Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neverim, ze by imbecilitu s downgradem grafiky ala watchdogs 2, udelal ubi znova. v ten moment by to studio na PC navzdy skoncilo.
  • ty hnupe, to je max payne styl.
  • To, že neumíš nakupovat, ale není problém Ubisoftu.
  • Obávám se že tenhle styl hraní je už naprosto vyčpělý. Další COD prostě hrát nebudu ...
  • kovar.jakub
    Článek popisuje nový gameplay, video z něj ale není.
  • Tilwaen
    To řekni potvorám z Dead Space.
  • Tilwaen
    Teď se na to zkus podívat z druhé strany: to, že Tobě se Watch Dogs líbilo, neznamená, že se to muselo líbit všem. A oni, stejně jako Ty, mají právo do diskuze napsat, co se jim na tom nelíbilo a proč by ostatním nedoporučili koupi.

Ale máš pravdu v tom, že je zde konkrétně na Watch Dogs hrozný hate a spousta lidí si ráda kopne bez toho, aniž by tu hru vůbec hrála, protože to teď frčí.
  • Tilwaen
    Když to je v době Early Accessu celkem ošemetná věc.
  • Vzdyt to je stary gameplay. Jsem cekal neco noveho ...
  • Takže to bude takové MMO s Coop instancemi?
  • Mato1987
    Také nemastné neslané, čo ma najviac odrádza od tejto viditeľne dowgradnutej hry je fakt, že je to always online a od toho sa bude rozvýjať zážitok z hry, ževraj sa to bude dať hrať aj ako single kampaň, no game design bol navrhnutý na opnline multiplayer coop hranie.
    Celkovo hry od ubisoftu ma prestali po fiasku s watch dogs absolútne zaujímať, ale zato far cry 4 nesmiem vynechať, na to sa fakt teším, aj keď musím obchádzať hocijaký trailer a upútavku z hry aby som si zbytočne nepokazil moment prekvapenia.
  • Inu což o to, staly se i divnější věci. Jen by mě ale zajímala taková bojeschopnost člověka s dírou v hlavě.
  • Tak, tak. Poslední dobou je to tu samej věštec.
  • Všichni? Nemluv za všechny prosímtě... I když to nevypadalo tak jako na E3 a příběh byl děravější než ementál, tak to po herní stránce byla zábava, která mi vydržela na dobrých 40 hodin :-)
  • KIMCID
    až to bude hotové pak hodnoťte
  • Stejně jako Oblivion + Gothic 3 :/
  • To je hodne spekulativni. Dle odborniku dostala hra vysoke hodnoceni a dle hracu hra nedopadla uplne zle. Me spis hodne bavi to ze hra jeste nevysla a plno radoby odborniku a dospelaku uz vi jaka hra je a cpe to tady vsem. Nerikam. Ze vse je super ale tady uz u kazdem clanku vim co bude napsany. Trapas nic vic
  • Veskoslav
    Pokud jsi hrál Ghost Recoon, tak by měl být ještě větší a lepší modifikování zbraní. Od hlavně až po typ zásobníku.
  • Jo ja zapominam ze tady vsichni poznali celej svet a kazdy je tu strasne dospelej:-D no jo hold jsem se nezaradil mezi vas ale napsal jsem pravdu tak jste strasne nestatni. Prestante brecet a kdyz jste vsichni dospeli tak makejte a zivte rodiny a nesedte u her. A vubec to nesledujte kdyz jsou to kraviny
  • Zajímá mě jak je to s používáním příslušenství na zbraních? Chlapec má na kvéru fešný kolimátor ale dosud sem neviděl nic jiného než kropičku od "boku" přes crosshair?
    Jsem mírný optimista, rozhodně mě to svým konceptem zaujalo víc než WD. Jen mám obavu aby PC verzi nesvěřili "umělcům" z pobočky v Kyjevě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit