Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě by neškodilo zmínit, že Blizzard konečně chystá vylepšit i část týkající se zápasových statistik.
    Že by už nebylo třeba udržovat excelové tabulky bokem? (příp. SC2Gears?).
  • sc 2 je peknej odpad ale kdyby nekdo chtěl tak prodam ucet z sc 2 a je na něm i wowko. hrat už to nehodlam. pro mě velke zklamaní
    • sc je super a ty na tom nic nezmenis
      • a ty máš nasr.no v hlavě a na tom taky nic nezměníš *1*
    • Veskoslav
      A ještě napiš, že tam máš Diablo:)
      • sra-ky od blizardu už kupovat nebudu takže nemam
  • Nemužu říct že by mě SC2 vyložene zklamal, protože jsem od nej ani nic nečekal...
  • ještě bych dodal, že se změní i user interface, který by měl být přehlednější. taktéž přidají nové staty do herních tabulek (jak se daří hráči v různých kombinacích atp.). tedy mění nejen herní mechaniku, ale i celkový vzhled. co koukám na betu (nehraju), tak je problém hlavně v počtu hráčů a poměrně velkým lagováním (vysvětleno tím, že se hraje pouze na kalifornských serverech). jednotky jsou velmi zajímavé a dost mění herní mechaniky. osobně se mi nejvíce líbí mothership core a tempest. trochu slabší využití mají zatím vipeři a kupodivu oracle...
    • Overwatch
      Staty a nový interface ale není a tuším že ani nebude v betě. Ten přijde až s vydáním HotS. Jinak nemyslím, že by Viper neměl moc využití. Abduct je výborný skill, fakt ideální na Colossy, Siege tanky, Tempesty a v podstatě jakoukoliv silnější jednotku, která není hned v první řadě. Oracle má dobré skilly a je její velkou výhodou, že ji můžeš udělat relativně rychle, když chceš. A takové brzké trollování s Entombem dokáže fakt vytočit, věř mi :)
  • Jako jo, je pravda, že do hry neustále nějak zasahují, nicméně jsou schopni velmi rychle reagovat na feedback takže patche vychází skoro každý týden. Navíc ty měnící se jednotky už jsou vážně jen dvě (Widow mine a Mothership Core). Všechny další menší změny, které se netýkají samotné mechaniky jednotky můžou odladit až za běhu. Nedivil bych se kdyby to opravdu kolem těch vánoc vyšlo. Za měsíc toho ještě stihnou spoustu. Widow mine má problém jen v tom že je trochu op a celá hra se defacto může točit jen kolem detekce, navíc když střílí i do vzduchu a do neviditelných tak to není uplně super. Mothership core mělo problém, že původně defenzivní jednotka se stala až moc ofenzivní, to teď změnili čím ale dost uhnuli z původního konceptu, nicméně stačí jen domyslet nějakou mechaniku aby byla Mothership opravdu defenzivní a bude to ok. Neříkám, že je všechno vybalancované, ale o to jim ani nejde, jde o to vymyslet takové mechaniky, do kterých už se nebude šahat. Balance se dodělá v průběhu.
    • Overwatch
      Jasný, kdyby to chtěli uspěchat, tak můžou - jak píšeš, najdou pro ty jednotky jen roli a balanc se dodělá v patchcích po vydání. Radši bych byl ale pro to, aby beta běžela třeba o měsíc dýl a našel by se dobrý balanc pro většinu jednotek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit