Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Interakce s displejema hratelnost dobře obohatila, to je fakt. Pokud jsi chtěl vybrat třeba nějakou skříňku, musel sis nejdřív najít kód třeba i o několik místností dál, abys ji poté mohl otevřít. To mě taky bavilo, taková příjemná pauza mezi tím vším střílením.

btw třetího DooMa jsem hrál v BFG edici asi tak rok nazpátek, ale všimli jste si, že když se k vám zády začaly teleportovat takový ty větší příšery, tak pokaždé, co se zjevily, jakoby šeptaly "Nesnáším vás." Opravdu mi to tak znělo. Jen se přesvědčte sami. *5*
  • Přemýšlím, že si ale stáhnu tu BFG edition, už si ale nepamatuju v čem se to lyší ?
  • God-of-War
    Že by to nakonec překvapilo ještě víc, než nový Wolf?:). Pokud to bude krvavý jako Brutal Doom, tak to bude fakt maso. *5*
    Ještě trochu trollingu:D http://www.youtube.com/watch?v=2HBi1g6tVTU
  • Doom 3 byl luxusní, právěže ta hororová atmosféra, temnota, to bylo super. Hrál jsem to před 2ma nebo 3 mi lety znovu a když nad tím přemýšlím, tak mám chuť si to opět zahrát. Sakra jo, díky za tipa ! :D
  • Podle me Doom 3 vubec nedokazal vystihnout atmosferu puvodni hry a diky tomu ze to byl mix oldschool stilecky (zadny miridla, nemastny neslany strileni) a moderni strilecky ("vyvazeny" BFG, hororovost, linearni level design + nejaky dalsi moderni vyfikundace). Na me proste nefungovala ani jedna cast. Taky bych mozna snesl aby se mi porad neco neteleportovalo do zad...

U Brutal dooma jsem se bavil asi tisickrat vic.
  • C-BEAM
    mňa Doom3 v dobe keď prišiel nebavil, až pred časom keď som sa k nemu vrátil a pomocou pár modov opravil zbrane (zvuky, dmg), baterku a zabránil zmízaniu tiel (čo muselo zákonite sr*ť každého doomera) som si hru neskutočne užil a uvedomil si ako poctivá tá hra vlastne je a koľko úsilia do nej vložili, čo naznačuje aj na fpsku neštandardne dlhý gameplay.

Osobne viem teda pochopiť aj jednu či druhú skupinu, tej čo D3 odsudzuje zrejme chýbal velký počet nepriatelov a to pravé gore peklo ktoré si mohol v D1-2 rozpútať, kde hráč nevedel do čoho skôr streliť a navyše v rozsiahlych a otvorených leveloch. To v D3 absentovalo ale napokon podľa mňa urobili dobre, že sa trochu odklonili, aspoň sa teraz môžu vrátiť ku koreňom v plnej paráde *3*
  • Popravde by som bol rad aby ti to ten notas neutahol :D aspon to bude nadubana gamesa s dobrou grafikou, fyzikou, AI ... proste evolucia
  • tomocz
    přesně! vždyť ta trojka byla až na téměř nulovej příběh (co si pamatuju) naprostá pecka - od atmosféry, přes střelbu a lekačky, až po na tu dobu parádní grafiku a zajímavou interakci s displejema :)
  • DooM 3 mě bavil. Podle mě jedna z nejlepších FPS na trhu. Nechápu, proč se na to od hráčů sneslo v té době (a poté i s BFG edicí) tolik kritiky. Co přesně vám vadilo?

Je jen málo FPS her, které vás chytnou tak, že se k nim chcete neustále vracet (FEAR, Bioshock, Killzone, nový Wolf) a DooM 3 k nim rozhodně patří. Zábavná hratelnost, dobrý pocit ze střelby, hutná atmosféra, strach, kvalitní level design, sestup do pekla... ta hra měla všechno a všechno mi sedlo. Hned mám chuť si ji jít zahrát, kdybych nebyl v práci. A na gamepadu. Na nejvyšší obtížnost to bude díky tomu ještě těžší.

Tím chci říct, že se na novýho DooMa těším, i přesto, že už teď se bojim, že mi to můj herní noťásek neutáhne. *13*
  • C-BEAM
    Vyzerá to nádejne, niečo medzi starou klasikou a Doom3, levely majú byť otvorenejšie, nepriatelov podstatne viac, i brutalita bude na vysokej úrovni s kvalitným systémom zranení. Som rád, že sa z toho nesnažia urobiť filmovú qte srajdu plnú animačiek kde ani nejde skákať.

Inak vo finále Quake Live budú Cypher a DaHanG. Evil aj tox zlyhaly. Viac: https://www.youtube.com/channel/UCaquFi5JOPWPFNwy11oPx2w
  • yuri.sidius
    Tak tohle bude opravdu hodně dlouhé čekání na gameplay video a to se mi už hodně dlouho nestalo *8*
  • Tesim sa ako male decko... je mi 27 a na hrach od ID softwaru som vyrastol. Som zvedavy dokazu z novych ID techom 6 konkurovat UT4 moc im drzim palce.

Tim Willits dufam ze to tam dokaze spravne ukocirovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit