Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak můžou ti pitomci doporučit AMD HD 7870 a v zápětí uvádět 3 GB interní GPU paměti (bez ohledu na to, že není specifikováno o jakou GDDR paměť se jedná). AMD HD 7870 má 2 GB DRR5, to je naprostá kontradikce. A komu cpou Win8? Ten neoptimalizovaný drek na poťapané tablety. K tomu všemu dávají rovnítko mezi čtyřjádro od intelu a blíže nespecifikované šestijádro od AMD, to je naprostý nesmysl, větší blbost jsem tady ještě nečetl a to má Poláček občas hodně velkou představivost. Dice by mělo přestat zaměstnávat uklízečky na pozice v IT oddělení.
  • Proč je doporučen Windows 8 64 bit? Nevíte zda to má skutečně nějaký přínos?
    • DX11.1
  • Tak predevsim bacha. Dnes neznamena ze pokud splnujete doporucene pozadavky ze Vam hra pobezi se vsim na full. Byl bych prekvapen kdyby DICE byli v tomto vyjimkou. Ja vitam ze hry konecne budou akceptovat vyhody 64-bit systemu a tedy plne vyuziti RAM. Jsem fakt zvedav jak hra dokaze vyuzit vsechny jadra CPU. Treba prijemne prekvapi. Uvidime. *3*
    • Bf3 mi běží na ultra a s full hd rozlišením i při 64 hráčích na krásných 60fps. Nevím nebo spíš doufám že Bf4 nebude jiná ale už teď vím že na ultra min 45fps á tak uvidíme...

Jinak Bf3 už využíval výhody 64-bit systému.
  • Stejně jsou to údaje k ničemu, mají vzít 3 sestavy a napsat konkrétní CPU+GPU a kolik to dává FPS ... od toho by si už každý odvodil to svoje...

Jinak zase tak krvavé to není, grafika se dá koupit pod 5tis.. sám mám teď 7850 a očekávám, že mi to pojede slušně, třeba bez AA, ale to vem čert. A 3GB VRAM? Na co proboha? Při FHD je to nesmysl, max 2 musí stačit. Stejně jsou to chuji, nejdřív napíšou 660tku a pak 3GB ...
    • Však tohle za ně udělá den po vydání miliarda webů..
  • Zdarte chtěl bych se zeptat jestli bych Battlefield 4 s touto PC sestavou
    Procesor:AMD Phenom 2 quad core 3.2Ghz
    Ram:4GB RAM DDR3 1333Mhz
    Grafika:Ati RadeonHD 6850 1GB RAM
    Disk:1TB 7200ot/min
    Stačilo by i na střední nastavení díky ;)
  • Dobrý den, chci se zeptat jestli rozjedu Bf4 na min. detaily ,
    15,6" HD LED, Intel Celeron 1017U s frekvencí 1,6 GHz, 1 TB HDD, 8 GB DDR3, Intel HD Graphics,
    • s tou frekvencí procesoru ne
  • Hoj lidi, myslíte že rozjedu BF4 s těmito parametry? : Procesor: Intel Core i5 - 3350P
    Frekvence : 3,1GHz
    čipová sada : Intel H61
    operační pevný disk (RAM) : 8 GB DDR3
    Pevný disk: 2 TB SATA . 7200 ot./min.
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 650 - 1GB
    Na max rozlišení a pokud ne tak na jaký?
    Děkuji za odpověďi *4*
    • 1GB paměti na kartě je moc málo na plné detaily... řekl bych že to rozjedeš na střední
  • pujde mi na pc mam intel i5 3210M Nvidia Ge force GT 640 M 6GB RAM ? DIky předem za odpoved
  • Myslím, že ty požadavky jsou tak akorát. Vždycky je dobrý se mrknout na "http://store.steampowered.com/hwsurvey" a ověřit si co mají lidi zhruba v kompech. Akorát ty Win 8 nechápu. Že by chtěli v použít Moder UI? *1* *16*
    • MS platí všem za propagaci Win 8, tak se nedivte (vím to z práce v jednom IT e-shopu), že dali "čuchnout" i EA/DICE :)).

Ohledně požadavku - nejsou úplně pro průměrné hráčské sestavy, ale ti co to se hrami myslí trošku vážně podobné železo asi mít budou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit