Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní finální verze Shift 2 Unleashed
12.3.2011 | Václav Rybář
106 příspěvků
-
Zo zvedavosti som precital tento clanok, ale nevidim na nom nic zaujimaveho. Autor asi nieco berie. A nie, simulator a uz vobec nie najlepsi z toho nebude. Ale obcas ma bavi citat, ako sa niekto dokaze hadat do krvi, ze nfs, gt5 alebo f3 je simulator. Od serie NFS neocakavam absolutne nic, ale obcas si precitam kam smeruje. Snad vyjde co najskor GTR3 a este si pockam ako popracuju na iRacingu. Este stale tam su urcite veci, ktore mi vadia.
-
Hezky napsané. Jak je tam udělaný model poškození? Třeba v porovnání s Gridem nebo FlatOutem. A starší americká auta jsou, nebo to je zas plné těch bzučítek? *1*
-
Super. Tohle chci, nesnáším takovéty" simulátory" jako je třeba LfS nebo GT5, chci zábavu za monitorem, a zazávodit si. Realitu na monitoru nepotřebuji, chci zábavu, která se realitě blíží.
-
-
"chci zábavu, která se realitě blíží" = chceš GT5 :)
-
-
Chci zábavu, tak si nevyberu sterilní GT5. ;-) Dle mě i Shift 1 překonává GT5 ... A realičnost ... nic proti lidičky, ale kdo z vás ví, jak se chová čistý sportovní 750 koňový speciál ??? Tuším, že nikdo .... :-)
-
-
Shift 1 prekonava GT (nebo Forzu) mozna tak v nejakem tvem vlhkem snu, kamarade :)
-
-
Co je zábavného na tom, když GT5 pošle na trať 16 aut, pustí tě na 16. místo, kvůli letmému startu má první náskok 8 a půl vteřiny na začátku a dá ti jedno kolo na to, abys vyhrál a penalizuje agresivní jízdu? Aneb úkol v GT na trati Top Gear. Myslím, že hned ten po nejnudnější jízdě historie - jízdě na trati Top Gear s těmi VW mikrobusy.
-
-
Myslis tu druhou topgear challenge s neovladatelnym autem? to bylo peklo no, ale nerekl bych ze to bylo nudne, spis pekne k vzteku, ale bavilo me to :)
Ta prvni challenge tam ma svuj smysl, hezky si tu trat pomalu projedes, prohlidnes a naucis se ji, protoze to stejne jedes vickrat.. divil by ses, kolik lidi se na te trati jinak dokaze ztratit :) -
-
Nedivil, tím, že je to placka, tak se tam ztratíš jedna, dvě.
Na jednu stranu, jo, taky jsem to jel několikrát ten challenge, ale ne proto, že by mě bavil, ale s pocitem, že mě ta hra přece nemůže porazit. Já už se bavit přestával.
Vůbec GT5 je strašně divnou hrou. Chybí mi tam nějaké indexování vozů ala Forza. Strašně často se mi stává, že skočím do závodu buď se zbytečně rychlým autem, nebo naopak s hodně pomalým. Koupíš první auto, uděláš pár závodů (strašně lehkých, protože soupeři jezdí zatáčky jak připosr...), pak můžeš do vyšších, jenomže ejhle, zvolit správné auto je o hubu. Navíc hra podporuje to, co dneska všichni - dynamickou obtížnost, což se mi ani trochu nelíbí - když něco poděláš, soupeři na tebe počkají (to u GT nikdy nebylo). Naopak když jedu závod na 4 kola, tak 3 kola zvyšuju náskok na několik sekund a ve 4. se přiřítí někdo, kdo na rovince smaže 4 sekundy jen to hvízdne (kde to nitro vzal, mi není jasné).
GT5 je super pokud jde o jízdu na čas, ale jak jde o závodění, připadám si, že hra nehraje fairplay a to se mi nelíbí.
-
-
-
-
-
nfs séria ma už dobre dlhú dobu neberie, ale toto video sa mi teda páčilo. Možno to nie je najreálnejšie, najpresnejšie a najskutočnejšie, ale aspoň pre mňa to malo silnú atmosféru jazdenia. A to len prosím pekne z pozerania.
-
Měl bych dva dotazy na autora článku nebo na lidi co hru zkoušeli:
1. Podporuje hra spojku u volantů G25 a G27? V Shiftu1 se prý nedalo nastavit aby ste museli sešlápnout spojku při řazení.
2. Jak je na tom zvuk? Mám zvukovku s EAX5 a 5.1 repro tak by mě zajímalo jak si na tom hra stojí.
Tak snad to Shiftu2 vyjde. U Dirtu3 si velké naděje po zhlédnutí ingame videí nedělám takže tohle bude snad jediný pořádný pokrm pro volanty na pc. Rád bych už hrál taky něco jiného než RBR. -
-
Na tohle ti bohužel já neodpovím, ale jako pořádný "krmidlo" pro volanty na PC používej Life for speed a budeš spokojenej. Hra je sice bez licencí na závodní tratě a auta, ale jsou tam vymodelovaný slušný kousky a fyzika se nedá srovnat s žádnou jinou hrou. I to GT se může jít s realistikou zahrabat.
-
-
Az na to ze Shift, GT nebo Forza jsou hry s karierou a vsim moznym a LFS, rFactor, iRacing atd. jsou "jen" simulatory ktere nemaji hodne jinych veci co je ve hrach normalni a to je dost velky rozdil.
-
-
To není tak uplně pravda, třeba v tom iRacingu je ta kariéra taky dost simulační. Musíš najezdit určitej rating, abys mohl jezdit něco lepšího. A ten Ti ovlivňuje dodržování pravidel, nekolize se soupeři, čistá stopa, nevyjetí z trati... Dost motivační a zábavný :)
-
-
Ok chybicka ale myslim ze i presto je jasne kam jsem miril a to hlavne co se tyka LFS.
-
-
Pokud vím, tak třeba v GT Legends "kariéra" je. V GTR2 můžete jet alespoň několik přednastavených sezon pokud vím. Ona ta "kariéra" je v těch arkádách většinou příšerně zjednodušená, to by v simulátorech působilo jeko pěst na oko. Kdo chce řešit ty serepetičky kolem, tak si zahraje třeba nějaký F1 manager.
-
-
-
-
Men sa pacil jeden koment z inej stranky, v skratke hovoril otom ze v SHifte, sa vlastne zakruta neda normalne prejst a ma pravdu, je jedno ci idete v idealnej stope alebo uplne inde, stale je to otom isto, a este to dementne skakanie hlavi, ktore sa nepodoba vobec na real, je to take COD medzi závodmi. Take nacackane a nic ztoho.
-
Mimochodem jeste poznamka pod carou (v recenzi to bude zduraznene), hardwarova narocnost je naprosto stejna jako v pripade jednicky, takze myslim nikdo nemusi mit strach, ze to nerozjede. Ono to graficky taky nevypada o moc jinak, pribylo spis efektu nez detailu.
-
kuč cele SHIFTY strasna picovina hral sem to na vysteva a otres a reknu vam ze vyrobci asi nikdy nesedely v zavodnim aute je to spis dalsi napul arkadova blbost
-
-
jj sedel a dokonce sem se i dobre vyradil na okruhu takze nwm co to mate za TEAM ale hra stoji za prd a ke GT5 se to nemuze ani cuchnout
-
A tys sedel? Protoze dobra ctvrtina z naseho tymu zkusenosti s realnyma zavodnima autama ma. At uz jen jako pasazer, nebo i dokonce jako pilot. K tomu minimalne polovina tymu jsou lidi, co delali serii GTR a GTLegends a jsou to blazni do aut.
-
-
a co říká ten tvůj tým odborníků na SHIFT2? respektive tedy SHIFT1
-
-
myslim ze komentar Patricka Soderlunda a dalsich lidi z Team NFS (teda toho teamu co jezdi skutecne zavody) ohledne Shiftu1 na Youtube pri trose snahy najdes
-
Samozrejme jen pozitivni veci, kdyz ho delala ;-)
(viz SMS v mym nicku). Abych se vyhnul flamu jestli jsem nebo nejsem z SMS, tak moderator si to muze overit podle meho druheho mailu, co mam v registraci... -
-
tim spis to nemuzes objektivne posoudit a jen tady delas hre reklamu ;)
-
-
tak slo to samo nebo to bylo neovladatelny?
Hra je delana primarne na gamepad nebo volant, hrat to na klavesnici muzes, ale nevidim duvod proc si kvuli tomu stezovat na hru ... to jdi spis za vyrobcema klavesnic ze delaji tak hloupe keyboardy, kde mas stav klavesy jen 0/1 bez moznosti postupneho prechodu jako u triggeru/paky na gamepadu. Kdyby klavesnice byly vhodne k ovladani zavodnich her, delaly by se jako periferie pro konzole. Namisto toho se ale delaji prave gamepady pro ovladani her na PC, takze si muzes stezovat u panaboha na realitu, ale tezko chtit po vyrobcich aby prenesly ovladani verne z gamepadu na zarizeni ktere k tomu proste vhodne neni.... stejne jako to neni moc hratelne na tabletu, dotykovem displayi nebo mavanim rukama do kamery ... -
to Skoda Auto: Já ti nevim, ale první Shift byl tak primitivní že na klávesnici nebyl problém.. Stačí mít trochu cit v prstech a šlo to samo.. Druhá věc byla že to na klávesnici bylo tak špatně udělaný že nešlo pořádně točit volantem a tim pádem to bylo zároveň dost neovladatelný.. (Svatej GRID *7* )
-
problem klavesnice je, ze plyn/brzdu/volant pouzivas neustale na plno. Ekvivalent toho kdybys v aute nesuatle mel plyn/brzdu na podlaze a strhaval volant vlevo/vpravo. Gamepad ti umozni (a vzhledem ke konzolim je na to hra primarne delana) mnozstvi plynu/brzdy/toceni kontrolovat. Volant/pedaly ti navic umozni to mit pod kontrolou jeste lepe a prirozeneji .... verim, ze se to da hrat i na klavesnici, ale je to dost silene, kdyz si predstavis ze bys takto ridil skutecne auto. Nevim jestli mas vubec sanci na vyssi obtiznost se souperi drzet krok.
Pokud te ale hra bavi, urcite zainvestuj par stovek do gamepadu, uzijes si to o dost vic. -
No já třeba hraju Shift 1 na klávesnici a skvěle se bavím - sice plánuju koupit gamepad ale nevidím důvod si Shift2 neužít na klávesnici přestože je hra dělaná an gamepad/volant :-) ne všichni potřebují ultrarealistický ovládání
-
tak nevim jaky smysl ma delat reklamu cemukoli zrovna tady ... kde navic spousta lidi nechape ze je hra primarne na ovladac nebo volant a snazi se ji hrat na klavesnici a navic z piratske verze. Staci se podivat na prodeje Shift1 kde se na PC prodaly tak 2% z celkoveho objemu ... jinak ale objektivneji to muze rozhodne zhodnotit kdokoli kdo s tim prisel do styku poslednich nekolik let lepe, nez nekdo kdo to jeste ani nehral/neukradl a veskere dojmy ma z nekolika videi (v lepsim pripade). Samozrejme vyvojar bude tezko zcela nezaujaty, ale to plati pro kohokoli kdo bude nad necim vysedavat ve dne v noci nekolik let a pak jen poslouchat jak to stoji za hovno od lidi kteri se ani neobtezovali se s tim skutecne seznamit ...
-
-
-
-
-
-
Budu Shift 2 sledovat, jak si povede. Podle me se vyplati investovat svuj cas na pokracovani Shiftu, nez na dalsi ptakovinu, jakou byl novy Hot Pursuit. PR kecy o nejrealistictejsim simulatoru NIKDO, kdo zna treba jen jeden dil ze serie NFS nemuze brat vazne. Takze klidek fanousci ultra-mega-hyper realistych simulatoru jako LFS, rFactor ci jinych her, o kterych jsem v zivote neslysel... Tohle bude hra pro fanousky Gridu ci Dirtu, tedy pro lidi jako ja :-)
-
nevim ale zda se mi ze tam mate chybu Mount Panorama je v australii na Bathurst a jezdi se tam hlavne V8 supercars a vytrvalostni zavody GT, ale nevim jestli se tam nejaka US serie jezdi
-
-
Pravda. Je to Bathurst. Moje chyba... kazdopadne velmi pekne zpracovana trat (alespon co jsem srovnaval podle videozaznamu realne verze).
-