Přejít na výpis diskuzí
Doporučené hardwarové požadavky Battlefield 4 se s tím nemazlí
10.9.2013 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Na 50 k min.
-
Toho se bojim nejvic, po celej zivot bf3 mi padalo na pretaktovany grafice, abych moh hrat musel sem dat referencni hodnoty, i tak spousta lidi po svete a ty lemra vyvojari to ignorovali. Snad s Bf 4 to bude v pohode a zamrzani me nepotka:(
-
Na kolik prijde notebook, ktery to da full hd pri 60 fps na max. detaily?
-
Tak to jsem zvědavej, jestli se to nějak projeví na FPS, nebo kvalitě zobrazení. Pokud ne, tak to bude pro MS další fail.
-
Battlfield prestal pracovat..... *15*
-
DirectX 11.1 pouze na Win 8 takže je možné, že skutečně pomohou jestli v DICE s tím pracovali a implementovali do hry jinak než jako reklamní slogan pro MS.
-
No podle ofiko údajů by moje grafická karta u jednoho z pc pomalu neměla jet tak, jak jede v Bf3 (starý HD 5670) a přesto jedu na maximální (bez vyhlazování) při 1680*1050 a při cca 45-55 fps.
Navíc mi přijde, že 3GB u grafických karet je jenom proto, že výrobci karet z toho chtějí vytřískat prachy, protože většina z nás má buď 1 GB nebo 2 GB karty a nehodlají vrazit 9000 a více za kartu:) -
Možno tam bude podpora pre DirectX 11.1? - preto ten W8.
-
MS platí všem za propagaci Win 8, tak se nedivte (vím to z práce v jednom IT e-shopu), že dali "čuchnout" i EA/DICE :)).
Ohledně požadavku - nejsou úplně pro průměrné hráčské sestavy, ale ti co to se hrami myslí trošku vážně podobné železo asi mít budou. -
odporucane jsou minimum na MP :D to je zase výser dne...jak mohl nekdo takovou kravinu vyblit...
-
Myslím, že ty požadavky jsou tak akorát. Vždycky je dobrý se mrknout na "http://store.steampowered.com/hwsurvey" a ověřit si co mají lidi zhruba v kompech. Akorát ty Win 8 nechápu. Že by chtěli v použít Moder UI? *1* *16*
-
Nemám ponětí v Bf 3 jela celkem dobře, povypínáš nebo snížíš pár zbytečných efektů obejdeš se bez AA a hned to musí jet jako z praku hlavně že textury jsou na plno aby to nějak vypadalo *3*
-
když ti nějaký výrobce udělá GTX660 s 6GB VRAM tak může mít 6GB VRAM a bdue to pravdivé *4*
-
Akoze hej:)
-
Prave proto nevim proc uvadej do doporucenejch 660, videl bych tam min 670, z novejsich 770, coz je super karta.
-
Ne ty DLC už jsou v tom, jen ti je každé 3 měsíce aktivujou pokud zaplatíš *1* *1*
-
V MP to na high a full HD s 660 GTX moc nevidim. Spíš tak medium, ale i to by nebylo špatný. V MP je stejně moc efektů spíš na škodu než k užitku.
-
Myslis ze 660 by stacila na high v MP? Nemyslim si, mozna na 30 FPS:/
-
tjn na ultra bude možná potřeba použít nejvýkonější grafiky nebo rovnou crossfire či sli. Já jsem se na to připravil v podobě dvou hd 7950 v crossu
-
tych 30gb je bez dlc akoze ?