Přejít na výpis diskuzí
Doom si odbyl premiéru na QuakeConu - čeká nás oldschool řežba
18.7.2014 | Adam Homola
72 příspěvků
-
Jj budu Dooma 3, který je už beztak vyhozený hledat někde na dvdčku, když už ani nemám prehistorickou mechaniku v PC.... uklidni se a pevně věřím, že ty windows ze kterých teď píšeš máš legálně a ta hudba co ti hraje taky.
-
DOOM to sakra chce a že to bude oldschool? proč ne... už jsem unavený z těch rádoby vážných srajd.
-
-
Co to zase meleš, které hry jsou vážné? Naopak vážné hry mi hodně chybí, něco opravdu poctivého s vážným příběhem který ti urve koule (teda pokud jestli nějaké máš Jacku).
-
-
A jak taková hra vypadá? Koupíš si ji?
-
No třeba ty hry co si hrajou jak jsou vážné a je to jen střelnice o ničem. takže defakto 90% dnešní herní produkce. *3*
-
-
-
kde je gameplay video ? nemate ? nepiste pr blaboly
-
-
Zbožňuju chytráky jako ty, kteří se v poslední době naučili používat slovo PR.. Zalez, ksindle.
-
-
ano ano ty supr xindle, o te hre jeste nic neukazali ani jeden obrazek a kazdej uz fapuje... tak jiste !
-
-
-
doom 3 nebyl žádný "rádoby" horor
btw proč nemame tady na tiscali informace z první ruky od nekoho z redaktoru ktery by tam osobne byl? -
odkdy dela bethesda dobrý hry? *8*
-
-
Bethesda dělá dobrý hry ty špíno. :)
-
Od té doby, co vymysleli používání myši ve FPS. Konkrétně Future Shock :)
-
od tý doby co skoupila ostatní
-
Pro mě od roku 1994 (Arena) nebo o rok později Terminator - Future Shock
-
-
To byla trošku jiná doba. Tenkrát dělal dobrý hry i Blizzard. :D
-
-
Od Dishonored *1*
-
-
Dishonored byla dobrá hra? Tak to bych se velmi hádal.
-
-
Samozrejme, že to nebola dobrá hra, čo to ten blb trepe ? To bola skvelá hra ! Jedna z najlepších čo som kedy hral. Povedať, že je len dobrá je blbosť.
-
-
To jsi jich v životě moc nehrál,co ?
-
-
Vymrdej!
-
-
Jaaachachacha jaaachachacha
-
-
-
-
-
existuje z toho nejake video? aspon tocene na mobil? :/
-
-
Bohužel. Každý, kdo by takovéto video zveřejnil by dostal od Bethesdy na holou.
-
-
Každý bude stejně nadávat až to vyjde protože se nebudou orientovat na staré hráče ale na dnešní děcka co jim je jedno co hrají hlavně že něco hrají
-
-
Tak přemýšlím v tom případě by to mělo být orientovaný na starší hráče, když těm mladým je to jedno co hrajou
-
tak nam to tehdy bylo taky jedno
-
-
Hura, navrat k doom 1 a 2. Celou dobu tvrdim, ze doom 3 stal za houby a predznamenal po vzoru hl upadek herniho zanru fps smerem k neskriptovanym koridorum. Odklon od cire hratelnosti k omezenim danych snahou vypravet pribehy, filmovym provedenim a vubec snahou hru zpristupnit sirokym masam. Trvalo to dlouho a doslo to hodne daleko, ale snad konecne herni prumysl nebere druhy dech po odchodu casualu na mobily a tablety.
-
-
co to meleš
-
jejdasek... Síce preferujem D1-2 ale s tým čo píšeš sa nedá úplne súhlasiť. Odhliadnuc od toho, že i D1-2 má skriptované koridory, miestami oproti D3 ešte priamočiarejšie a primitívnejšie, tak D3 treba chápať skôr ako komornú hororovú drámu. Leveldizajn bol určite stiesnený a v 85% lineárny ale v rámci týchto mantinelou išlo o špičkovú prácu leveldizajnérov. Samozrejme keby som si mal vybrať či hrať znovu D3 alebo Brutal Doom vyberiem si BD.
-
-
Že by to nakonec překvapilo ještě víc, než nový Wolf?:). Pokud to bude krvavý jako Brutal Doom, tak to bude fakt maso. *5*
Ještě trochu trollingu:D http://www.youtube.com/watch?v=2HBi1g6tVTU -
Doom 3 byl luxusní, právěže ta hororová atmosféra, temnota, to bylo super. Hrál jsem to před 2ma nebo 3 mi lety znovu a když nad tím přemýšlím, tak mám chuť si to opět zahrát. Sakra jo, díky za tipa ! :D
-
-
Přemýšlím, že si ale stáhnu tu BFG edition, už si ale nepamatuju v čem se to lyší ?
-
-
Baterka se dá konečně držet zároveň se zbraní. Lepší textury, opravený bugy a tak. Plus podpora gamepadu.
-
-
Ok díky kluci. Už jsem dal stahovat Doom3 s cz dabingem.
PS: podpora gamepadu :D ok radši mlčím :) -
-
No nic stopl jsem to a sosám BFG, mrkl jsem na nějaký srovnání a je to lepší.
-
-
Jj budu Dooma 3, který je už beztak vyhozený hledat někde na dvdčku, když už ani nemám prehistorickou mechaniku v PC.... pro
-
Naznačuješ tím snad, že si blbeček co krade a ještě se tím chlubí v komentářích pod hrou? Ale třeba i tobě jednou zaměstnavatel s úsměvem nezaplatí odvedenou práci.
-
-
-
-
Je tam pár ´´nových´´ misí a trochu vylepšená grafika.
-
-