Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle má nálepku Blizzard, tak jsem to nehrál, ale už vim, že neni možný, aby to bylo dobrý :D Pochopil jsem to správně? :D
  • mdkGT
    to je tajne
  • to by davalo smysl akorat že tablet je zbytečnost, ani smartphone ani notebook
  • Veskoslav
    Kde jsi proboha slyšel, že je to určené na tablety? *7*
  • mdkGT
    Jestli Hearthstone nekoho urazi, tak at ji ignoruje. Co jsem slysel, je to hra urcena primarne na tablety. Mohlo by se to ujmout, ja jsem nikdy ke karetnim hram nepricichl (krome prsi a sedmy v hospode :)). A zacinat asi nebudu.
  • SnakePlisken
    Myslím, že Adam právě takový je. Já jsem dokonce nehrál před tím žádnou karetní hru a HS mě neskutečně baví.
  • Já od té doby, co mám klíč, wowko nehraju a nehraju i jiné hry které jsem do té doby aktivně hrál :)
  • Tohle by byla asi první hra, kde by měla šanci třeba i Evropa, protože zde Asiat nemá tolik nepochopitelného skillu a prvotřídní reakce :D Ale jsem pro to, aby se u HS objevovaly různé turnaje a podobné akce.
  • až budeš mít do ní přístup, tak zjistíš, že ty kolečkové brusle přece jen v zimě krásně jedou:)
  • +Snake: já jsem "náročný" kartičkář. Prošel jsem několik karetních her vč. turnajů (včetně nejznámějšího M:tG) a HS mě neskutečně baví.
    Na začátku jednoduchá na naučení a pak strašně zábavná na vytvoření vlastního komba, countrování jiných decků atp (prostě vše, co k tomu patří). Ale to už třeba Snake ví:)

Pokud se udrží i časté turnaje, bude o zábavu na dlouho postaráno.
  • po zhlednuti videi jsem dostal chut si zahrat kings bounty
  • Autor zapomnel zminit, jak jsem ho ve 2 ze 3 souboju zrubal :D
  • Jack1947
    Spise mne zajima jak muze zajmout nezasveceneho hrace , ktery ke kartam pricichl maximalne v zakladnim Windows typu "Solitaire", teda jestli je to vubec mozne, hlavne neodradiho to ze by musel "zbytecne" platit za jakekoli bonusy ci vylepseni realnymi penezi (ktere nema).
  • SnakePlisken
    Právě, že tě to chytne. Nevím, jak to ta hra dělá, ale první den jsem u toho seděl hodně dlouho v kuse. samozřejmě, že pro náročné kartičkáře tohle asi není.
  • Kr.Pa
    Hrál jsem lepší karetní hry. No jo, jenže tahle má nálepku Blizzard...
  • Tím, že je jednodušší, člověk u hry nemusí moc dlouho vydržet. Po několika hrách ho to přestane bavit. Asi to nebude nic pro náročnější kartičkáře. No uvidím, jak to chytne mě, do bety jsem se přihlásil.
  • p.s.
    delat karetni hru na pc je jako jit se v zime bruslit na koleckovych bruslich
  • vypada to docela sympaticky ale proc karetni hra? karetni hry vznikli v minulosti z logickych duvodu, ale dnes nic nebrani tomu to udelat 3d.
  • thanes
    Snažím se už nějakou dobu dostat do bety, je to ale skoro nemožný :) Scrolls mě nakonec celkem zklamalo, člověk chvíli nehraje a už najednou nestíhá na ostatní, nehledě na nemožnost koupit/vycraftit určitou kartu, což Hearthstone nabízí.
  • Podle partii, co sem mel cest shlednout, to je brutalne hratelna zalezitost :) Vsak je to taky od Blizzardu *14* Asi to bude prvni karetni pc hra, kerou vyzkousim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit