Přejít na výpis diskuzí
Doporučené hardwarové požadavky Battlefield 4 se s tím nemazlí
10.9.2013 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Na kolik prijde notebook, ktery to da full hd pri 60 fps na max. detaily?
-
-
Přijde na rok 2015 *1*.
-
Na 50 k min.
-
-
Battlfield prestal pracovat..... *15*
-
-
Toho se bojim nejvic, po celej zivot bf3 mi padalo na pretaktovany grafice, abych moh hrat musel sem dat referencni hodnoty, i tak spousta lidi po svete a ty lemra vyvojari to ignorovali. Snad s Bf 4 to bude v pohode a zamrzani me nepotka:(
-
-
To mají při testování hry ještě počítat i s taktovači? Tak to by ses pak asi nedočkal žádné nové hry. To, že ti to padá na přetaktované grafice (nebo procesoru) je čistě jen tvůj problem a tvoje chyba.
-
-
Ta grafika je pretaktovana od vyrobce. Dnesni nove karty jako napr gtx 770 jsou velmi casto naboostovane prave uz od vyrobce, jako moje starsi gtx 480 SOC. Cili to neni moje chyba, ja s tou kartou nic nedelal. Podivej se na fora, tam se dozvis, ze hodne lidem to pada na grafikach pretaktovanejch z vyroby. To by dice pohlidat meli.
-
-
taktuje skoro každý tak nevím, čemu se podivujete pane FragmenT. Vývojář musí počítat s tím, že HW se taktuje, jelikož k tomu vybízejí i samotní výrobci a hw je na to často už přímo dimenzován a OC se dělá prostřednictvím tlačítka za pár sekund (viz MSI). Takže už bych to v roce 2013 docela krotil, doby kdy si to doma kutilové přetaktovávali za pomocí tekutého dusíku (spíše pokojového ventilátoru hehe) na ručně udělaném heatsinku jsou už pár desítek let pryč.
-
-
-
-
-
No podle ofiko údajů by moje grafická karta u jednoho z pc pomalu neměla jet tak, jak jede v Bf3 (starý HD 5670) a přesto jedu na maximální (bez vyhlazování) při 1680*1050 a při cca 45-55 fps.
Navíc mi přijde, že 3GB u grafických karet je jenom proto, že výrobci karet z toho chtějí vytřískat prachy, protože většina z nás má buď 1 GB nebo 2 GB karty a nehodlají vrazit 9000 a více za kartu:) -
-
Jo jistě, kup si 1GB VRAM kartu pro např. dva monitory, nebo 30" s 1,5K rozlišením *7* .
-
Radeon HD7950 se 3 GB paměti stojí kolem 8000
-
-
Už za 6,7 jsem viděl:) To stejně nemění nic na faktu, že nás to má "donutit" změnit grafické karty a přitom generace nových konzolí dosáhne na průměrné karty okolo 3000-4000 podle mě:)
-
-
jenže na konzolích to nepojede na vysoke detaily :D
-
-
-
-
Možno tam bude podpora pre DirectX 11.1? - preto ten W8.
-
-
Tak to jsem zvědavej, jestli se to nějak projeví na FPS, nebo kvalitě zobrazení. Pokud ne, tak to bude pro MS další fail.
-
-
11.1 některé části budou implementovány i ve Win7:)
-
-
Když o tom přemýšlím, tak pro MS to bude každopádně fail. Buď to na Win 8 poběží stejně jako na Win 7, a lidi to akorát přesvědčí, že si je nepotřebují koupit, nebo to na Win 8 poběží líp, a lidi budou na MS nadávat, proč nedal plný DX11.1 na Win 7. *3*.
-
-
Já mám Win8:-D Mě to netrápí:) To je to samé jako XP a DirextX:)
-
-
Tak já je mám taky, ale když už je doporučují, tak by k tomu měl být nějaký důvod. Stačí třeba vydat nějkej technickej blábol, že DX 11.1+ prostě musí, ale skutečně hrozně nutně musí, využívat něco ve Win 8 co ve Win 7 prostě nejde *1*.
-
Uz sa tesim ako nastupca Ballmera pride s pokorou ze Win 8 bol fail, ale nech sa nebojime a Win 9 bude to prave orechove. Money must flow! :)
-
-
-
-
-
-
Myslím, že ty požadavky jsou tak akorát. Vždycky je dobrý se mrknout na "http://store.steampowered.com/hwsurvey" a ověřit si co mají lidi zhruba v kompech. Akorát ty Win 8 nechápu. Že by chtěli v použít Moder UI? *1* *16*
-
-
MS platí všem za propagaci Win 8, tak se nedivte (vím to z práce v jednom IT e-shopu), že dali "čuchnout" i EA/DICE :)).
Ohledně požadavku - nejsou úplně pro průměrné hráčské sestavy, ale ti co to se hrami myslí trošku vážně podobné železo asi mít budou.
-
-
tych 30gb je bez dlc akoze ?
-
-
Akoze hej:)
-
Ne ty DLC už jsou v tom, jen ti je každé 3 měsíce aktivujou pokud zaplatíš *1* *1*
-
-
Náročné? 4jádrový procesor je dneska samozřejmost, 8 gb ram minimum. Tochu jsem nepochopil dopoučené grafiky, které nedisponují 3gb vram, takže grafiky od HD7950 a gtx 780 (několik gtx770). Takové specifikace se dali očekávat.
-
-
8 GB ram minimum rozhodne neni ! Sice vzhledem k cenam neni moc duvod nemit aspon tech 8 GB ram (mam je), ale napsat, ze je to minimum, je hloupost.
-
když ti nějaký výrobce udělá GTX660 s 6GB VRAM tak může mít 6GB VRAM a bdue to pravdivé *4*
-
-
ty win 8 tomu urcite hodne pomuzou...
-
-
DirectX 11.1 pouze na Win 8 takže je možné, že skutečně pomohou jestli v DICE s tím pracovali a implementovali do hry jinak než jako reklamní slogan pro MS.
-
-
no tak po zkušenostech bych byl uplně blbej, dybych si myslel že to bude něco jinýho, než velkej bullsh!t.... win8 dx 11.1 jasný, rofl
kor dyž se koukneš na zbytek tech požadavků, jedna velká reklama, tem nevěřim ani os mezi vočima wee... TPB naně, zpirátit a smazat takovej BS!!!
-
-
-
Minimalne poziadavky su minimom pre SP. Odporucane poziadavky su minimom pre MP.
-
-
odporucane jsou minimum na MP :D to je zase výser dne...jak mohl nekdo takovou kravinu vyblit...
-
-
Požadavky na MP jsou vyšší než ns SP to je celkem logické. Takže zvracíš kraviny akorád ty *11*
-
Pri BF3 som bol dost nad minimalnymi poziadavkami (e6800, gts450, 4gb ram)a bolo to takmer nehratelne (najma mapy ako firestorm, caspian border a vsetky DLC okrem CQ). Splnenie minimalnych poziadavkov rozhodne ani zdaleka nestaci na plnohodnotne hranie MP.
-
-
-
Kdyby se s tím nemazlili, daj tam top komponenty... achjo *9*
No ty minimální až na RAM super *4*