Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Momentálně lze karty získávat za denní questy celkem rychle, quest dává 40 někdy i 60 zlatých a za 100 zlatých je booster a za 150 zlatých aréna. Questy lze plnit i naráz, takže každé dva tři dny můžete mít nový booster v němž je minimálně jedna rare karta, ale už jsme měli někdo i balíček s 1 epic a 3 rare!
    Jinak průběžné poznatky a zípisky a praktický návod v češtině krok za krokem též viz http://strateg.ic.cz/Heartstone/
  • To je pravda,ale jemu slo o ty realny EXPY,do areny muze jit kolikrat mu je libo a treba za to vyhodit i penize,ale kdyz nebude vedet,jaky karty draftovat,tak je mu to stejne na nic. Takze IMO ziskat vsechny hery/classy, par her se zivim souperem a az pak zacit "vydelavat" na arene.
  • Jsou tam tuším i nějaké denní questy, za které člověk může získat další zlato.
  • SnakePlisken
    Nevrazil jsem do hry ani korunu a nepřipadám si, že bych musel sto let hrát, abych si vydělal na balíček. A to jsou i dny, kdy nehraju a když hraju, tak se nedá říct, že bych u toho seděl celý den.
  • SnakePlisken
    To, že si to povídali lidi na internetu neznamená, že je to pravda. Nikde nepsali, že bude open beta. Teď má být nasazen nový patch a s ním následný wipe. Teď je ještě pozastavený invite do closed bety, ale zítra po nasazení patche má nastat "many more invites". Takže pokud si četl pozorně ten blog, nemohl si dojít k závěru, že bude open beta. Prostě lidi na netu dost žvatlají blbosti a neznamená, když o tom mluví hodně lidí, že je to pravda. :) Doporučuji přečíst tento http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10093279364?page=7#132 a tento http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10039254306#13 BLUE POST. :)
  • To máš zase pravdu, s tím souhlasím. Asi by to chtělo najít nějaký kompromis, podle mě by to chtělo ještě trošku pozměnit. Prostě tak, aby člověk nemusel sto let hrát kvuli jednoho balíčku, ale zase na druhou stranu jak říkáš ty, aby to zase neměl moc rychle. Takže správný balanc.
  • To ja ti nevim, me se treba takovy pocty docela libej, pac to slibuje dlouhy hrani, vis jak, dle meho skromneho nazoru lepsi, nez mit dvacet balicku denne a po tydnu nuda =).
  • Dost se mluvilo o tom, že by zároveň s wipem a nových patchem měla přijít i open beta. Stále je to možné, ale po tom jejich novém blog postu to skutečně vypadá, že open beta přijde ještě trochu později. Ale kdo ví, můžou překvapit.
  • No těch 10 zlatých za 3 výhry bude určitě lepší než to bylo doposud. Ale i tak je to celkem žíly trhající :D Zvlášt pro lidi co jsou na tom podobně jako já, a sice celý den v práci, ale je to pořád krok kupředu :D Jinak jedna hra zabere většinou tak 10 - 20 minut. Měl jsem i pár rychlých her, které byly hotové rychleji než za 10 minut, ale měl jsem i delší než 20 min :D Průměr kolem 15 min.
    Řekněme, že by člověk vyhrál každou druhou hru, tak by potřeboval 60 her, aby získal 100 zlatých na jeden balíček. Což by teda zabralo zhruba 15 hodin. Což je celkem brutální. 15 hodin na získaní jednoho jediného balíčku o 5 kartách, které navíc můžou být úplně na pytel :D
  • SnakePlisken
    Každým dnem nezačne otevřená beta. Nevím, kde si k tomu přišel.
  • SnakePlisken
    Nikde nepíšou, že bude otevřená beta. To sis jen z toho oficiálního textu chybně domyslel. :)
  • Takze vlastne tricet vyher na novej balicek... sice, anzto sem to nemel moznost hrat, si neumim moc predstavit, jak dlouho asi tak tricet vyher zabere, ale takhle od pohledu to nezni uplne zily trhajicne.
  • Tak Blizzard právě oznámil bližší informace o nejbližším patchi a bude změněna odměna z 5 zlatých za 5 výher na 10 zlatých za 3 výhry. Což je určitě krok k lepšímu.
  • Karty si pak můžeš i po kusech "vyrobit" vycraftovat sám za arcane dust, což je druhý typ měny, který můžeš získat v areně po tom co ji dokončíš. (Množství podle toho kolik výher se ti podařilo v areně získat než si nasbíral 3 prohry)
  • Ano, dají se získat i hraním, ale člověk asi musí být bez práce nebo bez školy a mít moře času, protože za 5 výher dostaneš 5 zlaťáků, přičemž 1 balíček o 5 kartách stojí 100 zlaťáků a buy-in (vstup) do areny stojí 150 zlaťáků.
  • Ale ty karty se DAJ nejak ziskat i normalnim hranim, nebo jsou buy only? Jestli uz to tu nekdo nekde psal, prijmete omluvu, jsem slepec.
  • Jinak co se týče hry samotné, tak s dojmy celkem souhlasím. Opravdu je to návykové, do detailu propracované, hezky se na to kouká, ale hlavně skvěle se to hraje. Navíc i když není vůbec složitá na pochopení, určitě není jednoduché být v tom opravdu dobrý, což je dobře. Navíc časem bude narůstat počet karet (který je i teď už dost velký), takže tvorba balíčků (decků) a strategií bude čím dál zajímavější.
    Jediné co mi připadá trochu přehnané jsou ceny. Člověk koupí 15 balíčků (každý po 5 kartách) za 18 euro, a 40 balíčků za 45 euro. Což je celkem brutální za virtuální karty, to už je skoro tolik co za skutečné reálné karetní hry, s tím rozdílem, že u skutečných karetních her člověk musí platit za výrobní náklady, tisk, obaly, logistiku atd, což vše u digitální hry odpadá, o to více ty ceny nechápu (i když asi chápu, blizzard si je jednoduše jistý tím, že lidi to stejně i za ty ceny budou hromadně kupovat, takže proč to dávat níže? :D )
  • Hraci to hraji, a CHTEJI to hrat, tedy se k tomu stale vraceji. Jak jinak bys navykovost definoval?
  • Uzavřená beta byla původně jen pro US region, ale už zhruba tři týdny je beta i v EU. Klíč mi Blizzard poslal, což jsem nechápal, protože nikdy u žádné jiné hry od Blizzardu jsem se do uzavřené bety nedostal, takže asi prostě štěstí :D Ale každým dnem má začít otevřená beta pro všechny.
    Pokud by to někoho zajímalo, může mrknout na moji let's play sérii videí od tutorialu, po odemykání hrdinů až po arenu atd. http://www.youtube.com/playlist?list=PLQ1wIpuK-P7oCu8MHTI3qjhey8IQ5Eqpn
  • Viz muj prispevek vyse. Pocet lidi podle me neni zadnym meritkem navykovosti. I kdyz se to samozrejme nevylucuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit