Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Overwatch
    Přesně jak píše SnakePlisken a jak píšu hned v úvodu - taky jsem nezasvěcený, kartičkárny jsem nikdy nehrál a Coraabia mě na ně zrovna moc nenalákala. Žánr jako takový mě nijak nelákal, nevyhledával jsem ho, ale nebránil jsem se mu. Tak jsem Hearthstone zkusil a byl jsem příjemně překvapen. Fakt se to hraje hrozně pěkně a i totálnímu karetnímu neználkovi, jakým jsem i já, to všechno pěkně vysvětlí a nenásilně tě to uvede do hry.

Co se týče placení tak se bát nemusíš, hra tě do ničeho takového vůbec nenutí a není to potřeba. Jakmile dostaneš classu na 10 level, tak máš všechny základní karty. Expert cards pak získáváš dalším levelováním a můžeš si je nakupovat za herní zlaťáky. Ty získáváš za plnění jednoduchých questů. Takže fakt nemusíš reálnými penězi platit za nic.

Navíc ten kdo platí, nezíská automaticky lepší karty. V každém balíčku je garantována jen jedna epic nebo rare nebo legendary karta, takže si nejde koupit třeba balíček plný legendary karet. Fakt se toho neboj a až bude beta otevřená, zkus to.
  • Ronox
    Co se mi na HS líbí je to tempo. Kola jsou do 20ti minut strop a je to dynamický. Všechno má animaci a je to rychlý. Napříkad hraju Scrolls, Infinity Wars a Magic DoP 2014 a tam ty tahy trvají hrozně dlouho a tudíž místo třeba deseti her večer u HS dám 3-4 u DoP. Navíc HS je casual jak sviň a pochopí to naprosto každej během pár minut. Je tam dobrej systém craftění a i na arénu se dá dobře vydělat aniž byste do toho dávali další cash. Ten model mají dobrej. Připadá mi to, že Blizzard je takovej Apple herního průmyslu. Většinu mechanik zjednodušuje, ale funguje to. Není to okleštění na úkor kvality (krom HC raidů u WoWka).
  • Je to lepsi nez Arcomage ? :P
  • Pochopitelne. Chtel jsem Adama, se kterym se znam, jen trochu popichnout. Nic vic v tom proboha nehledejte :)
  • Overwatch
    Jen počkej ty prevíte, já se pomstím! :)
  • coz je uplne putna...
  • beta startovala na ipadu.. a bude to na Ipad, Android, Pc, Mac.. ty neco taky nevis? lol
  • na tabletu to je.. ipad.. nakup karet ma byt levny.. Coraabia je draha jako blazen a proti hracum co do toho lejou penize se opravdu spatne hraje.. snad to tu takovy rozdil nebude.. no radeji hraju Magic Duels Of.... protoze tam si clovek koupi hru s kartama a uz do toho dal neinvestuje..
  • Odulin
    Joo karetky ty já můžu a tahle vypadá moc pěkně. Doufám, že budu moct co nejdříve zkusit. Nedávno mě nadchla česká Coraabia, tak jsem zvědavěj co předvede Blizzard. Doufám, že to brzy bude na tabletu, protože to je pro mě ideální platforma na karetku.
    Kdyby tak ještě udělal ofiko digitální verzi Race for the Galaxy a byl bych spokojenej.
  • Jenomze ty jsi starej zavislej blizardovec, ktery slinta nad vsim co ti tahle firma naserviruje na stribrnem pdnose a i kdyby ti naservirovali ho*no, tak zde budes psat ody na to jak je to lejno genialni, protoze je od blizzardu
  • Tak to nehraj a nelez sem ... komu tudle informaci cpeš, když to hrát nebudeš nikoho tu nezajímáš. Akorát tu kálíš nesmysly
  • kostejnesmrtelny
    E-e. "Tahle má nálepku Blizzard, takže je jasný, že to sice bude zatraceně návykový a hratelný, ale teď je v módě na Blizzard plivat, takže než se mi to dotáhne, půjdu si zapózovat na Games.cz"
  • Největší turnaj v dotě vyhrál švédský tým.
  • Nejsem sice žádným fanouškem Blizzardu ovšem po shlédnutí pár youtube videí musím konstatovat že to vypadá moc pěkně. Jediné čeho se trochu bojím je že po vydání lidé kteří v betě nehráli budou značně v nevýhodě když budou začínat na zelené louce. Asi se zkusím do té bety dostat taky.
  • Vždy se najdou fanboyové kterým nesmíš za žádnou cenu sáhnout na jejich hru :) Mínusy jsou ještě slabý odvar, ale to snad tady znáš:D
  • Jack1947
    Tady neslo primo o tebe ale o minusy, to prosimte neres. *3*
  • Ne, tvé tvrzení je z části špatné (nejsem wow fans - dva a půl roku jsem byl bez wow, poslední měsíc jsem šel wow zase zkusit a místo toho jsem zkejsnul u HSka:))
  • Spíš si přečetl někde newsku o podpoře a udělal z toho primární určení:)
  • nemám tablet, ale myslím, že na filmy nebo seriály na cesty je lepší než notebook, hlavně díky výdrži baterie. Občas se na něco dívám na smartphonu ale není to ono
  • Jack1947
    Vida, ze me tvrzeni neprislo vnivec. (chapu WoW fans) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit