Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Watch Dogs 2 příběhem nenadchne, ale hraje se výborně
20.6.2016 | Daniel Kremser
55 příspěvků
-
nesmíš se nechat uchlácholit. Já všechny tyhle hype přehlížím, a naopak, čím větší hype, tím jsou moje očekávání menší a menší takže v konečné fázi mohu být jen mile překvapen :)
-
neměl jsem problém.
-
Haha
-
Už jen kvůli tý srandě a kvůli tomu, jak pořád ty a ostatní herní důchodci brečíte, jsem rád, že hry od Ubi mají úspěch. *1* *14* *5*
-
To je Kremser style...
-
lol, kdy jsem chválil ubisoft, anonymku?
-
Spíš je otázka jak se mu podařilo napočítat přesně těch 47her hmm...
-
COd je ale pořád v cajku *3* *7*
-
1. Naprosto blbý příběh. Nesympatický hrdina, kdy jeho nenápadný "šátek" a čepice s logem působili, že policisté naprosto netuší, co se děje a všechno ok.
2. Mrtvé město.
3. Takové drobnosti jako, když střílíš do vody, tak se nic neděje, když porazíš hydrant, tak ti stříká skrz auto, automaticky zastavující vlaky, když před ně skočíš z mostu, tak zastaví na milimetr přesně.
4. Q tlačítko na všechno. Systém hackování, kdy to řešili přes stále dokola se opakující minihry, kdy to bylo naprosto otravné ke konci.
5. Jízdní model. Nebylo to ani arkáda, nebyl to simulátor. Z obou si vzal to nejhorší a WD má jeden z nejhorších jízdních modelů, zejména u motorek.
6. Grafika. Většina her má nějaké to snížení, ale WD byla jedna z nejmasivnějších, co Ubisoft provedl.
Ta hra mi při představení přišla jako takové inteligentní GTA, kdy prostě technika bude hrát proti jejím majitelům. K tomu živé město, technické hračky, nádherná a detailní grafika. Slibovaný dospělý příběh. Ironií je, že na celé hře mě bavili akorát pixelové minihry a minihry, kdy hlavní hrdina si vzal fet. Ale objevování mapy? Tragédie, která se stále dokola opakovala. Naprosto stupidní příběh, mizerný hlavní hrdina, grafika atd. Ta hra není vyloženě špatná, ale je naprosto průměrná a co je hlavní, jako městská akce naprosto nefunguje, protože je jednoduše nudná. A MP? Ten byl mrtvý snad dřív než hra vyšla. Myšlenka zajímavá, ale mizerné zpracování a klasická ubisoftí kvalita ve spojení. -
dyt to na PC nikdy poradne nefungovalo lol
-
cože ty ses probral? tak to gratulace
-
Tak naštěstí mapa by měla být přístupná celá hned od začátku
-
Tak předně to bylo mázlý což byl humus, dejme tomu San francisko jenře toho vyžizí tam asi moc nebude, potom se jim to celkem trhalo (konzole) navíc očekávejme ubisoftí downgrade jak je zvykem a poliovinu nebo třičtvrtě nesplněných slibů... ale jo jak už jsem psal dole Hajp bere a beztak mají včetně tebe předobjednáno takže prachy na 3tí díl akorát tak nashromážděny. Opravdu někdo věří že se Ubis(n)oft zlepšil .. ha na to neverte ani ten jed vlastně nic.
-
Co to sakra je za nadpis? Příběhem nenadchne ? Vy jste tu hru dohráli?
-
Proč konkrétně ?
-
Ono to nevypadá cool ani během té prezentace..
-
Hrozná blbost. Právě sem na to koukal na Youtube.
-
Jasně. Takže máme věřit trotlovi, co to okoukal z videa oproti člověku, který to skutečně hrál. Super. Ubisoft jsi jdi hejtit mezi další děcka.
-
pribehem nenadchne? :DD lol sak uz prvy WD mal katastrofalny pribeh aj hlavneho hrdinu. Celkovo je cela hra katastrofa ,ale hype ju ako tak zachranil. Od dvojky cakam aspon to vylepsenie postav ci pribehu ,ale od ubisoftu by som chcel vela. Ti vedia velke kulové ,najvacsi amateri v hernom priemysle
-
Vyhypovaná a to se zase opět děje ale prodeje maj už ted zajištěný tak vo co de že *7*