Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pekne. Jen jeden dotaz na autora. Klouze a hvizda to porad tak otravne v kazde otacce i pri rychlosti chuze duchodce? Tim nemyslim to co hra povazuje za smyk.
    • Klouze to plus minus stejne (mluvi o nedriftovacich zavodech samozrejme), zasadni rozdil je v tom, ze auta jsou citlivejsi na praci s plynem. V prvnim Shiftu se pri neopatrnem zachazeni zad rovnala skoro automaticky, tady je potreba jemnejsich korekci, protoze na plyn auto reaguje vic (napr. prudkym ubranim plynu u predokolek lze snaz docilit pretacivosti).
  • hot pursuit s tim nema co delat, spousta let uz preci funguje, ze hry NFS delaji vzdy dve studia naraz (nebo i tri) a pak se ob rok prubezne meni vydani. Takze stejni autori delali shift a ted udelali dvojku.... criterion uz patrne dela hot pursuit 2... A jasne, preju jim, aby se jim zadarilo, kazda konkurence potesi... navic na pc neni ani menza a ani gt... z videa to vypadalo navic i hezky...
  • Moc pěkný článek. Díky autorovi. :)
  • Huh, super clanek :)
  • Ja od SHIFTu uz moc necekam, koupil jsem si prvni dil a z ovladani a chovani aut me presla po case chut ho dal hrat. Dve hodiny jsem nastavoval volant aby se dalo auto trochu rozumne ovladat ale stejne si litalo ze strany na stranu a nedalo se udrzet rovne ( jakozto i ve videu cili tady zadna zmena ), mam nahrano spoustu hodin jak v rF, LFS atd a naposled i GT5 a to co predvedl SHIFT byla hruza. Fyziku samozrejmne porovnat nejde nehral jsem a vim ze SHITF byl arkadovy a vic sem od nej necekal ale ani tak necekam od SHIFT 2 protoze EA si nedovoli hodit na trh hru jen pro HC hrace z toho by nemeli tolik penez. BTW proc je ten Nordscheifle 2x tak siroky ? Jestli je tak verohodne udelany i Masarykuv okruh tak to potes prdel.
    • Masarykuv okruh je udelan cely odznova, nema nic poslecneho s verzi v GTR2 a je udelan maximalne presne, vcetne negativnich odklonu v nekterych zatackach.
      • A co okolí okruhu? Parkoviště na "céčku", stromy okolo trati, hlavně ve "Schwantzovce"? (v GTR verzi je strašně blízko a vysoko, v reálu je tam mýtina) Co les uvnitř trati, golfové hřiště? Je tam tohle všechno? Chápu, že to jsou svým způsobem nepodstatné hovadiny, ale kdo Brno zná, tak ocení jeho co nejvěrnější zpracování, zkrátka u SimBiňácké verze jsem neměl ten pocit, že tohle je "fakt jak v reálu" *1*
        • jo budes spokojenej, na golfovym hristi jsou jamky navrtany uplne jak v realu, toalety jsou taky zpracovany do nejmensiho detailu a az dojedes, tak na skle bude rozmaznutej stejnej druh hmyzu jako v realu poletuje na Masarykove okruhu, fakt..
      • V tom pripade +1 pro EA
  • Pro autora:
    Mount Panorama resp. Bathurst je v Australii ne v Americe. To je celkem zavazna chyba netrefit ani svetadil :-)
  • Nevypadá to špatně,pokud to nezmrvěj jako jedničku. Jinak jdu zpátky k Dirt2.
  • Zkoušel jsem na autosalonu v Ženevě, nevypadá to zle...věru ne...
  • Mně zas připadá, že Nordschleife v SHIFTu 2 právě dost zplacatili (podle videa s Huayrou, co jsem viděl) - na virtualr.net někdo poukazuje třeba na sekci od Wippermann k Pflanzgarten. A BAthurst nevypadá ani zdaleka na hardcore, protože ho tady autoři rozšířili asi tak na 15m a vypadá to naprosto směšně. V rFactoru jsou obě tyhle tratě o dost věrnější originálu, a to je prosím čistá fanouškovská práce! Na druhou stranu se fakt těším na to Brno, verze od SimBinu už je dost okoukaná, doufám že si tady dají pořádně záležet i s věrným okolím tratě.
    • vem si ci všechno je dneska mod, se není co divit že nikdo lepší work neudělá. Možná že nedokonalost headcamu nebo samotné 2D video způsobí zkreslení věmu, fakticky dokud není potvrzeno že kromě aut souhlasí reálná data i na tratě, není čemu věřit.
  • Toho bluru je tam jak nas**** . Nic moc klasika NFS. Hra sa na nieco cim nieje, hra ti urcuje kam sa mas kukat, pocas jazdy sa nemozes kuknut na palubovku traseti to hlavou ako keby si mal namiesto hlavy kameru. Vyspevuju to ako real racing, ale zabudly na ovladanie a hraju sa sppohladom, ktory je ...., sak na videach je vidiet ako to plava

Proste ostavam pri poriadnych hrach rfactor a podobne, oproti tomuto je lepsi aj GRID a viac sa tesim na DiRT 3.
    • taky se těším víc na ne-NFS závody, AE prostě nezná míru PR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit