Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Watch Dogs 2 příběhem nenadchne, ale hraje se výborně
20.6.2016 | Daniel Kremser
55 příspěvků
-
Já se na tady tuhle hru docela těším, Na Videu to vypadá dokonale, ale přesto si myslím že tu grafiku mohli vylepšit. Hlavně ty dopravní prostředky vypadají hodně odbyté. Líbí se mi že se tento příběh odehrává v San Franciscu, že hlavní hrdina je štíhlý Afro-Američan, líbí se mi že se hra odehrává v otevřeném světě, líbí se mi ta architektura vč. Mrakodrapu, a líbí se mi že to výjde na PS4 *3*
-
pribehem nenadchne? :DD lol sak uz prvy WD mal katastrofalny pribeh aj hlavneho hrdinu. Celkovo je cela hra katastrofa ,ale hype ju ako tak zachranil. Od dvojky cakam aspon to vylepsenie postav ci pribehu ,ale od ubisoftu by som chcel vela. Ti vedia velke kulové ,najvacsi amateri v hernom priemysle
-
-
Existuje amaterina a nepochopeni neci vize, ktera nema s amaterinou nic spolecneho. V tvem pripade je to vuci Ubisoftu ten druhy pripad.
-
-
Hraje se sama výborně , nebo jak to nechápu... *7*
-
Hrozná blbost. Právě sem na to koukal na Youtube.
-
Další hra ze třetí osoby, mé oblíbené.
-
Mě se líbí ty nové hackovací možnosti jako ovládání auta, dron atd. Jsem zvědav jak reálně to půjde používat během hry. Ono během skriptovaných prezentací to vypadá všechno cool, ale ve hře už to většinou není tak jednoduché realizovat.
Každopádně dost se to zaměřilo na stealth a řešení situací jen pomocí hackingu, takže pak vypadá dost nepatřičně, když takový teenager vytáhne najednou kulomet a začne střílet. Aiden byl fakt chladnokrevný řízek, ale tady Marcus je prostě obyčejný kluk. Ale to už záleží na herním stylu. Vyblbnout se se zbraní je někdy prostě třeba. -
-
Ono to nevypadá cool ani během té prezentace..
-
-
Proč konkrétně ?
-
-
Tak předně to bylo mázlý což byl humus, dejme tomu San francisko jenře toho vyžizí tam asi moc nebude, potom se jim to celkem trhalo (konzole) navíc očekávejme ubisoftí downgrade jak je zvykem a poliovinu nebo třičtvrtě nesplněných slibů... ale jo jak už jsem psal dole Hajp bere a beztak mají včetně tebe předobjednáno takže prachy na 3tí díl akorát tak nashromážděny. Opravdu někdo věří že se Ubis(n)oft zlepšil .. ha na to neverte ani ten jed vlastně nic.
-
-
-