Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Shadow Warrior 2 není jen bezduchou řezničinou
28.9.2016 | Jakub Kovář
37 příspěvků
-
je smutné, že se zde názory lidí kteří nejedou na retro vlně přestárlého hráče jako ty považují za sr*čky. Nic z toho co jsem řekl není lež. BOIII možná nebylo nejlepší, ale pořád si radši zahraju BOIII než dooma nebo sw. Navíc Nové CoD vypadá luxusně a CoD AW bylo epesní. U prvního sw jsem málem usnul nudou a toto bude podobná macho pakárna...
-
Míjíš zaměření hry. Že tě tento typ her nebaví je v pořádku.
Každý jsme jiný, někdo se nudí doma, někdo chodí z práce s rozemletou hlavou a chce se jen tak odreagovat. A myslím že právě v tom je nový DOOM nyní král. Pustit si jakýkoli level a řezat a super je že pokaždé je ten souboj jiný a kde jsem jednou sekal dlouho, tam jsem jindy vykosil hned a ještě mi zbyl nevyužitý powerup. Každopádně si pak o weekendu můžu dát klidně i něco duchapolnějšího. Ono tomu nic nebrání ;o) Slova nudná výplachovka, odpad atp. netřeba užívat myslím. -
nuda
-
A to já si zase myslím, že DOOM vyhraje soundtrack roku. Něco tak námrdového tu dlouho nebylo. Btw oficiální soundtrack je venku, Mick už ho sype na YT. https://www.youtube.com/channel/UCgzy7JqiE7qcpdnwu79dF_A
-
Není to Borderlands 3 (když už jsme u borderlands, ten dokázal dokonale zaručit znovuhratelnost - ne nějaký náhodný generování, ale pořádnej grind a šest rozdílných postav), ale i tak se těšim.
-
Ne, jenom meleš sr*čky o CoD, která je naprosto zdegenerovaná, co se týče FPS a hýkáš u toho, jako by to bylo něco extra. Přitom je to těžký pr*ser viz poslední díl.
-
smutné, že vlastní názor který se nehodí zdejší retro klice je trollení... nebo je to snad povinnost milovat retro fps a hatovat ty nové? Svoboda zde zdá se zemřela...
-
*předchozí díly byly
-
GGG že tak okatě trotlíš.....
-
spoustou věcí, např. tím že jsou tam zajímavé postavy, cutsceny, epické momentky, děj a člověk nemá pocit že hraje jen za létající střílící zbraň. Tady ty retro macho pakárny jsou vedle CoD odpad...
-
Nic ve zlém, ale čím se liší Cod od výše zmíněných arénovek? Krom kulis.
-
nice try bruh... naštěstí CoD není nudná retro arénová výplachovka ala doom nebo sw
-
Tak to je přesné. Hned mě napadla série CoD...
-
je to nuda... prázdná hra kde se chodí z arénky do arénky a střílí se nudní a nezajímaví nepřátelé. Bez postav, bez příběhu, bez epických momentů a cutscen, bez pořádného soundtracku... prostě blbina pro retromily, pro mě nestravitelná nuda...
-
Tak známe tě, ale stejně, jakápak je DOOM nuda? :)
Hraju to často, dohráno 3x, dokonce mám jen kvůli Doomovi dualboot s Win7. Akce nuda určitě není a už jen ten soundtrack stojí za to ;o) Řezat démony za rytmu metalu je všechno jen ne nuda *3* -
Predchozi dil byl narez jako krava, na tohle se tesim jeste vic. Poctiva FPS ze stare skoly :-)
-
takže to nebude nuda jako doom, serious sam nebo předchozí SW? O tom pochybuju....