Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to vypadá jako by jsi to už hrál....... a zdá se že nedokážeš rozlišit slovo simulace - arkáda
  • Kterej umelec to "ridi" v tom videu? Jako sorry, ale nez neco natocim a pustim do eteru, tak si to alespon parkrat zajedu.
    Jine auto, zato ale bez jakychkoliv modernich asistentu pro porovnani v GT5:
    http://www.youtube.com/watch?v=XjZG5qvyi1c
    • panecku to ma ako nastaveny volant? na 90 stupnov? *8*

inak ta velkost obrazu je zaujimava *1*
      • Jak si prisel na tech 90 stupnu?
  • hlavne nech je tam uz poriadny grip kolies a nie smyklavka
  • 30 fps arkada pre pubertakov, nic viac.
    • Porotoze ty jsi nej dospelej a co se ti nelibi je pro deti.
      • blbecku je to VYMLETA ARKADA na 30fps PRE DETI .. pochopil si.
        • Slusnemu chovani te doma jeste nekdo nenaucil koukam. Navic pochybuji ze PC verze pobezi na 30fps. Ale asi bude jen pro deti kdyz to rikas ty musi to tak prece byt.
  • Článok sa volá DOJMY .... kde sú sakra tie dojmy? samé kecy o tom o čo sa hra snaží a ako by mala vypadať... tak nech si autor nemýli pojmy a dojmy.... :(
    • nekdy si rikam, ze za podobne blaboly by cloveku meli snad rovnou vzit rodnej list ... pro tebe musi byt i zakladni existence obtizna, kdyz nechapes veci, ktere lezi primo ocividne pred tebou. Clanek je tak plnej dojmu, ze to snad musi bejt jasny i nekomu v posledni rade se 4ma tridama zakladky .... zksu venovat zbytek nedele tomu ze nad tim popremyslis a pujdes trochu do sebe ;)
      • Paul_cz
        Ty registrace by tu měly bejt povinný, a ideálně i s nějakým IQ testem nebo něco. Tolik odpadu v diskuzích, pořád..
  • daufam ze zase budu modovat vlastnosti aut bugatty mi jelo 430 kmh
    http://www.youtube.com/watch?v=-9pWP2NQ7IE
  • Mount Panorama je v Australii ... ne v Americe
  • celkem dobrý článek, hezky napsáno...ale některé "postřehy" byly trochu mimo...celá série evidentně "chce" balancovat na dvou hranách? LOL dyť už se o to snaží od roku 2007!!! Tady autor trochu zaspal. Dále (jak se již píše níže) trať Mt. Panorama je v Austrálii, ne v Americe...
    • Jak se to vezme... az v roce 2009 zacaly prvni snahy o SOUBEZNE vydavani ruznych NFS (Shift vs. Nitro), ale rekl bych, ze az s vydanim Hot Pursuit/Shift 2 v kratkem casovem rozmezi na stejnych platformach dochazi k tomu sezeni na dvou zidlich. A zjevne to tak chce EA provozovat i do budoucna (viz ohlaseny projekt od Black Boxu na listopad a opticke oddeleni znacky Shift od NFS).
      • ...řekl bych, že se už delší dobu experimentuje s tím, jak to bude a tohle mi připadá jako jedno z finálních rozhodnutí (aspoň dočasně finálních...současně podle nich nejideálněji vyprofilovaných)
  • Nevěřím, že to bude realistické. Shift byl propadák a nevím, jestli si mohou troufnout na rfactor. Já jsem tam nikdy nouzi o adrenalin neměl a obešel jsem se bez bluru a dalšíchblbostí. Ve formulích souboje, které trvaly i 5 kol, vždy na centimetry a pokud jste to uměly a chtěli si užít srandy tak jste mohli ještě s formulí vydriftovat ze zatáčky, všechny okruhy a auta světa, na to nemůže mít žádná hra a shift 2 už vůbec
    • Shift nikdy nemiril proti rfactoru, iracingu, lfs ci necemu takovemu takze na to pozor. Mel by jit proti gt a forze. Coz v prvnim dile rozhodne nedokazal. A pokud se mu jen klepe vice kamera a nic zvlastniho se nemeni tak to asi ani nedokaze na druhy pokus. Ale porad to nic nemeni ze shift chce byt hra tak jako gt nebo forza a ne simulator bez hernich prvku.
  • Takže na vzdory všem skeptikům se je na co těšit. Víc aut a zajímavějších, víc tratí a líp zpracovanejch, vizuální upgrade a normální jízdní model *4* Fascinuje mě, jak každej dávno ví, že PR hemzy EA jsou z velký části snůška reklamních keců, ale stejně pak každej v diskuzi pláče a vyzdvyhuje rFactor. Dobrý, souhlasím, ale ukažte mi někoho, kdo to ještě neví *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit