Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Vadí mě ta paska přes oko hlavniho hrdiny.
    • Takže se chceš raději dívat na to co mu zůstalo po sundání okuláru?
  • Porad dokola opakuju,kdo nehral tak ani nemusí.. Jestli čekáte gothic či Risen tak je to něco možná mezi
    Sice jsem hral jen novinarskou verzi,ale postrehnul jsem,že se neda se plavat .. Je to konzolova shi*
    Skacete jak pos**
    Pri skoku se neda zmenit smer
    Desny omezeny pohyb - KE všemu ten pohyb je fakt hroznej
    Sice novej inventar,ale podle me az moc zbytecne rozsahlej
    Nevím co pirane delali,ale cekal jsem Gothic ne tohle .. sorry,ale az to vyjde snad .. bohuzel tomu moc neverim tyhle veci odstrani
    A to jsem zapomnel,ze nemuzete vyskocit kam chcete ani na pitomej vozik
    Snad to spravi pribeh U gothic 1,2,3 jsem mel jazyk na zemi u Risenu oci v monitoru ,ale u tohodle.. Zklamání ..Je to jen můj názor ,co jsem hrál a odehrál .. Nikomu to neberu,pokad ho to baví
    Jo moc kvalitní názor to nění,ale není divu,když jsem to hrál hodinu a pak už mě to nebavilo
  • Konecne poradna hra... 10 jako Skyrim to mit sice nebude,avsak to nema ani zapotrebi *5*
  • MrSanta
    Tak nevím, jestli je pan Švagr příliš přísný, nebo jiné weby příliš schovívavé... Podle záběru z hraní to nevypadá zle, ale PB by si už konečně mohli najmout někoho šikovnějšího na rozpohybování postav. To co předvádí při rozhovorech vypadá pomalu hůř než první Gothic. Postavy nejsou až tak ošklivé jako v Risenu jednotce, ale stále je hodně na čem pracovat. Už mi to přijde, že to snad je nějaký specifický PB styl...
  • hhh..presne ako som si myslel..táto hra ma minie o hoooodný kus a ja to nebudem ľutovať..ako sa píše nižšie ušetrím peniaze a hlavne čas na niečo lepšie..alebo si znova prejdem ghotic 1-2-3-:)) *5*
  • Jednička Gothicu překvapovala propracovaností , dvojka byla průměr , trojka mne odvařila osobitou perspektivou náhledu na svět , hustotou vegetace a vyrážením zbraní z rukou ....

Bude tahle hra také tak odlišná od masové produkce typu Skyrim a TwoWorlds ?
    • 2 průměr? vždyť byla propracovaná do detailu...
      A ano, bude a snad to bude i dobrá hra, jen pro hráče čekající další Gothic to nebude DreamComesTrue...( *13* *9* *9* )
  • No pánové já bych nesejčkoval a radši bych počkal na finální verzi :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit