-
Velké díky za geniální recenzi. Lukáš je nejlepší. Utíkám se konečně podívat na Evil Dead 2 a 3. *1*
-
Peklo se vrátilo.Debilové taky.
-
-
sorry, ale červené kopečky a lítající nafukovací hlavy může za peklo považovat jen někdo s hodně malou představivostí...
-
-
je fakt, že velká část z nepřátel zde působí komicky ale jsou zde i výjimky, takový Hell Knight vypadá výborně a slušnou i když hypermoderní reinkarnací je i Spider Mastermind. Obrovským zklamáním byl pro mě především Cyberdemon, Mancubus, Imp a trapná náhrada za Arch-vile.
-
-
Jj, bohužel musím souhlasit. A zejména mancubus a cacodemon vypadají, jako kdyby to uteklo z cirkusu. Nejvíc se mi tak asi líbí revenanti. Zvukově mi chybí něco podobného jako např. cherubové z trojky, ten dětský pláč byl v temných chodbách základny k nezaplacení co se týče navození té správné atmosféry. Celkově mi přijde zvukové ozvučení monster dosti nevýrazné.
-
-
cyber mancubus se mi líbí, par mobu bych si predstavoval dacko jinak, impove se mi mozna vic libili v trojce, ale zase ve 4ce maj bezkonkurence lepsi AI, celkove ten pohyb vsech mobu je masakr prostě. Ten zvuk no... ja bych zase cekal ze ty guny budou delat vetsi bomby, chtel bych slider jen na guny a pridat si par decibel. A trochu mě mrzí, že si nepohrali vic s EAX ci obecne s vlivem prostředí na zvuk. Ale celkove kdyz se dotoho pustim na sluchatkach, tak si spis libuju. Mám ted dost specialní setup... kdy zvukovka a sluchatka stoji jak zbytek kompu :D neni to spatny
-
-
-
Uznávám, že proti všem potvorám ze všech Doomů dohromady je Bíbr mnohem větší peklo, ale to ví taky každej i bez představivosti. Hoď něco originálnějšího.
-
-
https://youtu.be/Iq8ASrPA9N4?t=2s
-
-
Oni lidé často fňukají nad kdečím, že to kdeco bylo lepší. Ale v tomhle případě Grygiho recenze jsou Grygiho recenze, a ty jsou nejlepší! <3
(Boha, ten Adam :D) -
-
Adam sice nedostal moc placu, ale byl vpravdě báječný... *1*
-
-
No tak jste mě ukecali. Videorecenze jsem v anketě označil za něco, bez čeho v klidu žiju, ale když si to vzal na paškál Lukáš, tak se podívám rád. *4*
-
Parádní videorecenze. Díky za ni a jen houšť.
-
Dokonalá videorecenze...!!!!
-
Návrat se vším všudy! Platí jak pro DOOM, tak pro Janchora. *14*
-
PECKA!!!
Myslím ale že Lukáše nikdo nepřemlouval. Prostě ho nový DOOM oslovil.
Videorecenze ma jednu velkou vadu. A tím je tiscali přehravač. Naprosto nekoukatelné. -
-
nech to cely nabuferovat a pak to jde plynule... aspon u mě... obraz se mi sekal i kdyz sem mel nahrano asi dalsich 5 minut do foroty, ale kdyz sem to nechal prednahrat cely az dokonce, tak se problém vyřešil *16* obcas je potreba proste trochu nad problémem zadoomat
-
-
chcete prehravat videa plynule vsude a za kazdych okolnosti. 60 fps a ve 4K?..poridte si google chrome
-
-
nikdy, google smrdí
-
-
tak jisteze smrdi, ale videa na nem jedou jedna basen :)
-
-
-
NECH to nabufrovat??:D 1080 ?? no ty se kluku asi hodně nudíš :D
-
-
nevim, spis mam asi lepsi net, me to trvalo tak 2-3 minuty... i kdyby to trvalo 10 minut, tak proste necham nahravat a votevru si jiny vokno a treba si vyprásknu řemdicha než se to dodělá, představivosti se meze nekladou
-
-
-
A ještě si osobně myslim že další videorecenze jen tak nebude :) :(
-
-
Famózní *4*
-
HUráááááááááááááá, konešně zase videorecenze!