Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    Polacek sa sice snazi ale nakoniec z jeho dojmov predsa len citit ze ide o obycajnu cover/shoot TPS :-D navyse a co fyzika? Vsak ta mala byt predsa fenomén :-P :-D
  • O tento titul se příliš nezajímám, ale titulek ke článku zaujal, tak jsem mrknul na videoukázku.

První co mne napadlo bylo, že to hratelností vypadá jako akční části z americko-české hry Mafia II. Nepřátelé na úrovni střílejících kačenek, při dorážce jednoho oponenta na blízko přestanou jeho kamarádi střílet, aby hráče v průběhu animačky nerušili, hlavní hrdina značky hekající Terminátor aneb "průstřely cítím, ale nic se mnou nedělají".

Grafické zpracování nelze z videozáznamu vůbec hodnotit, ale věřím, že si s ním opravdu vyhráli, když jej ReadyAtDawn považují za jeden z hlavních taháků svého produktu.

Ohledně stop na balonu - jedná se o dynamickou deformaci 3D modelu toho balonu, nebo je to léty prověřený dynamicky plácnutý postupně mizící 2D efekt (tzv. decal)? To první by podle mne opravdu byl krok vpřed, to druhé tu už s námi je pěknou řádku let a není důvod to extra připomínat, má to už dnes v A³ akčních hrách být standard.

Takže souhlas s článkem, tohle může být zábavná hra a možná že ještě naopak bude velmi dobrá, když si autoři pročtou názory a trochu ten titul zkusí "zdedětinštět", zejména v oblasti AI.
  • Tak se mi zdá , že tu páně Poláček žehlí předčasně reputaci hře , která ještě ani nevyšla a už to je podivné ....
    Raděj se mi ani nechce věřit , že mlžné ulice viktoriánské anglie mají být tím nejlepším s čím se PS4 může aktuálně pochlubit . No budiž mne tohle nenaláká . Skripty a vlny nepřátel do nekonečna pokud nespustíme trigger ... OMG ? Proč ! ... Tušení se naplňuje koridor , eventy, animace ... takže COD . Pro změnu viktoriánský COD říznutý steampunkem ..... začínám tušit , že status konzolových lets playerů přece jen bude při takové produkci nezastupitelný - hru si alespoň zrychlím a podívám se na příběhové animace . Příběh je vše co mne na hře podobného formátu láká a tu repetitivní akční omáčku okolo rád přeskočím .

"...stopy, které hned zase mizí, jak pružný materiál zase napíná. - Jde o drobnost, která ale dokumentuje důraz tvůrců na kvalitu grafického zpracování včetně podobných detailů. Dále se pak uvedená snaha projevuje prakticky na všem, co lze ve hře vidět " *** Tak nevím , že bych byl kdy tak unešen z toho , že mi před očima mizí díry ve stěně a stopy od krve ve starém Doomovi a Dukovi 3D .

"cítíte i dopad vystřelené kulky na tělo nepřítele " *** ????
  • Co je to proboha za nadpis? Aale... nema cenu vysvetlovat. Zakroutit hlavou a zavrit celej prohlizec.
    • A pak ho zase otevřít a napsat žlučovité postěžování. Ale jinak mě to vůbec nezajímá přece.
  • MickeyMutant
    Divnej nadpis*3*

Tahle diskuze na Games je nejhezčí široko daleko, ale dokáže i pobavit
  • Super, nádhera díky díky moc. Za Haha, Hnisavce určitě zvedají tady návštěvnost jeden blbější než druhý

Vyhozený tupec ze sectoru a troska, druhý rádoby chytrý ale zato úplně nudný a otravný troll. Takže tak tak, jen tak dál. Nechápu jak může něco takového vůbec běhat po světě.
    PS: než budeme vznášet soudy tak ne opravdu nejsem veskoslav. Dobrou noc.
  • Ilusiveman
    Obsahuje hra nějaké RPG prvky? Myslím rozhodování, možnost nějak ovlivnit filmovost hry? Hra mi zatím v mnohém připomíná ME, kde hlavně příběh, universum a možnosti rozhodování byly pro mne hlavní pilíře.

Hře bych se jinak určitě nevyhýbal, ale počkám si na přidaný kontent k té sigleplayer jednohubce.
  • me tahle hra hodne laka uz od prvniho traileru. myslim ze fighty s potvorama budou zazitek, kterej mi tu jinak docela chybi (tahle tematika je mi blizka). jinak 30 fps + skrouhlej obraz chapu.. i tak je to programatorskej vykon vzhledem k nizkemu vykonu konzoli. jen by me teda spise potesilo 720p ale full screen..
    • zase trapnej trolling pc-gumy....
      • Magister_Peditum
        Ty musíš být hrozně oblíbený, když všechny tvoje komenty mají automaticky kolem deseti plusů a oponenti mají mraky mínusů, bez ohledu na to, jakou trapárnu vypotíš. *1*
  • Hnisavec
    60FPS je jeden z najväčší mýtov PC hrania...v skutočnosti je to permanentný tearing a lag medzi 15 a 45 FPS ak má človek čokoľvek pod cenou 3 konzolí. Nehovoria o tom, že ná pár rokov používanom PC už človek ledva spustí hru v grafike PS1...

nevraviac o tom, že už teraz na nových PC v cene troch PS4 musia hráči sťahovať detaily v hrách ako EW, Mordor, Unity atď....PC za 314 eur by vybuchol na low...
    • Debíleček vůbec netuší o čem mluví. Dejte mu někdo facku, nerad bych ho zabil.
    • PROSíM tě vrat se zpatky na SEKTOR tam ty tví zvr.tky asi žerou ,ale tady jenom trolíš
      ps- Víš u nás v čechách se diskutuje a ne jako na sektoru kde se jenom trollí a specielně u tebe a
      tvych Hloupoučkých komentu(trotlentu) si na *11* *11* *11*
    • Vojta_Ilavsky
      Ono jde spíš o to že to udělaj tak z*urveně že ty nároky uměle zvednou. *16*
    • sprostosti
    • ty z toho PC a PC hráčů už mluvíš snad i ze spaní ne? díky úchylným konzolistům jako ty, mám občas chut vyhodit obě svoje konzole z okna, aby mi tě nepřipomínaly
    • mam PC s o 20% vykonejsi grafikou, o 100% vykonejsim procesorem a o 100% vetsim diskem. porizovaci cena takoveto (nove) sestavy je 14 000kc. spustim na tom jakoukoli multiplatformni hru ve vetsi kvalite (at uz to znamena rozliseni, fps nebo detaily). bylo tu par zpras.nejch titulu, ale behem jednoho az dvou patchu jsem byl minimalne stejne tam kde ps4/xb1.
      ostatni plusy PC netreba uvadet.. jen reaguju na ten tvuj blabol..
      jinak nic proti konzolim. taky jsem na tom hraval. bejt zazobanej, tak si mozna ps4 a i ps3 kvuli nekterejm hram poridim (jsou to sikovne masinky).
      • Jj, mě nová generace zklamala, čekal jsem "wow" efekt jako v případě PS3, kdy vyšla mašina s hw, který předběhl dobu. To bohužel o PS4/Xone říct nemůžu.
        - články o konzolích sleduju a trochu mě i znepokojují zprávy o chybějícím CPU výkonu:
        http://www.extremetech.com/gaming/191615-assassins-creed-unity-locked-to-900p-30-fps-due-xbox-one-and-ps4s-weak-cpu

- stahování rozlišení nebo fps nevidím jako problém, ale když už se začíná ubírat renderovaná vzdálenost nebo efekty typu trávy atd. to už nezní dobře. A nevěřím, že nějaká velká optimalizace je ještě možná..
        http://www.gamepur.com/news/17016-gta-v-ps4-vs-xbox-one-comparison-gifs-shows-startling-and-noticeable.html

Tím nebojuju proti konzolím, jednou si tu PS4 koupím, abych dohrál některé exkluzivky, ale není to až takový tahák jako byla ve své době PS3..
      • Mne za ujal ten o 100% výkonější procesor ..... na kterém ovšem všichni budeme dál hrát hry primárně dělané pro konzole ;)
      • Pod kolika nicky tady píšeš ty pc-gumo?
  • S těma pruhama si dělají srandu?! *16* Právě kvůli těm otravným pruhům se začali dělat širokoúhlé TV a monitory! To chtějí mít "kilometrovou" nudli? Na to jim teda kašlu. *16*
    • Se asi chtějí co nejvíce přiblížit westernům od Leoneho, kde pruhy zabíraly polovinu obrazovky *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit