Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se na tady tuhle hru docela těším, Na Videu to vypadá dokonale, ale přesto si myslím že tu grafiku mohli vylepšit. Hlavně ty dopravní prostředky vypadají hodně odbyté. Líbí se mi že se tento příběh odehrává v San Franciscu, že hlavní hrdina je štíhlý Afro-Američan, líbí se mi že se hra odehrává v otevřeném světě, líbí se mi ta architektura vč. Mrakodrapu, a líbí se mi že to výjde na PS4 *3*
  • Satky pres hubu, kapuce pres kebuli, mikiny a rozkrok proklate nizko..UBI je dost gangsta..jsem zvedavej kdy dostane kapuci i Rayman..to je strasnej trapas tahle firma..
  • ?? Kdybys nenapsal v poslední větě buran, ani by nebylo poznat, že reaguješ na mě.
  • naštvaní mají prostě být fanoušci Ubisoftu, protože si od něj chtějí kupovat kvalitní produkty a mají ubi jako takové rádi, jako já, naopak ti které Ubisoft 'otravuje' tím že vydává hry které se jim nelíbí, ikdyž si je stejně nikdy nekoupí, nebo je nehrají, by to měli jen přehlížet :D
  • Jasne, vsak je to furt rovnake.
  • máš recht dnes není důležitá kvalita dnes je důležité jen jedno měřítko kolik se toho prodá!!!!
  • jo přesně to dělá chodí přímo k němu domu na jeho obrazovku a štvehoto máš s tím problém???
  • TheGGG
    LoL a kdy? Ono je to jednoduché, já tu jako jediný hatuju warcraft a všichni se můžete p*srat a ban mám v vteřině... když tu milion lidí hatuje úplně stejně CoD, tak je to v pořádku a nikomu to nevadí... takže jestli nebýt ovce je známka buranství, pak sem buran...
  • Jack1947
    *U konzole u rodičů " Tak je to správně.
  • Jo, sem si ani nevšim, pak se to vysvětluje...
  • Kremser je prostě špatnej...
  • Existuje amaterina a nepochopeni neci vize, ktera nema s amaterinou nic spolecneho. V tvem pripade je to vuci Ubisoftu ten druhy pripad.
  • to neni potreba, staci si chvili zahrat.
  • https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs

Tohle proti tomu mám
  • že by ji stačilo ignorovat? jako nevím co ti Ubisoft provedl, že od něj chceš mít pokoj, spamuje tě reklamama na nové produkty v mailu? chodí ti do domu propagovat hry? chodí ti tam ubližovat? :D
  • To asi nikdy, nicméně on naráží asi na to že jsi ukázkovej případ českýho burana s IQ 80. Takoví ti divní smradlaví chlápci co hulákají nesmysly a dělají bordel ... jen s tím že ty jsi zatím mladý asociální hubeňour co jen sedí u komplu od rodičů.
  • Jack1947
    Po 2letech od vydání no ovšem *7*
  • Slibovalo se, že tuhle firmu někdo koupí a bude od ní pokoj.

Kdy už to bude?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit