Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě od roku 1994 (Arena) nebo o rok později Terminator - Future Shock
  • co to meleš
  • doom 3 nebyl žádný "rádoby" horor
    btw proč nemame tady na tiscali informace z první ruky od nekoho z redaktoru ktery by tam osobne byl?
  • Bohužel. Každý, kdo by takovéto video zveřejnil by dostal od Bethesdy na holou.
  • Od Dishonored *1*
  • Naznačuješ tím snad, že si blbeček co krade a ještě se tím chlubí v komentářích pod hrou? Ale třeba i tobě jednou zaměstnavatel s úsměvem nezaplatí odvedenou práci.
  • No nic stopl jsem to a sosám BFG, mrkl jsem na nějaký srovnání a je to lepší.
  • C-BEAM
    za čo tie mínuská ? (nevadia mi len by ma zaujimalo s čím nesúhlasíte, díky).
  • Ok díky kluci. Už jsem dal stahovat Doom3 s cz dabingem.

PS: podpora gamepadu :D ok radši mlčím :)
  • odkdy dela bethesda dobrý hry? *8*
  • existuje z toho nejake video? aspon tocene na mobil? :/
  • tak nam to tehdy bylo taky jedno
  • Děkujeme za upřesnění věku.
  • Každý bude stejně nadávat až to vyjde protože se nebudou orientovat na staré hráče ale na dnešní děcka co jim je jedno co hrají hlavně že něco hrají
  • C-BEAM
    jejdasek... Síce preferujem D1-2 ale s tým čo píšeš sa nedá úplne súhlasiť. Odhliadnuc od toho, že i D1-2 má skriptované koridory, miestami oproti D3 ešte priamočiarejšie a primitívnejšie, tak D3 treba chápať skôr ako komornú hororovú drámu. Leveldizajn bol určite stiesnený a v 85% lineárny ale v rámci týchto mantinelou išlo o špičkovú prácu leveldizajnérov. Samozrejme keby som si mal vybrať či hrať znovu D3 alebo Brutal Doom vyberiem si BD.
  • Potrebujes GZdoom
  • Baterka se dá konečně držet zároveň se zbraní. Lepší textury, opravený bugy a tak. Plus podpora gamepadu.
  • Hura, navrat k doom 1 a 2. Celou dobu tvrdim, ze doom 3 stal za houby a predznamenal po vzoru hl upadek herniho zanru fps smerem k neskriptovanym koridorum. Odklon od cire hratelnosti k omezenim danych snahou vypravet pribehy, filmovym provedenim a vubec snahou hru zpristupnit sirokym masam. Trvalo to dlouho a doslo to hodne daleko, ale snad konecne herni prumysl nebere druhy dech po odchodu casualu na mobily a tablety.
  • God-of-War
    Je tam pár ´´nových´´ misí a trochu vylepšená grafika.
  • Je Brutal DooM samostatně spustitelný nebo k tomu musíš něco mít?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit