Přejít na výpis diskuzí
Doporučené hardwarové požadavky Battlefield 4 se s tím nemazlí
10.9.2013 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
rozjede to můj pc mám Intel Core i5 3230M
AMD Radeon 7650M
a pamět je v pohoh na 100% myslíte že to bude fachat?? -
hoj myslite ze bf pobezi na grafce geforce gt440 1GB
procesoru AMD Fx-4100 Quad-Core pamet 7,98GB
a na Widlich 7ckach diky za odpoved na Martulin.Svoboda@seznam.cz -
uff jsem v pohodicce
-
Něco takového jsem počítal...rozjel bych to na současném, ale stejně toužím po novém, takže za měsíc nakupuju ať jsem na konec října ready :)
-
-
Co tam chces nacpat?
-
-
tak to je pohodicka :D oba PC aj Notebook to utiahnu *15*
-
Musím říct, že jsem měl skoro strach otevřít tenhle článek a ono hele, požadavky nejsou nijak závratně krvavé, jak to na první pohled mohlo vypadat, nebo si mohl někdo myslet, za sebe jsem spíš mile překvapen... *3* Za sebe se na BF určitě těším a teď dvojnásob, pro mě je to jedna z nejlepších her typu - po dlouhém dni dorazíte z práce/odněkud...Sednete si, zahrajete si na vojáčky a jdete spokojeně spát... *1* Co se mi nelíbí je premium, ale čas dokáže divy - teda co se cen a slev týče... *3*
-
Dobrá psýcha pro ty co si musí mastit dicka u maximálních detailů s AA, FXAA, MSAA a podobnýma srancema a ješte tím každýho krmit jak jim to hrubě valí a ty máš low comp *16* Honem, honem utíkej koupit novou grafiku a nejlíp dvě pač ti to jinak nepůjde na maximáální a nebudeš grafikking muheheuhuhu *11*
-
-
Ty si dobře ubrečenej mentálek..... *11*
-
dyt to hrej jak chces...a kdo chce hrat na max s AA tak mu to přej ne?..mam taky i7 3820, 32gb ram a gtx780 a nikomu nerikam ze ma low comp..Mám takove pc bo ho takové chci ..A vetsinou neni ani rozdil jestli to jedes na medium high ci ultra..uz je to tak povedene ze proste to skvele vypada i na stredni detaily..A rozhodne si nebudes vsimat detailu v MP..tam na to moc casu neni *3*
-
-
Bůh ví jak to bude protože next gen konzole daj doporučené požadavky v pohodě a stejně mají vypadat jen jak pc verze na střední detaily.
-
Jak by mi to asi jelo, když mám: 8gb ram, amd 7800 ( grafika amd 4gb, procesor amd 4jádro 3,9)??
-
Staci, ak si vypnem AA a som v pohode. Som zvedavy na poziadavky na GTA V, ked vyjde na PC alebo na watch dogs