Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní Risen 2 - co o hře napověděla preview verze?
5.3.2012 | Ondřej Švára
52 příspěvků
-
vhuš! nelibé to předzvěsti.
-
Přihodím trošku do mlýna.
Nedá se plavat v moři, charakter je "teleportován" zpět na pevninu/palubu.
Pirátské křesadlovky střílí bez přebíjení s kadencí jedna rána za cca 3~4 sekundy, a to je flinta na začátku hry a charackter nemá příliš mnoho zkušenostních bodů.
Cokoliv lze bez problémů uběhat/ustřílet, snad kromě jaguárů.
Charakter Patty je vykreslen jako skalní feministka. -
No nevim, co jsem si o tom precetl me moc nenadchlo. Chybeji zivot, hloupe questy, jednoduche souboje asi nic pro me.
-
Nevěřím, že by právě Pyranha Bites zanevřeli na denní režim jednotlivých npc. To byla vždy jedna z věcí, kde měli proti konkurenci absolutní převahu. Tak školáckou a neodpustitelnou chybu by udělat nemohli, to musí bejt preview verzí hry. Občas situaci kolem nich a jejich oficiálních fór sleduju a musím říct, že zatím to pro mě bylo jedno z nejslušnějších a o hráče se nejvíc zajímajících studií. Neuvěřím, dokud neuvidím.
-
-
Mám to stejně. Snad to dobře dopadne, na Risen se těším.
-
-
No velka skoda. To zjednodusenie a konzolovatenie risen len zabije. Taktiez zoboznujem gothic seriu a risen teda to co ukuchtili pirane ale tymto zjednodusenim si odplasili pc hracov pretoze uz je to na nich tak trochu konzolove a pre konzolistov to je zas malo konzolove (chapat ze hra nema to konzolove pozlatko a konzolisti uprednostia ine hry) Takze neviem na ako skupinu ludi tato hra vlastne smeruje.
-
-
co to meleš za nesmysli? *1*
-
-
kdybys radsi misto cumeni na diskusich piloval cestinu ;D
-
-
preco by mal pilovat cestinu, ked je zrejme zo Slovenska? ten komentar je pisany Slovensky, akurat s niekolkymi preklepmi.
-
-
-
-
Nechce se mi verit,ze by ze hry skutecne odstranili zivot NPC postav. Vzdyt uz od Gothic1 mely NPC svuj denni program,ktery zacinal ranni koupeli, pokracoval snidani, pak dennim zamestnanim a nakonec hura do hajan.
Budu tajne verit,ze absence tohoto byla zpusobena preview/beta verzi. -
hhh..presne ako som si myslel..táto hra ma minie o hoooodný kus a ja to nebudem ľutovať..ako sa píše nižšie ušetrím peniaze a hlavne čas na niečo lepšie..alebo si znova prejdem ghotic 1-2-3-:)) *5*
-
Kolik parádních her už nám ty konzole s prominutím zku*rvily? *10* *10* *10*
-
-
pod tohle se podepisu
-
Pár jich bylo, ale tahle to neni. Jednička byla taky na Xbox a jak se vydařila. *3*
-
No všechno na konzolích snad není špatné, s dětma se na Xboxu 360 vyblbnu víc . Co mi ale opravdu vadí že se zastavil technologický rozvoj to si myslím že fakt není dobré.
-
-
Ale neboj, rozvoj se nezastavil, jen ho neni videt ve hrach. Enginy typu CryEnginu uz tedka dokazou vykouzlit paradni grafiku. Holt je potreba pockat na novou generaci konzoli, pc only mainstream hra je spise vyjimka nez pravidlo.
-
-
Jej, zase ty zlé konzole. Velká míra pirátství na PC s tím nemá určitě co dělat *7*.
-
Kolik parádních her vyšlo díky tomu že je konzolisti zaplatili?
-
-
Něco na tvém příspěvku bude pravdy :-)
-
ty nejses normalni
-
-
Sorry, dělat exklusivní hry pro PC je vlastně výbornej byznys....
-
-
-
-
No hra ještě sice nevyšla, ale už teď po preview můžeme říct, jak to asi tak dopadne. Já vlastním jak PC tak konzoli, jsem fanoušek obou formátů, každý má své výhody. Na PC si zahraju kvalitně, za Xboxu zase pohodlně na televizi na gauči po práci, když jsem línej jak veš. Ale to co konzole provedli v posledních letech PC hrám nebo spíš hrám obecně, to jim nikdy neodpostím, viz tady Risen 2, bylo mi uplně jasný jak tahle hra dopadne, když jsem se dozvěděl, že bude i na konzole. Risen jednička mě dostal do kolen tím, jak se podobal Gothic 1 a 2, uplně jako bych hrál tyhle staré dobré hry se všemi klady ale s krásnou novou grafikou a pár vylepšeními, proste dokolalost, což si myslim, že u dvojky zdaleka nebude, ale nesmím to tady zas moc hanit, přece jen hra ještě nevyšla, tak nezbývá než doufat, že tato konzolová deformace nebude až tak zásadní..
-
-
risen 1 byl taky na konzole. To sis tehdá neříkal, že dopadne blbě?
-
-
Fakt jo? Tak to sorry, to jsem nevěděl a upřimě jsem to ani nepoznal. Myslim, že to bude tim, že všechny mechaniky byly zachovány, což teď u dvojky bohužel tvrdit nemůžeme. Každopádně ale celkem vývojářům věřim, tyhle němci to maj v hlavě snad v pořádku, né jako američaní a jejich herní produkce za posledních pár let..
-
-
-
Konecne poradna hra... 10 jako Skyrim to mit sice nebude,avsak to nema ani zapotrebi *5*