Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z uzavřené bety StarCraft II: Heart of the Swarm
21.10.2012 | Adam Homola
58 příspěvků
-
Těšil jsem se na datadisk a po pár her top hráčů jsem propadl trochu depresi, ale teď když už se to trochu naučili hrát tak se mi ten směr vývoje SC2 docela dost líbí. Každopádně to bude potřebná změna a např. po roce až vychytají všechny strategie a taktiky by to mohlo být lepší než teď WoL.
Ale jinak nevím jestli to budu kupovat, protože pro mě jako pro platiňáka se moc nezmění :D -
-
Až se dostaneš do diamondu, všichni přejdou na HotS a budeš zase pozadu, možná skončíš (pokud taky nakonec přejdeš) i v goldu *3* CO třeba tohle? *2*
-
-
Tak já mám na platinu mechaniku hry docela dost dobrou, ale většinou to projedu nervozitou nebo nepřízpůsobením taktice hry. Hraju průměrně tak 5 her týdně, nikdy jsem se do toho pořádně neopřel se smyslem zdokonalit se. Proto jsem platiňák asi dva roky no :D
Tak věřím, že v HotS budu taky pokud koupím.
-
-
Nové jednotky a schopnosti tě nelákají? Navíc se časem stejně většina lidí přesune na HotS...
-
-
Ano většina komunity půjde dál a já asi taky, ale už to nebudu asi hrát s takovým zápalem jako WoL, rád bych se mýlil..
Pro průměrné hráče se skoro nic nezmění, protože nové jednotky stejně úplně přesně nevyužije (to neznamená, že si neužije) a alespoň pro mě to bude nejspíše velice podobný zážitek jako teď. Jak říkám, těším se hlavně na top turnaje. -
-
No já doufám, že to nebude (turnaje) pořád stejně nudné ala označ všechno a doufej že to vyhraješ. Páč to tak většinou všude je, sic né tak doslova. Sem tam se objeví nějaké rozdělení ale jinak mi ti přijde moc takové, přes A. -.-Př. jako no split templářů, nemicrování tanků a obecně slabší micro, až na kajtování. Prostě bych v tom chtěl vidět víc. Navíc s novýma jednotkama. Ale to bude opět maxování dvou, tří jednotek místo doplnění páru těma a těma .Mass proti massu je hold nuda a bojím se, že to bude i nadále :/. (bráno s velkým nadhledem samo, nikdo není stroj :D)
-
-
Jj, ale minimálně poslední půlrok se u korejců a pár dalších hraje opravdu už od začátku do konce - pořád něco se děje, vyjímky se teda taky najdou..Přechází se z počáteční agrese na další buidy a tak. Špička už dosáhla si myslím skoro na možný lidský vrchol ovládání SC2 WoL.
-
-
-
-
-
Smutný, že rtsko dostalo kvalitnějšího scénáristu, než rpg ;)) Docela se těším, jak ten příběh povedou dál. "Jim?" "It's OK. I gotcha." http://www.youtube.com/watch?v=o8xG8ykoK4E
-
-
Metzen dela na vsech hrach, tak te asi zklamu:) Stejne tak vetsina lidi z jeho teamu.
-
-
Politováníhodné. Kde jsou časy, kdy místo neustálýho mektání o proroctví a konci vesmíru Zeratul přednášel proslovy jako:
"You speak of knowledge, Judicator? You speak of experience? I have traveled the darkest void between the most distant stars. I have witnessed the births of negative suns and the entropies of entire realities. Unto my experience, I say that what you have built upon Aiur, is but a fleeting dream. A dream from which your precious Conclave shall awaken, finding themselves drowned in a greater nightmare." -
Tak to těžce odflákl;)
-
-
-
Aspon ze nejsou jako bohemia interactive a snaží se opravit bugy, jsou chytří a ví, že stav hry ovlivní prodej
-
Ja by stačil aj SP *2* pre mňa srdcovka
-
-
oprava Mne*
-
-
sc 2 je peknej odpad ale kdyby nekdo chtěl tak prodam ucet z sc 2 a je na něm i wowko. hrat už to nehodlam. pro mě velke zklamaní
-
-
sc je super a ty na tom nic nezmenis
-
-
a ty máš nasr.no v hlavě a na tom taky nic nezměníš *1*
-
-
A ještě napiš, že tam máš Diablo:)
-
-
sra-ky od blizardu už kupovat nebudu takže nemam