Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi sorry ze jsem tak rejpnul do vas ale uz mi je na bliti z toho. Chci si procist zajimave veci o dane hre a diskutovat ale tady je skupinka lidi co na jakoukoli hru porad jen nadava a vsem cpe do palice jak je vsechno strasny a neda se to dokola porad cist ty vase narky nesmyslny
  • Veskoslav
    WD je příkladem toho, že nejenom Tě ojebou na surovinách, ale ještě ti nedají to, co prezentují v jídelním lístku...Proto ta obava u Division....WD vypadalo nádherně na prezentacích a víme, jak to nakonec dopadlo. Zase to zachraňuje moderská obec.
  • Je rozdil jestli ti obed nechutna ze sis proste blbe vybral nebo je spatne uvarenej. Nebo jinak dle tve logiky a toho na co reaguji to je spis ze budes stat pred dvermi hospody a rikat ze blbe varej a vsem okolo to cpat do palice. Tak se peober. Navic zusky z prodeju ukazuji ze spatny hry asi nejsou a nesvadejte to porad jen na decka
  • Mozna dospej ty a prestan kritizovat vyrobce za to ze tobe se ty hry nelibi. Kupuj hry co te bavi a ne ty ktery ti nesedej.
  • Ani ne ja se jen zacal strasne bavit tim jak na vsechno tady jen hazite spinu. Asi mesic tu kazdej nadaval na watch dogs a ja si ho koupil hra jede bez problemu a bavi me. To ze nekoho z vas to nebavi neznamena ze vyrobce je k nicemu. Stejny jako bych rekl ze auto renault je strasnej smejd a vyrobce je lempl kdyz jini lide jsou spokojeni. Mozna by se mel probrat nekdo jinej
  • jindra.veliky
    to rekni 50centovi *8*
  • Veskoslav
    To sice zrovna ne:-D Ale jsou případy i nepovedených sebevražd, kdy si člověk prohnal kulku spánkem, vyšla na druhé straně a člověk přežil.
  • RangerCZ
    Myslíš toto ?
    https://www.youtube.com/watch?v=-9YBg9bsjCY

Dostat do hlavy kulkou (myslím tím oblast čela) a nezemřít je opravdu velké štěstí.
    Je jasné, že vzduchovkou se tam střílet nebude a doufal jsem, že RPG systém tam nebude mít vliv na střelu např. do té hlavy.
  • Veskoslav
    Není. Záleží, jak ho střelíš, kam ho střelíš a hlavně čím ho střelíš. Lidé přežili i čistý průstřel hlavy.
  • RangerCZ
    RPG, neRPG kulka do hlavy je vždy smrt.
  • Já už z principu nikdy nic nepředobjednávám, pro mě jakožto hráče a ne sběratele prostě nemá význam abych pak plakal nad utracenýma penězma.
  • Pravdou je, že některé hry, o kterých jsme se tu všichni shodli, že jsou to propadáky, se prodávali po milionech kusů (např WDogs). To je pro mě osobně nepochopitelné. Prostě dobrý marketing umí bezpečně zblbnout masy lidí. Bohužel tyto lidi nechápu a bude nás tu asi většina.
  • proboha, ještě řekni že si nevěděl že to má být RPG ?:D
    ANO, přesně tak, jsou tam HPčka jako v rpg (nebo střílečkách s bossem, atd.)
  • tuhle neaplikovatelnou stupiditu už tu myslím někdo zkoušel:
    Nemusíš být malíř abys mohl posoudit, nemusíš být kuchař abys mohl posoudit oběd, to samé platí i pro hry.

Tvůj příspěvek nemá žádnou hodnotu, málo si asi chodil po světě :)
  • Takze kulka do hlavy = smrt bude mozna az na ranku 10 s upgradovanou M16 a headshot perkem? :)
  • Hodně krátkozraký hloupoučký názor, trochu dospěj.
  • To je jako rict ze jestli ti nechutnal obed v restauraci tak ho nemuzes posilat zpet dokud neuvaris neco lepsiho.... co je tohle za logiku?

Ja se vyvojem her nezivim, na druhou stranu oni jsou zivi z toho co ja si vytahnu z penezenky.

Podle tvoji logiky by neexistovali spatny hry a zadny recenzent by nemohl rict cokoli spatnyho o jakekoli hre.

Prober se trochu ;)
  • Takže průchod mezi nimi bude plynulý ? tj. budou na stejné mapě ? To by mě pak zajímalo, jak bude řešena třeba ta PvE část.
  • Protoze to nema byt zadny Flashpoint, dokonce ani cistokrevna strilecka, ale strilecka riznuta RPG.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit