Přejít na výpis diskuzí
Doporučené hardwarové požadavky Battlefield 4 se s tím nemazlí
10.9.2013 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Potreboval bych poradit prosim. Myslite, ze mi to rozjede muj notebook s i7 4700MQ Haswell, NVIDIA GeForce GT 740M 2GB, RAM 8 GB na max detaily ? Pokud ne, tak jak myslite ze to pojede ? Dekuji za odpoved :)
-
-
na max detaily to asi nebude moc plynulé... ale asi by jsi to rozjel, ale doporučoval bych jen "vysoké detaily"
-
-
Díky moc, a co tenhle PC ? http://www.czc.cz/mcr-herni-sestava-hal3000-intel-i5-4670-8gb-60ssd-1tb-gtx760-dvd-w8-4-generace/135759/produkt?q-category-id=45bh9keb3cgotaipisrah8id09 Ten by to rozjel jak ? Dekuji predem :)
-
-
-
Vše v poho ja mam ram 8 GB i grafickou kartu mam v poho mam win 8 a intel core i 5 taze hra pojede alespon na stredni
-
HW nároky jsou přijatelné. 3 GB paměti na GPU budou nejspíš pro 2 a více monitorů. Věřím, že ve full HD 2GB bude stačit. Před vydáním BF3 jsem zakoupil: Intel I-5 2400 3,1Ghz (Turbo 3,4Ghz), 4GB RAM (později doplnil na 12GB), Radeon HD6850 1GB DDR5 (taktováním jsem se přiblížil HD 6870) a BF3 mi v MP běží plynule na High Detail ve full HD.
Koupě GF 660 nebo jejího ATI ekvivalentu s 2GB RAM to jistí.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/RapierCZ/stats/355269517/ -
tak to je pohodicka :D oba PC aj Notebook to utiahnu *15*
-
Staci, ak si vypnem AA a som v pohode. Som zvedavy na poziadavky na GTA V, ked vyjde na PC alebo na watch dogs
-
uff jsem v pohodicce
-
Dobrá psýcha pro ty co si musí mastit dicka u maximálních detailů s AA, FXAA, MSAA a podobnýma srancema a ješte tím každýho krmit jak jim to hrubě valí a ty máš low comp *16* Honem, honem utíkej koupit novou grafiku a nejlíp dvě pač ti to jinak nepůjde na maximáální a nebudeš grafikking muheheuhuhu *11*
-
-
Ty si dobře ubrečenej mentálek..... *11*
-
dyt to hrej jak chces...a kdo chce hrat na max s AA tak mu to přej ne?..mam taky i7 3820, 32gb ram a gtx780 a nikomu nerikam ze ma low comp..Mám takove pc bo ho takové chci ..A vetsinou neni ani rozdil jestli to jedes na medium high ci ultra..uz je to tak povedene ze proste to skvele vypada i na stredni detaily..A rozhodne si nebudes vsimat detailu v MP..tam na to moc casu neni *3*
-
-
... a soukromou elektrárnu k tomu.
-
3GB VRAM? To si snad myslí, že skoro každý hráč hraje na dvou a více monitorech?
Ne když jsem viděl, že na těch jejich počítačích na čem hráli BF4 jsou grafiky HD 7970 SLI... Tak jsem si opravdu nemyslel, že budou ještě dělat až takovou reklamu AMD. Osobně nemám nic proti AMD, ale takhle DICE chce jenom, aby hráči zbytečně kupovali nové grafiky, které stejně ani na hraní her nevyužijí. Jinak osobně si i tak myslím, že HW nároky jsou slušně přestřelený. Jak už tady většina lidí říkala, oproti BF3 to výrazný pokrok v grafice není, tak nevím kde se stala chyba. Já osobně Mám ještě starej AMD Phenom X4 955 s Nvidiou GTX 560ti a nemám problémy to hrát na vysokých detailech. -
-
mam i7 3770 3.40GHz 2x4Gb 1600Mhz kingston hyper xblue a Nvidiou GTX 560ti a poslape to velmi solidne
-
No dyt. Stejnej procesor grafika radeon 6850 hraju bez problemu, sice ne na ultra ale zatim jsem jeste nikde nemusel snizovat na stredni detaily.
-
7970 ve SLI. Dobrej punk.
-
-
Proč je doporučen Windows 8 64 bit? Nevíte zda to má skutečně nějaký přínos?
-
-
DX11.1
-