Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Tak ještě jednou... nakoupil jsem tam už mraky her, nikdy, ani jednou s žádnou nebyl problém. Ale co je samozřejmě osobní zkušenost proti tomu, cos zaslech bůh ví kde, že ;)?
  • Mart9
    Ty ruské klíče, které pak steam blokuje?
  • A co mam jako konstruktivne prisazovat k tomu tvojemu blabolu. Vemte s lalou za ruku a muzete jit diskutovat třeba na forum matek samoživitelek, tak vam jiste někdo něco konstruktivního prisadi.
  • nightborne
    Akorát že nevidím pixely ani ze tří centimetrů. Všechno je krystalicky ostrý a textury, pokud jsou ve správným rozlišení, vypadají jak fotky. Na televizi se to splácne blurem, ale to není to samý. Hrál jsem na konzolích u přátel, a ne, fakt to neni to samý jako 4k gameplay na PC, prostě ne.

Ale je mi jasný, že se nedohodnem - taky by tady byla nuda, kdyby jo =)).
  • To "superjemne" rozliseni 4K je na 24" monitoru je ze vzdalenosti pul metru uplne stejne jemne, jako 720p na 40" TV z 2,5 metru (a o tom se pc hraci zpravidla vyjadrovali jako o kostickovanem obrazu). Tady pc taha za kratsi konec slamky.
  • nightborne
    Kinguin je portál, kde různý skupiny a jednotlivci prodávaj hry, zjednodušeně takový herní Aukro (samozřejmě nejen to, taky je to eSport uskupení atd, ale to nás momentálně nezajímá).

Lze tam sehnat naprosto legitmní Steam/Origin/Uplay klíče za občas dost mizivej zlomek ceny. U prodávajícího máš samozřejmě recenze, hodnocení a statistiky úspěšnejch obchodů, takže máš jistotu, že nenakupuješ od nějakýho šmejda. A když si připlatíš euro pade k objednávce tak to máš i s pojištěním, že když ten klíč bude vadnej (nikdy se mi to nestalo), dostaneš refund.
  • Já nikde nebrečím, jen jsem reagoval na to co napsal Lala .... já si nestěžuju, máme se fejn, i s dvěma dětma, já to v poho obstarám, nemám problém. Jen jsem politoval matky samoživitelky, co na tom :). Narozdíl od tebe, který prudí a nic konstruktivního nepřisadí, jsem jen a pouze reagoval na přizpěvek předemnou.
  • Skutecnost je takova ze v JRC nakupuje vic lidi nez kdekoliv jinde. Jasne ze herni nerdi si cenu ohlidaji jinde.
  • Na to, že ti bylo dávno po třicítce, máš vcelku zabrždění myšlení. Takovej jednodušší tatar, že ano? Dej si kafíčko k fb a ať ti nerupne ta tvoje HU cévka ty dospěláku.
  • nightborne: to je co abych se poučil?
  • Prosím tě, takže říkáš že si měl radši teda pořídit a PS4 a manželce říct teď nebudem mít peníze kvůli mé PS4 nechceš jít na potrat?
  • to samé co říkáš o "originálkách" bych á řekl o JRC ... neb, nač nakupovat na nejpředraženějším herním obchodě v ČR
  • To je pekna hloupost. Me prece zajima, za kolik si hru poridim ja, to je pro me podstatne a ne za kolik je oficialne doporucena. A vzhledem k tomu, ze je nesmysl kupovat novinky a je lepsi si pockat, az hru opravi, doladi a idealne vydaji i kompletni, jsou ty zavadeci ceny dobre tak akorat pro srandu kralikum a straseni neznalych hracu.
  • nightborne
    A přinejhorším tu je Kinguin =).
  • Mart9
    Hru jsem neupirátil ani nepamatuju. Čekám na hodnotné slevy.
    Nebudu přece na nějakém aukru kupovat ojeté a opatlané disky. Hra musí vonět novotou.
  • Co si stěžuješ? Te někdo nutil mit dve deti? Sami jste se rozhodli, tak ted nebrec. Tohle mam nejradši, psat takovyhle srracky do diskuzi o hrach.
  • Tak ne kazdy je socialni pripad. Ja mam 3 deti, manzelku na rodicovske a 5 kKc je cena jednoho vikendoveho vyletu. Investice do konzole je pro me rozhodne lepsi, nez do herniho pc.
  • nightborne
    Chlape, zkus si někdy něco v tom 4k zahrát a přestaneš pouštět do světa takový věci =)... sám jsem nevěřil, že by to mohl bejt až takovej rozdíll - uvěřil jsem v momentě, když jsem poprvé uviděl GTAčko, který vypadá jak realita =).

A v tom superjemným rozlišení mám k dispozici dost her s dostatkem obsahu, děkuju za starost =). A ne, nebudu se pouštět do porovnávání, stejně bys akorát vytasil Bloodborne a Last of Us, tradiční mantra, že =)?

Neříkám, že bych si některý konzolovky nezahrál - Forzu, Halo, Infamous, Uncharted, Journey, Okami, Flower, jmenovitě. Jenže dvacet táců, protože bych na to musel koupit obě konzole, mi za sedm her poněkud nestojí. To už tu dvacítku radši vrazím do kompa =).
  • Holt nekdo posuzuje hry podle obsahu a nekdo podle rozliseni. Podle me sebelepsi rozliseni ze spatne hry dobrou hru neudela a naopak dobre hre nizsi rozliseni neuskodi.

Take si neuvedomujes, ze konzolovych 720p je zhruba ekvivalent 4K na pc, co se tyce jemnosti obrazu. V tom ma PC jeste co dohanet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit