Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Jo jistě, kup si 1GB VRAM kartu pro např. dva monitory, nebo 30" s 1,5K rozlišením *7* .
  • No je to znát, když zapneš 4x MSAA a když ne :) Mám 22 palcový full HD a opravdu to je docela rozdíl. FXAA rozmazává obraz docela strašným způsobem. TXAA prej ne, ale to jsem nikdy neměl tu čest vyzkoušet, protože ji 5xx řada GeForce nepodporuje. A hry který ve full HD potřebujou víc jak 1 GB vRAM? Battlefield 3, Metro 2033, předpokládám že i Last Light, všechny díly Crysis včetně jedničky, GTA IV, Far Cry 3. Víc mě jich nenapadá nebo nemám vyzkoušený. Některý z nich žerou víc než 1 GB i bez AA, třeba právě BF3. Tam musím mít textury jen na high, místo ultra, jinak je to nestabilní a rozpadaj se mi modely. A pokud začnou s novou generací dávat do her pořádný textury (pane Bože ano!), tak bude 1 GB tuplem málo. Vsadil bych boty, že to bude, jak jsem říkal. BF4 s tím poběží docela v pohodě. Ale bez vyhlazování a bez pořádných textur.
  • Ked pride cech na nase slovenske stranky, tak nikdy nepadaju ziadne narazky ani urazky. Pridem na cesku stranku, a takmer v kazdej diskusii ked sa ozve slovak je stale bombardovany narazkami na jeho narodnost. Dost smutne.
  • Kolik takových her je, mám pocit, že Crysis 3 při nějakých testech si vzalo na max asi 1,6GB ..

Každopádně, vždycky se dá vypnout AA, který je podle mě stejně víceméně k ničemu, ve FHD na 23" monitoru to často ani nepoznám, nějaké FXAA stačí, ty MSAA a podobné věci jsou akorát hrozné žrouty výkonu neadekvátní k výsledku.
  • *rozplizlým, překlep. Abych tu nekazil mládež :)
  • 1 GB vRAM je pro silnější karty málo. Hrát to na nich půjde samozřejmě bez problémů, ale kartě pak dojde dech ve vyšších nastaveních se zapnutým vyhlazováním okrajů. Právě to je žrout ramky jak blázen. A pokud by ty 3 GB vRAM zančily, že budou textury v pořádným rozlišení, tak se konečně dočkám toho, po čem volám už několik let. Konec rozplyzlým pro 256 vRAM uzpůsobeným texturám...
  • 3GB Vram = reklama AMD EVOLVED jinak nebude potřeba
  • Bůh ví jak to bude protože next gen konzole daj doporučené požadavky v pohodě a stejně mají vypadat jen jak pc verze na střední detaily.
  • Zagro
    Presne tak,core i5 3570k, solidni zakladovka se da sehnat kolem 3 klacku jak nic, 8G ram takrka jakekoliv, lepsi chladic a zdroj kvuli odhlucneni a spotrebe, grafiku tak za 5-6 tisic, 7200 otackovej disk a je hotovo = idealni PC na hry do 18-20tisic, na kterym rozjedes 98% her na ultra. To kdyz jsem si skladal 386, pozdej 486, tak to bylo o poznani slozitejsi :)
  • k té VRAM. U slabších karet i kdyby bylo 5GB DDR je to jedno, protože karta je prostě pomalá a u silnějších stačí 1 pro FHD rozlišení bohatě u většiny her, u těch extra náročných 2GB, ale i kdyby měly "jen" 1GB, tak ty karty jsou natolik rychlé, že si s tím poradí (myslím ty lepší)...

Ale stejně jak se dívám na obrázky a videa z BF4, 1GB musí stačit, cokoliv víc je dementní optimalizace.
  • Ty jsi toho po trolovi zdědil víc, než aby to byla jen averze. Nedá se totiž vyloučit, že k jistému učarování a snaha po napodobování tu je více než patrná. Sice pravda po svým, ale svůj status největších z vytrolovaných hrdě na Games sdílíš. Práší se ti od huby, jak se ti to hodí; kontinuálně vesele kydáš za pomocí tisíce účtů a tisíce podob, které skrýváš pod heslem, pod lampou je největší tma; rozvíjíš konspirativní a nejednoznačné infliltrace a arogantnost; spouštíš vychytralé(!) okecávání sebemenšího nesmyslu; zahájil si jednu velkou hru a začínající velká úcta k těm, kteří kdysi byli tvými největšími diskusními rivaly, je jejím vyvrcholením.

Jsi sice krátký rypák, degen a stále zelenáč, který kdysi pod jinými jmény se přísídlil, ale já tu vidím rození, ne už dokonce ZROZENÍ, nemalé legendy. Co bychom se ostatní snažili, vždyť některý tady nemale inspiruješ a tahle bravurnost je metou pro talent. Ať už je jistá osoba kdekoliv, utřela by rozhodně slzu, taková piplačka, ale výsledek stojí za to. Kolego, ať už jsi lampa nebo to umělecky nehraješ, já v hlubokosklonu tleskám.
  • tonnymontana
    tak tech 8GB ram bych jeste pochopil ale 3GB u grafiky jsou podle me prestrelene. Kdyz jsem koukal na videjka tak zase takovej rozdil mezi BF3/4 nebyl. jestli je to optimalizace tak je to jen dalsi minus. zrovna vcera jsem cetl tusim v levlu dvoustranku o grafikach kde autor oznacil 2GB u grafiky jako pamet "s velkou rezervou i do budoucna) tak uvidime i kdyz bf4 hrat nebudu tesim se na testy. Pokud hra dokaze opravdu vyuzit 6 jader budu jen rad, treba by tento tren brebral i ostatni hry. ja jako vlastnik levnejsiho FX se sesti jadry budu jen rad:)
  • Bf3 mi běží na ultra a s full hd rozlišením i při 64 hráčích na krásných 60fps. Nevím nebo spíš doufám že Bf4 nebude jiná ale už teď vím že na ultra min 45fps á tak uvidíme...

Jinak Bf3 už využíval výhody 64-bit systému.
  • dnes je to easy i5 ktora kolvek k tomu daka 200-300e grafika a mas vyladene herne pc...
  • Inquisitor
    Já měl naposledy doporučený tak před pěti lety :D
  • Mám doporučené. *4*
  • Veskoslav
    Napadlo Tě, že obrázek Smrtihlava si může dát kdokoliv? Já nevím, jestli ti to dochází, ale viděl jsem už tu minimálně dva-tři nicky, co měli například můj obrázek (jeden byl jiný, oranžový, ale dva utajení měli můj obrázek). Moc to řešíš a moc se v tom šťouráš. A pakliže si myslíš, že jsem takový debil, abych takto okatě reagoval a dal ti za pravdu, tak jsi vážně docela naivní;)
  • A teď jako Detrim se skrytou identitou (původní nick smrtihlav2000) zase reaguješ na tu samou osobu a přitom píšeš, že to nemáš zapotřebí? Héj já končim, to se nedá. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit