Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* Rome total war
    *14* everything BC...
  • Pilgrim66
    Vcera jsem zapl ze uz to treba fixli. Zapnu hru, na svetovy mam porad nizky FPS, ale dobre, odehraju par tahu, zapnu okno diplomacie. Crash.

Well played SEGA
    • Měl jsem podobny problém s Total War. Vyřešil jsem to tak že jsem vypl počítač a šel si koupit nový. Nebo spíš udělal sem si novou sestavu za 12000 a všechny hry moderní šlapou jak hodinky a stejně tak i Rome Total War II... Nevym v čem byla chyba předtim ale asi to HW nestíhal... tak možná jediná možnost je lepší HW.. a nenech se zmást, předtím sem měl HW, který splňoval nároky na Total War.. Takže teoreticky to mělo jít, ale nešlo to. Možná to chce silnější HW než uváděj.. šmejdi..
      • Pilgrim66
        Problem je, ze ja mam na ty kampan mape stejny FPS na ultra i na low. V bitvach jsem na tom v pohode i na high.

Ze zacatku byl problem v tom, ze meli ve hre bottleneck, kterej neuvyuzival vsechny jadra na plno (prvni jelo na 100, druhy na 20, treti na 80, a ctvrty na 60 procent). V cem je problem ted nemam poneti...

Jinak shogun 2 mapa vypada uplne stejne, neli lip a bezi mi na 60 vsechno na max.
  • Neni toho Total War uz nejak moc ?
  • Sega, give us back our Total War!
  • Kdyz pkračuji s marketingem, muzeme ted čekat nejake vetsi dlc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit