Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní Hearthstone: další precizní závislost od Blizzardu
30.9.2013 | Adam Homola
124 příspěvků
-
Já Vám nerozumím pane je to samé HS, DoP a člověk vlastně neví o čem píšete
-
Co to máš za sh*t tablet, aby ti po třech hodinách chcípl. Mě iPad vydrží 7-8 hodin v pohodě.
-
On je +- na tom stejně jak ten můj tablet (mám Cube). No já mám tu první generaci těch notebooků, co má vydržet 7 hodin. Ale taky to není žádné dělo HD4000 grafika, nejstarší i5 3.2 Ghz. Ale jako jeden z mála v této třídě má mechaniku, což byla pro mě podmínka. Ale chce si to vyzkoušet. Protože kamarád má například Cube U30Gti PRO a ten mu vydrží přehrávat filmy i 8 hodin. A stojí i s poštovným cca 220 dollarů+clo.
-
To je prave to, co me vzdycky odrazovalo, ale na pocitaci jsem s tim nemel problem - lide co se schazi, aby se trumfovali kartickama s vymyslenyma postavickama a neuveritelne to prozivaji....
-
Blizzard to prostě umí prodat. Taky jsem zvažoval, jestli by tato hra byla tak úspěšná, jestli by byl kolem ní takový hype apod. Došel jsem k závěru, že nikoliv. Neumím si představit moc firem, které by z takto obyčejné hry na které pracuje sotva 15 vývojářů, udělaly takovou senzaci.
-
Hm to se máš, můj notebook asus vydrží sotva 3 hodiny, ale zase si na něm slušně zahraju, nemám sice rád apple ale myslím, že ipad by mohl vydržet na filmy dlouho, ale osobně neznám nikoho kdo ho má takže to je jen dohad, nebo transformer, ale je otázka jak rychle jde dolů kapacita akumulátorů každodením užíváním. Mě z výšky vylili už dávno ale na noťasy jsme tam měli zásuvky jak datový tak elektrický, ale vzhledem k tomu že tenkrát jsem notebook neměl tak mě to bylo fuk *4*
-
Velmi dobre ti rozumim ...
-
Karetni hra na monitoru je sice pekna, ale stejne se to nevyrovna tomu kdy opravdu hrajete s nekym a ty karty drzite v ruce. Kdy vidite ten jeho vyraz po te co mu predvete par komb (pripadne svuj vlastni vyraz v zrcadle po te co on nakope vas).
Navic neco podobneho (vlastne uplne stejneho) jsem hraval tak pred tremi lety na FB a prave ta nemoznost fyzicky ty karticky vlastnit (a blbej F2P model) mne donutily se na to vykaslat ... -
zajímavej systém, určitě vyzkouším, až to vypadne z bety...
do tý doby budu poctivě smažit Cardhunter :o) -
A jakou "pravdu" jsi zde napsal, smím-li se zeptat?
-
Aha, díky za opravu. Arénu jsem zkoušel jen párkrát, na tu se musím ještě pořádně podívat.
-
No zase takové terno to není a můj "ultrabook" vydrží cca 5 hodin na filmy, tablet mi umře cca po 3 hodinách (je tam 4800 mhA baterie). Tablet beru do školy právě místo notebooku, když potřebuji psát a nepotřebuji výkon. Je lehčí a když si píšu na přednáškách, tak vydrží těch 5-6 hodin. Ale nesmím mít zapnuté Wi-fi samozřejmě.
-
*14*
-
On which platforms will Hearthstone be available?
Hearthstone will initially be available for Windows® and Macintosh®, with a version for iPad coming later.
O Androidu ani zmínka. (Pouze se uvažuje o WP a Androidu). A pokud vím, tak na iPad ještě nebyla uvolněna beta.
A stále to nemění nic na otázce: Kde jsi vzal, že je to určené pro tablety? Tudíž začneme tvrdit, že SW KOTOR II je určený na tablety, protože je na iPad? Nebo Skyrim, který lze spustit na poslední generaci tabletů od Microsoftu například? Pleteš si poněkud pojmy a dojmy. To, že je něco na tablety, neznamená, že je to pro ně určené. Primární je Pc a Mac u Blizzardu. -
Hlavne Coraabia je nehoraznej sh|t... Kdyz udelam karetni hru, tak opravdu karetni hru, ale tam je okolo vseho takovej bordel, ze ani nevim o co tam jde (Kdo sakra vymysli vlstni formu data a casu?!?)
Navic je dost tezka pro vetsinu HC obyvatelstva (pozn. Radsi bych hral EVE Online, nez Coraabia). HS je lepsi v tom, ze je Eeasy2Learn Hard2Master jako vetsina blizzrdich her. -
Tady se davaj Bany za pravdu ?
-
Jen poopravím. Za levelování expert karty získat nelze. Dostanete jen zlaté verze Basic karet.
Ale dá se získavat balížky v aréně. Vstup je zpoplatněn (něco kolem 150G a 1,5€) a dostanete náhodný balíček. S tím můžete jen 3x prohrát a 9x vyhrát (lze pak pokračovat v hraní, ale další odměny už nejsou) Za každou výhru je lepší loot, ve kterém může být například booster pack, goldy, nebo arcane dust, takže se takhle dá získávat karty do hry, a nebo si znovu zpalatit vstup do arény (první je zdarma)
Vzhledem k nízké ceně vstupu si karty po 3tí prohře nenecháte, ale jsou odstraněny (přecejen podobné módy kdy karty zůstanou stojí v jiných hrách stejně jako 5-6 balíčku, kdežto tady jako 1 a půl) -
No na to je nejlepší chodit do arény za zlaťáky nebo real peníze .. uděláš si tam challenge, získáš materiál na karty, balíčky karet + zlaťáky buď na karty nebo zase na vstup do arény. Aréna neznevýhodňuje lidi, protože všem dává náhodný karty a nejdeš proti někomu s určitým balíčkem. Navíc karty si otevřeš tutoriálama a questama další.
-
Primárně asi úplně ne, ale na iPad to bude. A už teď je tam vidět vliv toho "touch" přístupu (velké ikony, drag and dropování...), ale není to na úkor klasického ovládání myší, to je naprosto v pohodě.
-
Toho bych se moc nebál, od toho má Blizzard docela dobrý matchmaking. Navíc tohle je "problém" každé multiplayerové hry, která má betu...