Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tesim sa ako male decko... je mi 27 a na hrach od ID softwaru som vyrastol. Som zvedavy dokazu z novych ID techom 6 konkurovat UT4 moc im drzim palce.

Tim Willits dufam ze to tam dokaze spravne ukocirovat.
    • Děkujeme za upřesnění věku.
  • God-of-War
    Že by to nakonec překvapilo ještě víc, než nový Wolf?:). Pokud to bude krvavý jako Brutal Doom, tak to bude fakt maso. *5*
    Ještě trochu trollingu:D http://www.youtube.com/watch?v=2HBi1g6tVTU
  • C-BEAM
    Vyzerá to nádejne, niečo medzi starou klasikou a Doom3, levely majú byť otvorenejšie, nepriatelov podstatne viac, i brutalita bude na vysokej úrovni s kvalitným systémom zranení. Som rád, že sa z toho nesnažia urobiť filmovú qte srajdu plnú animačiek kde ani nejde skákať.

Inak vo finále Quake Live budú Cypher a DaHanG. Evil aj tox zlyhaly. Viac: https://www.youtube.com/channel/UCaquFi5JOPWPFNwy11oPx2w
  • yuri.sidius
    Tak tohle bude opravdu hodně dlouhé čekání na gameplay video a to se mi už hodně dlouho nestalo *8*
  • Doom 3 byl luxusní, právěže ta hororová atmosféra, temnota, to bylo super. Hrál jsem to před 2ma nebo 3 mi lety znovu a když nad tím přemýšlím, tak mám chuť si to opět zahrát. Sakra jo, díky za tipa ! :D
    • Přemýšlím, že si ale stáhnu tu BFG edition, už si ale nepamatuju v čem se to lyší ?
      • Baterka se dá konečně držet zároveň se zbraní. Lepší textury, opravený bugy a tak. Plus podpora gamepadu.
        • Ok díky kluci. Už jsem dal stahovat Doom3 s cz dabingem.

PS: podpora gamepadu :D ok radši mlčím :)
          • No nic stopl jsem to a sosám BFG, mrkl jsem na nějaký srovnání a je to lepší.
            • Jj budu Dooma 3, který je už beztak vyhozený hledat někde na dvdčku, když už ani nemám prehistorickou mechaniku v PC.... pro
            • Naznačuješ tím snad, že si blbeček co krade a ještě se tím chlubí v komentářích pod hrou? Ale třeba i tobě jednou zaměstnavatel s úsměvem nezaplatí odvedenou práci.
      • God-of-War
        Je tam pár ´´nových´´ misí a trochu vylepšená grafika.
  • Je dobře že id software nabídne přesně to,co je v 90 letech proslavilo.Rage nebyl špatný bylo ale vidět že trpí mnoha nedomyšlenostmi,ale i tak zajímavý titul.Při vzpomince na starý doom se mi vybavuje ten užasný design levelů napadité zbraně a potvory na to nejde zapomenout.Očekávám tedy to samé v doom 4.Nový doom bude asi těžko humoreska,vážně pojatá fps s chytře skrytýmí vtipky určitě ano tohle id software umí. /co třeba tajný level plný bugů(virtualních)a na konci boss v podobě gigantického loga BEThesdA ozbrojené adekvátním arzenálem(Právníci s raketomety)...kdo by ne odolal sejmout takovou censored.
  • Každý bude stejně nadávat až to vyjde protože se nebudou orientovat na staré hráče ale na dnešní děcka co jim je jedno co hrají hlavně že něco hrají
    • Tak přemýšlím v tom případě by to mělo být orientovaný na starší hráče, když těm mladým je to jedno co hrajou
    • tak nam to tehdy bylo taky jedno
  • existuje z toho nejake video? aspon tocene na mobil? :/
    • Bohužel. Každý, kdo by takovéto video zveřejnil by dostal od Bethesdy na holou.
  • Co se týče D3 vs D1/D2, tak je pravda, že starý díly byly taky hodně skriptovaný, kdy jste někam šlápli nebo něco vzali a všude se navalily potvory, hlavní rozdíl tam byl ale v tý šílený rychlosti a počtu potvor, to je podle mě to, co dělá starýho Dooma takovou řežbou.
    • Btw, ještě bych dodal. Ve starejch jste všechno sbírali ze země. V D3 už bylo doplňování zdraví po half-lifovsku přes ty panely. To si myslim, že taky mělo svoje kouzlo. Taky ta baterka bez možnosti střílet byla fail, brzdilo to akci, coč je u Dooma fakt nepřípustný. :D
      • Taronyu
        Ale ta baterka aspoň robila atmosféru. Preto ma naštvalo, keď to v BFG edíci zmenili a nebolo ju treba vyťahovať. Takže som to hneď odinštaloval :D
        • Vtip je v tom, že starej Doom má taky dobrou atmosféru a nepotřebuje k tomu tmu a baterku. :D
  • https://www.youtube.com/watch?v=wDlCR9uSOtg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit