Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sra-ky od blizardu už kupovat nebudu takže nemam
  • Osobně mám rád StarCraft (u jedničky jsem prodřepěl dost času) ale v boji s Warhammerem bych těžko posuzoval co je lepší...(asi pro ot, že z jedný strany na mě dělaj smutný oči nekroni a z druhý na mě mrká Hydralisk)
  • walltar
    Jo jo relic byl vždycky jeden z nejlepších teamů co se RTS týče ... CoH je solidní a velice dobrá strategie, W4K mě nikdy moc nebral, ale je to spíš tím prostředím než tou hrou a homeworld to je pro mě prostě vrchol žánru co se strategií ve vesmíru týče, jenom škoda že vesmírných RTS je tak hrozně málo.
  • Veskoslav
    SC byl skvělý až s datadiskem. Podobně laděnou strategii mám rád jako Ground Control a to oba díly. Pak jsem měl rád Total Anihilation, AoE I+II, Homeworld, Since of Soler, Anno (poslední 2070 mě bavilo nejvíc) všechny RTS ze světa W40k:)Nejvíce asi DoW II, ale tam mi zase vadila absence budov a pak strategie od Blizzardu. Nejvíce kampaň ve W3+datadisk, těsně v závěsu Sc II, následováné datadiskem k Sc. Ale nikdy mě třeba nebavily Settlers a hry na podobném konceptu. Jinak z posledních strategií, co mě mile překvapily a byly v rámci Indie her byl Oil Rush:)
  • Veskoslav
    100 let za opicemi? No jo Cody, náš největší lhář, co hacnul Diablo, podváděl na Sc turnaji, který musí být streamovaný od dotace 5000:) Ale co na Tebe reaguji, malý trolující fakan,
  • Veskoslav
    A ty by jsi ze sebe měl přestat dělat hlopého trola......
  • Jen bych dodal( aby bylo vidět že nejsem zaujatej), tak v SC mám nahráno jen asi 20 hodin zatímco takový Warhammer40k:Soulstorm am už mám něco přez 100 hodin. DOkonce i přesto jsem ochotnej uznat, že je SC lepší. Jen mě osobně, když sem nehrál první díl netáhne příběh a to je to co u her nejvíc vyhledávám. Jinak ve všem ostatním pro mě SC exceluje.
  • Tak to těžce odflákl;)
  • walltar
    Od relicu mám jednu srdcovku a to Homeworld 2
  • Já fanda nejsem první starcraft sem fakt nemusel a nechápal sem co na tom lidi vidí, ale tohle mě chytlo. Hratelnost na real-time akční strategii asi nej a grafika no nevim nej stopro neni , ale sto let za opicema to určitě ne. Spíš naopak vidím že jsi někdo, kdo má v oblibě jinou hru a tady zbytečně trolí ,jen protože je prostě Stracraft lepší. Za poslední dobu nej Akční-RTS. Nějaké jiné dobré znám jen budovatelský-RTS a nebo tahovky, ale ve svém žánru zatím nej na trhu.
  • me se libi strategie od relicu
  • ja se ani tak nestezuju na technickou stranku, me se treba i ted libi w3, spis mi jde o dizajn a proporce jednotek ale tohle nema cenu vysvetlovat
  • Zerathus
    Grafika na max je na strategii celkem slušná a co je nejlepší blizzard dělá své hry tak aby se dali rozjet na hodně starých počítačích.Mohli by tam hodit šílenou grafiku ale většina lidí by to ani nerozjela.Ti co mají výkonné zařízení si nestěžují a ti co mají křáp (jako já *15* ) si hrají parádní hry
  • walltar
    Osobně takdy Starcraft nemusím ... Sp si dám, ale MP bych to nehrál. Mě vždycky bavil nejvíc Supreme commander, který je imo mnohem dál co se strategické části týče a dokonce má i zoom takže si člověk připadá jako na bojišti ... jenom škoda, že ho potopil GPGnet se kterým měla hromada lidí problémy. A potom poslední hřebíček do rakve přidalo samo GPGgames se slátaninou, kterou pojmenovali Supreme commander 2
  • Shania
    Metzen dela na vsech hrach, tak te asi zklamu:) Stejne tak vetsina lidi z jeho teamu.
  • dat FAIL *4*
  • To je ten nejotřepanější argument *15*
  • to nebyl troll post, bohužel ty jako fanda jsi zaujatej a nejsi schopen tu hru posoudit objektivne
  • slabý trolling/silný trotling *12*
  • radši by ses mel učit neco do školy kluku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit