Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z uzavřené bety StarCraft II: Heart of the Swarm
21.10.2012 | Adam Homola
58 příspěvků
-
strategie jsou jeden z mych nejoblibenejsich zanru ale tohle opravdu ne. hratelnost a grafika sto let za opicemi, chapu ze fandove to vidi jinak ale je to proste tak
-
Jj, ale minimálně poslední půlrok se u korejců a pár dalších hraje opravdu už od začátku do konce - pořád něco se děje, vyjímky se teda taky najdou..Přechází se z počáteční agrese na další buidy a tak. Špička už dosáhla si myslím skoro na možný lidský vrchol ovládání SC2 WoL.
-
No já doufám, že to nebude (turnaje) pořád stejně nudné ala označ všechno a doufej že to vyhraješ. Páč to tak většinou všude je, sic né tak doslova. Sem tam se objeví nějaké rozdělení ale jinak mi ti přijde moc takové, přes A. -.-Př. jako no split templářů, nemicrování tanků a obecně slabší micro, až na kajtování. Prostě bych v tom chtěl vidět víc. Navíc s novýma jednotkama. Ale to bude opět maxování dvou, tří jednotek místo doplnění páru těma a těma .Mass proti massu je hold nuda a bojím se, že to bude i nadále :/. (bráno s velkým nadhledem samo, nikdo není stroj :D)
-
Tak já mám na platinu mechaniku hry docela dost dobrou, ale většinou to projedu nervozitou nebo nepřízpůsobením taktice hry. Hraju průměrně tak 5 her týdně, nikdy jsem se do toho pořádně neopřel se smyslem zdokonalit se. Proto jsem platiňák asi dva roky no :D
Tak věřím, že v HotS budu taky pokud koupím. -
Ano většina komunity půjde dál a já asi taky, ale už to nebudu asi hrát s takovým zápalem jako WoL, rád bych se mýlil..
Pro průměrné hráče se skoro nic nezmění, protože nové jednotky stejně úplně přesně nevyužije (to neznamená, že si neužije) a alespoň pro mě to bude nejspíše velice podobný zážitek jako teď. Jak říkám, těším se hlavně na top turnaje. -
Ksakru. Aby se člověk pomalu začal učit nové taktiky:)
-
Jako jo, je pravda, že do hry neustále nějak zasahují, nicméně jsou schopni velmi rychle reagovat na feedback takže patche vychází skoro každý týden. Navíc ty měnící se jednotky už jsou vážně jen dvě (Widow mine a Mothership Core). Všechny další menší změny, které se netýkají samotné mechaniky jednotky můžou odladit až za běhu. Nedivil bych se kdyby to opravdu kolem těch vánoc vyšlo. Za měsíc toho ještě stihnou spoustu. Widow mine má problém jen v tom že je trochu op a celá hra se defacto může točit jen kolem detekce, navíc když střílí i do vzduchu a do neviditelných tak to není uplně super. Mothership core mělo problém, že původně defenzivní jednotka se stala až moc ofenzivní, to teď změnili čím ale dost uhnuli z původního konceptu, nicméně stačí jen domyslet nějakou mechaniku aby byla Mothership opravdu defenzivní a bude to ok. Neříkám, že je všechno vybalancované, ale o to jim ani nejde, jde o to vymyslet takové mechaniky, do kterých už se nebude šahat. Balance se dodělá v průběhu.
-
Chudák Oracle. Pořád ho přeprogramovávají... jak hrubé ke stroji! *10*
No hlavně ať pořádně redesignují warhounda, protože se tam vůbec nehodil. Ale ta mina je po posledním patchi teda zajímavě děsivá. Takže takový swarm host pro terana? hm... co dát ještě něco takového protosovi? :(
Je fakt, že je těžké přidávat balanc jednotky do už vyb. hry. Zbytečně tím zdržují SP :/ Sic je to dobře.
Jinak pěkný článek. -
ještě bych dodal, že se změní i user interface, který by měl být přehlednější. taktéž přidají nové staty do herních tabulek (jak se daří hráči v různých kombinacích atp.). tedy mění nejen herní mechaniku, ale i celkový vzhled. co koukám na betu (nehraju), tak je problém hlavně v počtu hráčů a poměrně velkým lagováním (vysvětleno tím, že se hraje pouze na kalifornských serverech). jednotky jsou velmi zajímavé a dost mění herní mechaniky. osobně se mi nejvíce líbí mothership core a tempest. trochu slabší využití mají zatím vipeři a kupodivu oracle...
-
Až se dostaneš do diamondu, všichni přejdou na HotS a budeš zase pozadu, možná skončíš (pokud taky nakonec přejdeš) i v goldu *3* CO třeba tohle? *2*
-
Nové jednotky a schopnosti tě nelákají? Navíc se časem stejně většina lidí přesune na HotS...
-
Těšil jsem se na datadisk a po pár her top hráčů jsem propadl trochu depresi, ale teď když už se to trochu naučili hrát tak se mi ten směr vývoje SC2 docela dost líbí. Každopádně to bude potřebná změna a např. po roce až vychytají všechny strategie a taktiky by to mohlo být lepší než teď WoL.
Ale jinak nevím jestli to budu kupovat, protože pro mě jako pro platiňáka se moc nezmění :D -
Smutný, že rtsko dostalo kvalitnějšího scénáristu, než rpg ;)) Docela se těším, jak ten příběh povedou dál. "Jim?" "It's OK. I gotcha." http://www.youtube.com/watch?v=o8xG8ykoK4E
-
Aspon ze nejsou jako bohemia interactive a snaží se opravit bugy, jsou chytří a ví, že stav hry ovlivní prodej
-
A ještě napiš, že tam máš Diablo:)
-
oprava Mne*
-
Ja by stačil aj SP *2* pre mňa srdcovka
-
sc 2 je peknej odpad ale kdyby nekdo chtěl tak prodam ucet z sc 2 a je na něm i wowko. hrat už to nehodlam. pro mě velke zklamaní