Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní Hearthstone: další precizní závislost od Blizzardu
30.9.2013 | Adam Homola
124 příspěvků
-
Tak nejdřív vykradli Warhammer a teď Magic je smutný že nemaj vlastní nápady. Co přijde další ?
-
Nemá nahodou někdo beta klic ;P ?
-
Ne
-
Mojang
-
magic jsem hraval ale postupne jsem prestal a karticky prodal, hratelnost byla dobra ale kdyz pomalu kazdy mesic je nejaka nova serie a nove karticky leze to strasne do penez. To mi prisel uz lepsi investice do warhammeru jako tobe. jinak mrkni na hru karetnio call of cuthulu, nadherne ilustrace a pro toho kdo ma rad lovecrafta povinost:) jinak podle me lide kteri neco sbiraji nejsou divni, maji nejakou lasku a z kazde utracene penny maji radost:) sam jsem filmovej fanda starwars/startrek rizlej warhammerem:) a jsem za to rad. Uz roky si moc rad od skutecneho zivota odskocim do uzasne fatasye:) ostatne to je i ucel knizek
-
World of Warcraft, Warcraft, Starcraft, Diablo ... dost lidí tyto hry paří neustále a tudíž se dá říct, že jsou závislácké.
-
Husa upálili, buď rád za ban, vole. =o)
-
Dalsi precizni zavislost od blizzardu? Ono mi neco uniklo? co precizního a závisláckého udělal kdy blizzard?
-
Ja se musim priznat ze mne vic bavily Doom Troopery nez Magicky a nikdy jsem nebyl takovy harcovnik jako tvi kamaradi :) Spis vse co jsem zbiral bylo pro potechu duse (blbej vyraz, lepsi mne nanapadl). A snad jenom ten Warhammer se mi vpil pod kuzi (ikdyz bych taky tvrdil ze jsem tak na stredni hranici oproti ostatnim).
-
Ale jako malej samozřejmě, že ano (třeba pokémony *1* *1*) Znám pár lidí co hrajou magic a ty mi jako z jiného světa přijdou zvlášť když se tak zaujatě o tom baví *1* nebo se mi to snažili dokonce párkrát vysvětlit, ale to nejsou samozřejmě jenom hráči kartiček to je třeba i když posloucháš dva wowkaře se bavit taky čumim z jaké planety se tu vzali *1* To je tím, že většina lidí včetně mě vůbec nechápou o co jde, tak pak je má trošku za mimoně, ale tak každý má nějakou svojí zábavu, pro ostatní třeba ujetou..
-
ale dyť je to naprosto logické. Taky si nekoupíš (v tomhle případě je to zadarmo) nějaký produkt od někoho koho neznáš a nevíš jestli ten produkt naplní tvoje očekávání. Takhle když znáš toho co to nabízí tak už máš šanci, že se ti produkt bude líbit. Nevidím na tom nic nepochopitelného. Nemám od blizzu jedinou hru, kdyby mě tady někdo nařkl z toho, že jsem fanboy :)
-
ne, oni ziji sterilni, efektivni a korektni zivot...jo a pisou do diskuzi na tiscali
-
Kdyz uz neco zbiram tak to chci fyzicky mit. A karticky jsem zbiral kdysi davno. Prislo par mladsich sourozencu a uz nemam zadne karticky :)
Apropo ... vy nic nezbirate? Nezbiral jste? -
Lidé co holdují kartičkám mi vždy přišli jak z jiného světa, nic ve zlym pánové *3*
-
Tjn, jedna z her kterou můžu hrát i na svém Wacomu *4*
-
Jakou to má spojitost s tím něco se naučit? -_-
-
No co jiného ti taky zbude, když nebude mrznout, že *4*
-
To zní skvěle, děkuji za upřesňující informace.
-
Bohuzel prvne prodava znacka a az pak specifikace, tudiz na to nabehne zopar milionu lidi jelikoz je to Blizzard a postupne to bude opadavat, jelikoz az pak budou hledat jestli jeto to prave orechove. Ovsem tohle je vec zdarma, takze to je bezpredmetny argument. Pokud by to stalo nekolik set, tak by se mi nikdo nemohl divit ze bych si tukal na celo.
-
Tak v tomhle stadiu jsem byl naposledy v patnacti :D Ale musim uznat ze ryt jeden do druheho sme neprestali po bitve nikdy :D