Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z uzavřené bety StarCraft II: Heart of the Swarm
21.10.2012 | Adam Homola
58 příspěvků
-
Autor by si mel precist tenhle clanek: http://www.gosu.com/2012/10/give-hots-time-blizzards-wobbly-history-with-betas-and-patches/ a pochopil by, ze strategie od Blizzardu jsou o ladeni v bete a napriklad jednicka behem ni prosla mnohem radikalnejsimi zmenami:
"When the vanilla game entered it’s official beta, there was a litany of mechanics, units, and abilities that would all require drastic changes. Marines were called “Marauders” and had a grenade launching ability. Wraith air to air missiles could hit ground. Every Zerg building produced its own larva (for its specific units). Goliaths had flamethrowers and could shoot missiles at ground units. Valkyries were in the game. High Templars had a ranged attack. The list goes on." -
No jestli jsi hrál předešlej BroodWar, tak tohle bylo na normálním pořádku. Když ti silnej terran s mikrem rozmrskal s vulturama, drop mine a pokuď jsi si nedával pozor jako Zerg, tak ti klidně na jednu minu zařvalo X jednotek :)
-
nemohl bych víc souhlasit
takováhle hra by se mi líbili v době kdy ještě neexistovali hry jako total war nebo wargame ale vydat tohle v roce 2012 je opravdu bídné -
Lepší původní podoba, než blbosti. Obzvlášť u jedné z top e-sport her.
-
kdyz slapnes na minu tak nemas co mikrovat, ale zcela standartne se rozptilit po okoli *3*
-
2K? To jsi se o 38.000 let netrefil :D
-
Jak jsem viděl, že skočí a objeví se cd, a bum, taky mě děsila a říkal jsem si, jak to tam chtějí sakra dát *1* Hold kdo by to microval potom... nikdo to neuměl, všichni chcípali tak to odstranili -.- viva la blizz forum beztak. *4*
-
Politováníhodné. Kde jsou časy, kdy místo neustálýho mektání o proroctví a konci vesmíru Zeratul přednášel proslovy jako:
"You speak of knowledge, Judicator? You speak of experience? I have traveled the darkest void between the most distant stars. I have witnessed the births of negative suns and the entropies of entire realities. Unto my experience, I say that what you have built upon Aiur, is but a fleeting dream. A dream from which your precious Conclave shall awaken, finding themselves drowned in a greater nightmare." -
Me se líbila ta mina původně, když likvidovala všecko AoEčkem kolem sebe :(
-
a ty máš nasr.no v hlavě a na tom taky nic nezměníš *1*
-
Nemužu říct že by mě SC2 vyložene zklamal, protože jsem od nej ani nic nečekal...
-
Taková trapná recenze na betu: http://starcraft-2.webnode.cz/heart-of-the-swarm-recenze/
-
sc je super a ty na tom nic nezmenis
-
Ještě by neškodilo zmínit, že Blizzard konečně chystá vylepšit i část týkající se zápasových statistik.
Že by už nebylo třeba udržovat excelové tabulky bokem? (příp. SC2Gears?). -
haha, ta sedla
-
takže ty radši změny, které vrací hru do původní podoby? :)
-
Staty a nový interface ale není a tuším že ani nebude v betě. Ten přijde až s vydáním HotS. Jinak nemyslím, že by Viper neměl moc využití. Abduct je výborný skill, fakt ideální na Colossy, Siege tanky, Tempesty a v podstatě jakoukoliv silnější jednotku, která není hned v první řadě. Oracle má dobré skilly a je její velkou výhodou, že ji můžeš udělat relativně rychle, když chceš. A takové brzké trollování s Entombem dokáže fakt vytočit, věř mi :)
-
Jasný, kdyby to chtěli uspěchat, tak můžou - jak píšeš, najdou pro ty jednotky jen roli a balanc se dodělá v patchcích po vydání. Radši bych byl ale pro to, aby beta běžela třeba o měsíc dýl a našel by se dobrý balanc pro většinu jednotek.
-
Konečně nějaké dobré zprávy o HotS. Ten divnej Warhound je konečně pryč a Mothership core taky, zato carrier je zpět. Další změny taky vypadají slibně. Jen tak dál, zase se začínám na tu hru těšit *4*
-
Design a proporce vypůjčené z Warhammera 2K...