Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • failed with dxgi_error_driver_INTERNAL_ERROR
  • DirectxFunction"Get Device Removed Reason" ..:/
  • Však tohle za ně udělá den po vydání miliarda webů..
  • Musím říct, že jsem měl skoro strach otevřít tenhle článek a ono hele, požadavky nejsou nijak závratně krvavé, jak to na první pohled mohlo vypadat, nebo si mohl někdo myslet, za sebe jsem spíš mile překvapen... *3* Za sebe se na BF určitě těším a teď dvojnásob, pro mě je to jedna z nejlepších her typu - po dlouhém dni dorazíte z práce/odněkud...Sednete si, zahrajete si na vojáčky a jdete spokojeně spát... *1* Co se mi nelíbí je premium, ale čas dokáže divy - teda co se cen a slev týče... *3*
  • Co tam chces nacpat?
  • Něco takového jsem počítal...rozjel bych to na současném, ale stejně toužím po novém, takže za měsíc nakupuju ať jsem na konec října ready :)
  • Tak já je mám taky, ale když už je doporučují, tak by k tomu měl být nějaký důvod. Stačí třeba vydat nějkej technickej blábol, že DX 11.1+ prostě musí, ale skutečně hrozně nutně musí, využívat něco ve Win 8 co ve Win 7 prostě nejde *1*.
  • taktuje skoro každý tak nevím, čemu se podivujete pane FragmenT. Vývojář musí počítat s tím, že HW se taktuje, jelikož k tomu vybízejí i samotní výrobci a hw je na to často už přímo dimenzován a OC se dělá prostřednictvím tlačítka za pár sekund (viz MSI). Takže už bych to v roce 2013 docela krotil, doby kdy si to doma kutilové přetaktovávali za pomocí tekutého dusíku (spíše pokojového ventilátoru hehe) na ručně udělaném heatsinku jsou už pár desítek let pryč.
  • Stejně jsou to údaje k ničemu, mají vzít 3 sestavy a napsat konkrétní CPU+GPU a kolik to dává FPS ... od toho by si už každý odvodil to svoje...

Jinak zase tak krvavé to není, grafika se dá koupit pod 5tis.. sám mám teď 7850 a očekávám, že mi to pojede slušně, třeba bez AA, ale to vem čert. A 3GB VRAM? Na co proboha? Při FHD je to nesmysl, max 2 musí stačit. Stejně jsou to chuji, nejdřív napíšou 660tku a pak 3GB ...
  • Uz sa tesim ako nastupca Ballmera pride s pokorou ze Win 8 bol fail, ale nech sa nebojime a Win 9 bude to prave orechove. Money must flow! :)
  • jenže na konzolích to nepojede na vysoke detaily :D
  • Ta grafika je pretaktovana od vyrobce. Dnesni nove karty jako napr gtx 770 jsou velmi casto naboostovane prave uz od vyrobce, jako moje starsi gtx 480 SOC. Cili to neni moje chyba, ja s tou kartou nic nedelal. Podivej se na fora, tam se dozvis, ze hodne lidem to pada na grafikach pretaktovanejch z vyroby. To by dice pohlidat meli.
  • Veskoslav
    Už za 6,7 jsem viděl:) To stejně nemění nic na faktu, že nás to má "donutit" změnit grafické karty a přitom generace nových konzolí dosáhne na průměrné karty okolo 3000-4000 podle mě:)
  • Pri BF3 som bol dost nad minimalnymi poziadavkami (e6800, gts450, 4gb ram)a bolo to takmer nehratelne (najma mapy ako firestorm, caspian border a vsetky DLC okrem CQ). Splnenie minimalnych poziadavkov rozhodne ani zdaleka nestaci na plnohodnotne hranie MP.
  • frag.ment
    To mají při testování hry ještě počítat i s taktovači? Tak to by ses pak asi nedočkal žádné nové hry. To, že ti to padá na přetaktované grafice (nebo procesoru) je čistě jen tvůj problem a tvoje chyba.
  • Radeon HD7950 se 3 GB paměti stojí kolem 8000
  • Veskoslav
    Já mám Win8:-D Mě to netrápí:) To je to samé jako XP a DirextX:)
  • Když o tom přemýšlím, tak pro MS to bude každopádně fail. Buď to na Win 8 poběží stejně jako na Win 7, a lidi to akorát přesvědčí, že si je nepotřebují koupit, nebo to na Win 8 poběží líp, a lidi budou na MS nadávat, proč nedal plný DX11.1 na Win 7. *3*.
  • Veskoslav
    11.1 některé části budou implementovány i ve Win7:)
  • Přijde na rok 2015 *1*.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit