Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pocet hracu/lidi neni zadnym meritkem navykovosti. Pokud ano,pak je navykove temer vsechno v nasem zivote:p
    A zbytek tveho postu nejak nechapu. Ja jsem jen napsal svuj nazor a nikomu ho nevnucuji. To se v diskuzi dela. Nechovej se jako maly urazeny spratek.
  • Kde to pisou?
  • dočetl jsem se,že zítra okolo 7. hodiny raní(neboli 2.10. 1013 10 PM PDT) má začít otevřená beta...mno,uvidíme
  • Hele, nic s z toho nedělej. Ona je stejnak docela malá šance, že se tam dostaneš. Uvědom si, že je opravdu mnoho lidí, co by si to přáli a z toho oni vyberou opravdu malé procento.
    Takže ano, tím, že nejsi přihlášen do bety se tvoje šance snížily na nulu, ale nebyly by o moc vetší ani kdyby jsi tam přihlášen byl :) (Nevyřeší to ale samozřejmě tvůj problém, proč nefunguje ten SYstem Check...)
    Osobně jsem byl přihlášen do všech bet u Blizzardu, ale nikdy jsem se nikam nedostal...ale třebas mám smůlu...
  • Ronox
    Warcraft TCG neznáš?? Byla doba, kdy frčeli kartičky nehorázně a našels tu všechny od klasických magiců po dc i marvel komiksový tcg až po filmový star wars starou trilogii, tak i ten warcraft.
  • Ronox
    Klíče pro US betu jsou univerzální tudíž je mohl aktivovat i evropan. Po nějaký době začli posílat i várky přímo EU účtům.
  • Pan Ludra to napsal zcela presne! Tyhle hry mi daly dlouhy roky zabavy. A neni nahoda, ze jsou vsechny od jedny spolecnosti.
  • No, beta je pouze v US, alespon to tvrdi battle net. Takze bych rad videl ty borce co to tu "pry" hrali :D
  • To nevis? A kdo se opovazi mit ve svem dile vesmir, potazmo bytosti z vesmiru, tak je taky neoriginalni plagiator hodny pranyrovani, protoze princezna z mesice byla uz v taketori monogatari, a to je bratru jedenact stoleti starej pribeh. Hanba vsem!
  • A tak ja chci beta klic jako docela, komu z kamaradu se povedlo to zahrat, ten to chvalil, ted jeste nadseny clanek tady... *and I am just sitting here*
  • A protoze ses TY nebavil, tak blizzardi hry nejsou navykove? Miliony a miliony hracu jsou na blizzardich hrach roky, skoro desetileti v pripade treba WoWka, jestli mas pro navykovou hru nejakou jinou definici, sem s ni.
  • Heh, jenže to je celý to vtipný - ono se vše netočí kolem tebe. Pokud to hraje x milionů lidí už několik let, jo, dá se to považovat za celkem návykovou hru. Zrovna u WoW snad hromada lidí proseděla mládí. Holt se bude Blizzard muset přenést přes to, že huhiho to nebaví.
  • kovar.jakub
    Plus pokud dobře čtu by měl být wipe, kde zůstanou jenom zlaťáky v přepočtu na reálné peníze.
  • Moc logiky tvuj prispevek nedava. Dost lidi hraje temer kazdou hru,jsou pro to zavislacke?
    I kdyz je Pindourkuv post nejspis jen troling,musim s nim souhlasit.
    Ja se naposled bavil u prvniho dilu Starcraftu. Ostatni jejich hry me vubec neoslovily. Vcetne druheho dilu Stracraftu.
  • Hmm, tak jsem se chtěl zapojit do betatestu, jenomže Blizzardí SystemCheck se mnou nekamarádí, "There was a problem retrieving the system information". JENOMŽE MI NEŘEKL, JAKÝ PROBLÉM TAM BYL!!! Jak já tyhle zmr****é chybové hlášky nesnáším. Když hlásí problém, má ohlásit, v čem problém spočívá. Nemám rád takové čtvrtvičaté (polovičaté by bylo moc) utility. *16*
  • Jack1947
    Diky tedy za obsahle celkem info, myslim ze asi i muzu zustat bez teto hry. Nevim karty by mne asi moc nebavily mozna jen treba do toho dozrat no.
  • Je, ale na arcomage mam hezci vzpominky :))
  • Delas, jak kdyby warhammer nic nevykradl a byl jediny originalni fantasy *1*
  • S tou poslední větou souhlasím. V době pokémonů jsme pařili Magic a pokémoni nám přišli hrozně infantilní. Mnohem pozdějc jsem se seznámil s lidma, co maj ty příšerky fakt zmáknutý a přišlo mi to docela zajímavý... Sto lidí, sto chutí.
  • Taky to na mě působí jako "Magic pro masy", ale ačkoliv bych byl rád, kdyby Magic hrálo víc lidí, tak na druhou stranu jeho složitost odrazuje spoustu idiotů a až na pár výjimek jsem si s hráčema Magicu vždycky skvěle pokecal (což se o hráčích téměř jakékoliv jiné hry, co jsem hrál, říct bohužel nedá).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit