště někdo někde napište že Gran Turismo a Forza jsou simulátory a fakt se z toho asi poseru. Dyk to je arkáda jak prdel! Zahrajte si rFactor (BTW: Na něm jsou postavený simulátory týmů F1), Live For Speed nebo GTR a pak mluvte *3*
-
-
Ono už to "nejrealističtější automobilový simulátor všech dob" je dost k smíchu :D, zvlášť u série která vychází z NFS...
-
LFS je super. rFactor je taky dobrej, ale ty F1 týmy používaj rF Pro, což je něco trochu jiného. GTR je rF v bledě modrém. Doporučuju netKar PRO, v současnosti asi nejrealističtější závody, na ofic. stránce teď za krásných 15 euro. No a pak iRacing, ale to už je jiná cenová relace.
-
-
Tak to že to je rFactor PRO ty lamy nemusej vědět :D:D Jinak super hry všechno, ale mám koupenej jen rFactor :)
-
-
Asi tak.
Veta "Gran Turismo je o pořádný kus realističtější" teda novy shift u mna totalne odrovnala *1*
-
-
Super.. Takže se můžu vesele vrátit zase ke GRIDu (mimoto proč ho autor vůbec nezmiňuje když je (alespoň podle mě) mnohem bližší Shiftu než GT5 atp.)?
No jak autor píše, komu nesedl první díl nesedne ani tenhle.. Jestli to správně chápu tak tu máme víceméně stejný jízdní model, pořád mizerné drifty, divně se komíhající hlava (ještě že radějí jezdím z pohledu 3. osoby). Už konečně udělali pořádný model poškození?
Ty noční závody jsou to jediné co z celé hry vypadá nadějně, bohužel.. A ano ta grafika, je to sice super že mají super efekty, ale k čemu to když se to nedá pořádně řídit (teď mluvím o Shift1, ale nepředpokládám že by došlo k nějakémo razantnímu změnění jízdních vlastností vozů)...
No tak realistický orgie se nekonaj (to ostatně ani u prvního Shiftu) takže fanoušci rFactoru mohou být klidní. Ostatně kdo nějakou tu reality v NFS čekal :D ? (Ano vím "není" to NFS, ale vychází to z něj).. Už aby ty byl GRID 2 a Dirt 3, to budou konečně pořádný (pseudosimulační) závody!
(Nikoho nechci urazit, jen píši svůj názor na hru, ne na článek ani autora, byť to tak může vyznít) -
-
Grid 2 ?? Ze o tom nic nevim.
Mimoto jizdni model Shift je delanej primarne na volanty -
-
O GRIDu 2 se ví jen to že je ve vývoji, to je vše..
A co se týče Shiftu a volantu. Shift neni hra pro lidi kteří hrají simulátory, tzn. cílová skupina většinou volant nemá a mimoto nemůžeš dělat hru jen na volnat.. Problém Shiftu (1) je že když máš volant tak auto zatáčí normálně, jenže na šipkách je to omezený a tudíž se auta stávaj prakticky neovladatelný, naopak na volantu je úplně primitivní...
-
-
-
"Ježdění v druhém Shiftu je podobně návykové jako brouzdání po sociálních sítích." Takže o ničem? Co tak to napsat jinak. Sociální sítě mě teda nezajímají a zajímat nebudou, takže tu narážku nechápu :D
-
-
Jsou lidé které sociální sítě nebaví, a pak je taky pár set milionů lidí co jim propadli a jsou schopní tam strávit hodiny a hodiny.Ale jestli jsi v první nebo druhé skupině nemá na to, jak se ti Shift bude líbit, žádnej vliv.
Obviously.
-
-
Tleskam autorovi, perfektne ctivej clanek plnej informaci a dojmu.
-
Perfektní článek od imfa, čtivej a informativní. Tahle hra vypadá neskutečně, už Shift 1 se mi líbil moc.
Ale stejně si nemohu pomoct, kéž by Slightly Mad někdy udělali hru podobného konceptu jako TDU.. -
dost dobre napsany clanek...precetl jsem ho cely a to automobilove simulatory vubec nehraju
-
Prostě ty NFS už jsou pořád stejný chtělo by to něco jinýho... třeba to převést do roku 2020 nebo do 1950...já nevím ale něco jiného to chce!
-
-
Já bych bral grafiku a fyziku SHIFTu přenesenou do prostředí NFS 1-4. Novej Hot Pursuit podle mě tu atmosféru starých dílů vůbec nevystihnul, jak se autoři chvástali.
-
-
oni asi po nárazu do hravy jak na ně padalo osazenstvo nad nima zapoměli že nejlepší nfs měly kameru z interiéru.
-
-
-
Tak tohle me dycky dostane. *1*
Manik sedi na koleckovym kresle s volantem ve vysce pupiku a dva metry od monitoru. Jezdecky zazitek jak prase. Pokud jsou arkady delany prave pro hrace jako je on pak to vsechno vysvetluje. To se pak nedivim ze jsou i taci co na forech zasvecene tvrdi ze realisticky jizdni model ma i TDU2. No vlastne tenhle je jeste borec protoze ma volant. *3* -
-
A na cem by mel clovek sedet? Pochybuju ze nekdo nekdy tvrdil ze TDU 2 ma realisticky jizdni model. Spise nekdo rekl ze to je zabava a ty jsi nesouhlasil a ted prehanis.
-
-
Nemusis byt simfanda abys mel specialni sedacku. Staci normalni pevne kreslo z Ikea za par stovek a upravit si to na realny posez. Jako promin ale sedet na koleckove zidli kera se ti soupe a mit volant na kolenou to je fakt sila. Nejhorsi je za takovy pak nejenomze pisou zasveceny komenty o urovni jizdniho modelu ale dokonce recenze. No najdou se i takovy ktery to hodnoti podle gamepadu nebo dokonce klavesnice ze?
Nic ve zlym ale pokud chci neco hodnotit musim mit pro to hodnoceni podminky. Hodnotici nemusi bejt zrovna zavodnik aby rozeznal jizdni model. Tak daleko jeste fyzika neni. Staci kdyz ma ridicak a neco najezdino. Pocit z ovladani jde rozeznat velice jednoduse. Ale ne tak jak je videt v rohu toho videa. To je jako hodnotit grafiku podle staryho cernobilyho monitoru 640x480. -
-
To stim kreslem opravdu neberu jako argument. Kdyby jsi rekl ze to hraje na Microsoft krapu (myslim ten volant) tak bych to bral. To ze to ma na kolenou take ale to ze ma kreslo kolecka je hroznej nesmysl. Sedim na kresle s koleckama a nic me neujizdi a nesoupe se. Takze tady se pletes.
-
-
-
-
Pěkně napsaný, ale proč v tom videu hraje vždy taková lama? Nurburgring jsem v takhle špatným čase nikdy zajet neviděl v ani 2x horším autě. Ale jo, možná si to koupím. Teď jdu dát Forzu.
-
-
I v Top Gearu s dodávkou dali lepší čas :D
-
-
Snad jen jedno upřesnění... Cimrman psal, že "Teplé pivo je horší než studená Němka" :-)
-
-
a "Lepší pivo v žaludku, nežli voda na plicích"
-