Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A časem půjde dělat úrovně libovolně? To omezení na šablonu je dočasné?
    • ano
  • Kozy
    Hezký, přesto radši zůstanu u papírový verze.
    • Papírová verze je samozřejmě nejlepší. Hrajeme jednu hru už přes 15 let.
  • no nevim, přijde mi, že všechny funkce co autor popisuje, mohl dělat už DM v Neverwinter Nights, o žádné novinky se tedy nejedná, ale snad to bude mít aspoň lepší grafiku
    • celoush
      Když dva dělají totéž, není to totéž... *5*
      • jo, ale v NWN bylo přesně tohle, mohl jsi tam běhat s viditelnym nebo neviditelnym DM, umisťovat do mapy v realtimu předměty, nábytek, potvory, kusy krajiny i nové části mapy a to jak v editoru tak v kampani, mohl jsi tam dávat NPC a mluvit za ně, hrát za potvory co jsi tam dal, spouštět nějaký skripty. Ne že bych se na nový Sword Coast netěšil, jen to co představují nejsou zrovna novinky
        • celoush
          Já vím, pár jeskyň jsem si kdysi s Aurora Toolsetem sám vyrobil. Ale byl to prostě robustní nástroj. Tohle vypadá mnohem přístupněji, i když omezeněji. Asi si to své fandy najde, ale nějakou revoluci neočekávám. Hraní s dobrým GM vlastní kampaně je něco, co mi přijde strašně super představa, ale na druhou stranu tam je tolik ale, především co se týče přístupu hráčů/kamarádů, že mi vychází klasický tabletop pen&paper přístup těžko dosažitelný či nahraditelný.
  • > Sword Coast Legends vyjde pro PC, MAC a Linux už 29. září

A pro Windows to bude taky?
    • Dont feed trolls.

PC = Windows (jinak ano, mělo by to být spíš dle OS nikoliv dle nějaké pseudo řeči a kombinování Personal Computer a OS).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit