Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 6 byla paradni hra a komu se to nelíbí at tahne
    • Sr_Lobo
      Pekne psychologicky a bez nasili ze ano tak je to spravne *15*
  • Měli by se vrátit ke grafické stylizaci třetího dílu. Třetí rozměr mi nějak zvlášť nevadí, ale ty postavy už vypadjí skoro jak z Wowka nebo nějakého komixu.

Nemožnost přeměnit si hrad dle své libovůle mi příjde jako krok zpět. Nechápu, jaktože může s klidným srdcem bojovat poboku Anděl a Démon. To mi prostě nedává smysl. Proto já se vždy snažil mít homogenní armády a pokud možno držet jen hrady ze stejné frakce.

Kampaň mě u této série vůbec nikdy nezajímala. Že to zajímá 80 % lidí je smutné. Ta hra je podle mě o MP a strategii a ne o příběhu a podobných nesmyslech. Celkově nemám rád ve hře příběh, protože já si vždy umím vymyslet lepší mně lépe sedící a to si myslím dokáže možná i většina hráčů. A svůj příběh si tvořím ve volné hře, případně v MP a ještě lépe v hotseatu.

Uvítal bych možnost stavět si hrady téměř na libovolném místě a více rozvíjet svůj hrad. Šestku jsem nehrál, tak nevím, jestli už tam něco takového nebylo. Hrál jsem všechny díly od jedničky po pětku.
  • Mozna je to jen muj nazor, ale tuto hru naprosto znicil prechod do 3D. Krasna pohadkova grafika 1-4 dilu a pak to slo cele do haje.
    • presne to 3D HNus humus
    • už 4 díl byl pěkně trapně plastický.
  • Janun
    Takže žádnej generátor náhodných map jestli sem to správně vyčetl z kontextu? S kámošem sme u toho propařili stovky hodin, ale po nehratelné pětce kdy počítáč byl schopnej hrát svůj tah několik minut, se už asi generátoru v Heroesech nedožiju...
    • Stáhnul jsem si nějakou vylepšenou verzi od nějakýho borce programátora, co je velkej fanda heroes, a ten komplet předělal AI, přidal osmý skill k hrdinům atd. Zásadní je, že už nemusíš, v pozdějších fázích hry, čekat na tah počítače několik minut. Tuším, že ten upgrade se jmenuje nějak AdvAI.
    • Nevím jestli generátor, ale editor map tam bude určitě.
    • Já hrál pětku MP hotseat naprosto bez problémů. Možná to tehdy chtělo lepší PC. *3*
  • Dvojka žádný čestný místo nepotřebuje, to je stále plnohodnotná hra. Dobře, grafika už není nej, ale ta 2D zase tak moc nestárne. Hraju to, 8. mise za zlo a mám problémy, jako restartoval jsem několikrát, a to už jsem to jako fakan kdysi dohrál. Podotýkám, že nehraju stylem load / save. Dokonce se vyloženě ani nepovažuju za nostalgika, jen tohle mě před nějakou dobou znovu dohnalo. Zkrátka série HOMAM začíná u zlaté dvojky. A jestli se po pár měsících prosekám až sedmičkám, což není nepravděpodobné, rád ochutnám, každopádně šestku vynechám, dost možná i pětku…
  • Sr_Lobo
    KÉŽ BY! *7* nevěřim, že to vrátěj k trojce *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit