Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z redaktorem absolutne nesouhlasim

    Hru jsem kupoval hlavne kvuli 3d vision a uzil jsem si ji poradne v tech brylich

    Presto vsechno je tahle edice povedena i pro lidi ktere 3d nezajima. V originalnim doom3 (ale i quake 4) jde rozpoznat takove trhani pri pohybu i pri vysokych fps (ne nemel jsem slabou grafarnu a to 7800gtx pak 8800gtx v 2006) a hodne me to  iritovalo, mozna to nekomu nevadi ale ja skripal zubama. V BFG edici je to dikibohu odstranene takze za mne obrovske plus. Graficky tady zmeny nejsou, mozna podpora sirokouhlich monitoru stoji za rec, ale po herni strance tady zmeny jsou: vice munice dela hru trochu vic akcni, neni treba odemykat kazdej sejf a sbirat a tolik setrit munici. Taky mate jiz moznost svitit a strilet zaroven. Doom3 v originalni verzi se mi libil hodne ale v bfg edici je jeste o neco lepsi, proste vic akcni i kdyz porad to ma tu spravnou atmosferu.. Doom3, ressurection of evil, nove lost missions (nechapu co na nech autor tak nenavidi) stary doom1 a 2 v lepsim technickem stavu a  s 3d vision podporou v jednom hezkem baleni. Za mne hodne dobry nakup, prosel jsem to jiz snad 5x a pokazde uprednostnim bfg pred originalem

  • Doporucuju s UltimateHD modem (vylpsuje vyrazne grafiku i gameplay, hra je o dost tezsi) spolu s ceskym dabingem of Fenixu, pro fanousky puvodniho D 3 nelze nez doporucit.
  • Řekl jsem si DOOM 3 jsem nikdy nehrál tak je čas to napravit, první 2 hodiny to nebylo tak strašný ale postupem času si uvědomíte že je to pořád ta samá nuda nepřátelé sežerou přibližně půl zásobníku, vyhnout se nepřátelským střelám je docela o nervy jelikož skoro celá hra se odehrává v uzavřených a úzkých prostorech a nepřátelé se spawnují přímo před vámi a většinou hned potom za vámi nebo obojí najednou (pořád dokola) a ze soubojů se stáva naprostá otrava. Boss fighty nejsou taky nic moc a polovinu hry vás bude otravovat "zlověstný smích" a zvuky portálů.Pokud si chcete zahrát DOOM zkuste spíš 1,2 nebo 2016 a pokud si chcete zahrát střilečku s nádechem horroru zkuste F.E.A.R.
    Podtrženo a sečteno tomu dávám 3 z 10 (nevím jestli to tak bylo i s původní 3 ale BFG je fakt strašné).
  • 4/10? ale jděte, po 10 letech koupeno v akci na Steamu za 2 kila, nejnovější Wolfenstein po hodině hraní odinstalován a hurá na BFG D3 edici. Musím říct, že to jedu po druhé, vše už jsem od posledně zapomněl :) a stále to baví jako poprvé. Za mě alespoň 7-8 z 10.
  • Nejvíc mě dosrala ta mise "ve stoce" z datadisku, kde pro zjednodušení ubrali sbíraní kyslíkovejch bomb po mrtvolách zombíků, tudíž to z fakt nejzáludnějšího úseku hry udělalo jen procházku krapet smradlavym sadem... ale jelikož mě jistý smrady zvráceně voněj, tak HAMBA!:) Jináč bezva záležitost, kterou si už druhej tejden po nocích bestiálně užívám!
  • Pro fandy mého typu je to super věc která jede i widescreen. Mám poctivou origo Doom 3 před lety dohranou, pak na test rozehranou ISO PC verzi BFG edice, a objednanou BFG edici pro PS3. Už se moc těším až si zahraju veškerý obsah BFG edice v obýváku na pořádný bedně! Jde jen o to jaký je kdo fan, nikdo vás nenutí si to kupovat. Zároveň docela chápu autorovo kritiku, recenze narozdíl od této edice není jen pro Doommaniaky.
  • Na mým chcípáckým notebooku to jede líp než originál ale taky to vypadá o dost hůř.
    Textury vypadají asi jako medium, v dálce ješte hůř, s ultra se to srovnat rozhodně nedá.
    AA max x4 namísto x16. Jediný co přidali je motion blur a ten tomu dává tak akorát ránu z milosti.
    Jako výhoda se dá uvést že hra si perfektně rozumí s win8 a dx11 takže jak sem psal na začátku na notebook super.
    Jestli to chcete tak bude nejlepší počkat si na STEAM sale.
    A nebo jak říká Dicks Oak: "You can have it Steam or nosTEAM".
  • Nuda to určitě není..(chybí mi poslední dva achimenty z doomI II)....Nudnějčí je série Call of Duty ajejich slavný multiplayer na mapách 4x4 metry=příklad.......jde o hratelnost a atmosféru ne grafiku noobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • takové lidi jako pan autor toho článku by měl dostat pořádně ale pořádně po hubě !!! sám by v životě nenapragromoval žádnou hru (chci říct že mám nějaké zkušenosti a vím co je to horda práce) a bude si otevírat hubu na špacír....kdo souhlasí pls o like :) - pan recenzent je totální šašek.
  • Mise nudné? vůbec bych neřekl naopak nejlepší s celé série s tímhle hodnocení nelze souhlasit... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit