Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní Might & Magic Heroes VII - čekejte klasickou Heroes hru
31.3.2015 | Vojtěch Bednář
42 příspěvků
-
3ka je urcite nejlepsi, pro me posledni dobry HOMM, ale moje srdcovka je dvojka.
-
I přes možnost že si vysloužím reakce v tónu o zmatenosti mé hlavy*3*, nejvíc se mi prostě líbil čvrtý díl.Vlatně ho hraju ještě ted i po třinácti letech.Pořád si dokážeme s kámošema v pátek sednout k jednomu PC a pařit až do rána. *5* Jen tu kolu s brambůrkama nahradilo pivo s klobásou a starosti z písemek debaty o výplatě. *1* Sorry, ted už si musím jít uklidit hračky. *2*
-
-
Heroes IV byly super inovace, která se moc nesetkala s pochopením. Naprosto skvělý prvek ve hře byly karavany, resp. možnost přemístění jednotek po mapce bez hrdiny. Taky některá nová kouzla, která nepřítele dost otravovala i po mapě (mire). To nebylo jak v 6-ce, honit idiota po mapě kolem pár stromů a nedohnat ho.
Jo a taky tam byla jedna hrdinova vlastnost (grandmaster - stealth), díky které získal ty nejlepší artefakty bez boje a bez silné armády (obešel silné potvory sám).
Propojit Heroes 3 a 4 včetně kouzel a bonusů, hodit to do 2D - HD roucha, pěkný barvičky a je vymalované retro :-)
A hodně single map, hodně map ..... -
Čtyřka byla taky fajn, ale ze všech dílů mě zasáhla nejméně. Grafika mi přišla trochu nepřehledná a celkově slabší. Města už neměla takovou atmosféru. Ale jinak se to hrálo slušně. Za mě však vede trojka a pětka, kterou hodně lidí nemuselo, ale mě přišla parádní.
-
4ka byla dobrá ale strašně jednoduchá. Stačilo jako první protivníkovi sundat hrdinu, armáda přišla o bonusy a bylo uděláno. To byla asi největší trhlina...
-
-
Proc proste nevydaj nejakou stinovou radu na "enginu" trojky? S par upravama v interface,pridany mesta,posolichanou kreslenou grafikou a novejma kampanema. Lidi by jim utrhali ruce. Mne proste to zobrazeni od 5ky vejs nevyhovuje a nikdy nebude. Proto to hrat nebudu.
-
Všetky okrem 4 boli celkom "klasické" a nie, to že tam nie sú šesťuholníčky alebo desať zbytočných surovín, nerobí gameplay menej klasickým.
Inak sa celkom teším, nový heroes to je vždy pár desiatok hodín zábavy, snáď ta nová firma čo ho robí neišpirovala v bethesde a nebude trvať dva roky, kým to bude hrateľné. *15* -
Nejrači jsem měl H5 města... takový detaily už nevidíte žadné jiné hře...
-
Proč pořád HOMAM. Nový Dark Messiah by potěšil
-
-
Jo to teda potesil! nejlepsi fantasy FPS, nebo jedna z nej. HOMM je tolik ze vzstaci na dalsich 10 let
-
-
Trojka je bezkonkurenční. A pokud snad někdo za každou cenu touží po změně, stačí si stáhnout In the Wake of the Gods, k tomu přihodit Horn of the Abyss, a je postaráno o zábavu na další desítky až stovky hodin *1*
-
-
To je no. Ale štve mě, že nebyli schopní vydat něco stejně dobrýho. A to není jen nějaký typ nostalgie. Trojku si dneska zahraju raději než novější díly a to je vlastně smutné. Neměly by být nové díly vždy lepší? *7* *6* *9*
-
-
Předpoklad je to asi správný, ale trojce se nic nevyrovná. Ono je to podle mě i tím, jakou péči tehdy věnovali kampaním, singleplayeru a vůbec hře jako taková. Jednotlivé frakce nepůsobily příliš dětinsky, záplekty byly sice místy poměrně klišoidní, ale pořád lepší než Heroes V, a takhle by se dalo pokračovat. Osobně už vkládám naděje jenom v tvůrce Horn of the Abyss a jejich další nová města, která jsou v plánu :)
-
-
-
Pořád hraju trojku s přáteli. Upřímně nevím proč furt dělají další a další díly. Snad jen proto , tenkrát to nedělal Ubisoft a tak se chce napakovat na klasice? Kdo ví.
-
-
Jestli si pamatuju dobre tak trojka prilitla na herni scenu absolutne bez ohlaseni a bez jediny informace a o to vic na to vsichni cuceli s otevrenou chlebarnou *14*
-
-
Jezis to nechapou nebo nechcou chapat ze hexy sou lepsi nez blby ctverecky, fakt
-
Měli by hlavně zrušit tu debilitu s kostičkama to v 3 nebylo ach jo od doby co krachlo 3DO tak to je takový divný,ale mám všchny originálky :)