Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky to bude hrozná zabugovana kravina pro děti ze jo lidi? Proč ty hry dělají vůbec když to jsou vlastně všechno kraviny které vydělávají milióny dolaru.No já si pockam az uděláte nějakou vy chytraci abych mohl taky nadavat
  • Hra je oznacena ako MMO, Open world. Pokial ja viem, tak svet by mal byt otvoreny a budu sa v nom nachadzat 3 typy zone:
    1. neutralna zona, kde sa nebude dat utocit, bude tam market a ostatne veci, proste miesto kde sa bude slackovat/kupovat/predavat
    2. pve coop zona, kde pojdes spolu s 3 kamosmi a budes plnit coop pve misie
    3. pvp zona, kde mozes zabijat inych hracov
  • Jestli maji po pruseru jmenem Watchdogs byt jen jediny preorder na Division tak herni obec tezce selhala :)

Kvuli watchdogs jsem musel do banky nahlasit unauthorised payment, takze s koupi jakehokoli titulu od Ubisoftu s jejich posranym Udontplay radsi par mesicu pockam.
  • tomocz
    asi se inspirátovali u BF... žel bohům...
  • No z informací na oficiální stránce to bude single s možností co-op a pvp. Takže asi něco jako ve Watch Dogs + tam bude asi samostatný mod nebo část města určena čistě pro PvP.
    Ale taky mě to zajímá jak to tam přesně bude.
  • RangerCZ
    Hra vypadá skvěle, akorát trochu zarazilo, že v gameplay videu schytal nepřítel ránu do hlavy a neklesl k zemi.
  • Single
  • Takže je to singel teda jo?
  • Veskoslav
    Jedna z mých očekáváných her. Stále váhám po fiasku s WD o předobjednávce, ale chtěl bych nějakou tu edici s artworkem atd. Nevíte o nějaké? U nás se snad prodává jenom ta základní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit