Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevíte proč mi bfg edition nejde ? splnuju mini pozadavky (intel celeron 2ghz , 2gb ram , ati radeon HD3450)
  • Tak doom 3 je hlavně PC hra a tam se to podělalo, na xboxu to možná vypadá dobře, ale na PC to mělo vypadat mnohem líp.
  • já to smažím na xboxu360 a vůbec mě to nepřijde špatný tahle bfg edice, grafika je vylepšená, lost mission není vůbec špatnej, jediný co mě štve, že když se to nainstaluje na hdd, tak nejdou spustit doom 1 a doom 2, ale jinak hodně dobrý..............
  • Proboha co jste čekali nějakej extra vylepšenej Doom 3???! no vás bych chtěl někdy pochopit nikdo ani nechápe že id se furt štourá v doom4 tak proč by se měl starat o doom3??!
    • ty jsi chytrej jak rádio, když tu hru vydaj za takovou cenu tak je to snad na místě aby to bylo sakra vylepšený a jestli maj práci na doom 4 tak tohle nemuseli pouštět do světa a když už jo tak za nějakou směšnou částku nebo jen na konzole.
  • Hmm, hadam ze tady nikdo moc necte HW novinky a proc byl vubec Doom BFG udelan jak byl udelan. http://www.oculusvr.com/ jedna z prvnich virtualnich realit za prijatelne prachy. a doom byl v tomhle navrzen na jeji kompatibilitu, je jasny ze clovek jeste par let nemuze ocekavat nejakou uroven hardcore grafiky uz jen kvuli latency atd ale i tak ... srovnavat hru urcenou k absolutne jinym ucelum je zcestne.
  • Takovej hnuj, myslim D3 BFG.... D3 byla prumerna hra uz v dobe vydani, a jedine co ji trochu vyzvyhovalo byl engine. Tak a je to venku ted se treba poserte.
  • To že nějakej studentík nemá na 3D tv neni důvod aby strhal dobrej balíček klasiky za dobrý peníze (navíc na ps3 nikdy nevyšlo). Já osobně hrál dooma na pc a teď si ho pořídil i na PS3 hlavně kvůli 3D, a stejně je to za ty prachy super a 60fps při 1080p 16:9 ve 3D je prostě bomba + klasika 1-2 dooma a datáče co mi předtim utekly. Čtu váš web denně, ale buď tu piště recenze co něco říkaj a sou profi, nebo tu nechte psát blbečky a já na váš web z vysoka se... *11* tohle je ostuda chci se něco dozvědět o hře a né číst něco od někoho kdo neumí ani psát (stylistika atd - celej obor, žurnalistika se tomu řiká) de to tu dolu a musim sledovat zahraniční weby protože tady je to amaterismus
    • Stejně si nemůžu pomoc ale hrát doom 3 na gamepadu to musí bejt hardcore:-D
  • sezente si CDOOM (classic doom) mod 1.1 pro hru Doom3. Je to 100% predelavka shareware episody 1 doom1, vcetne hudby. neexistuje lepsi mod.
  • Ja som spokojny, nič extra som nečakal, nič extra som nedostal, zahral som si opeť Doom3, RoE v novej grafike - MILUJEM TU HRU- , par stratenych levelov, par hodin nostalgicky jednotku a dvojku, otazne je, či to stoji za tie prachy, a ja mysllim, že nie, pretože texture packy su zadarmo. Bud mali ešte niečo pridať, alebo znižiť cenu, aj ked vieme, že za všetko nove hned pytaju velke prachy a treba si počkať...
    • Keby aspoň použili na steame spravny prepočet dolar-euro vyšlo by im 23€ a to je trošku rozdiel.
      Ale bude Vikend Deal... *1*
  • Momentálně hraju Brutal Doom, doporučuju všem doomařům. Nepřekonaná FPS řežba. Takhle bych si představoval Doom 4, akorát v lepší grafice. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit