Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DirectxFunction"Get Device Removed Reason" ..:/
    • failed with dxgi_error_driver_INTERNAL_ERROR
  • by ma zaujimalo z kade beru tie poziadavky ked uz bf3 ide na odporocanych nahov**
  • 3 Gb graficky pameti jsou mimo top karet (gtx 780) uplne k nicemu, o 4 Gb ani nemluvim. Kor u avizovany gtx 660 mit 3 gb pameti je k prdu.
    Snad moje gtx 480 este neni starenka a na med + - MP pojedu;)
    • To bude spíš k vysokým rozlišením na klasickém FullHD budou bohatě stačit ty 2GB
      • To urcite akorat mohli uvest lepsi model grafiky, ta 660 high end nejni a na full HD by z kompu raci utekla
        • To jsou ale doporučené požadavky, nikdo netvrdí, že si s tím zahraješ na ultra detaily. Na hraní ve Full HD např v high detailech to bude stačit.
          • V MP to na high a full HD s 660 GTX moc nevidim. Spíš tak medium, ale i to by nebylo špatný. V MP je stejně moc efektů spíš na škodu než k užitku.
            • Prave proto nevim proc uvadej do doporucenejch 660, videl bych tam min 670, z novejsich 770, coz je super karta.
          • Myslis ze 660 by stacila na high v MP? Nemyslim si, mozna na 30 FPS:/
            • Nemám ponětí v Bf 3 jela celkem dobře, povypínáš nebo snížíš pár zbytečných efektů obejdeš se bez AA a hned to musí jet jako z praku hlavně že textury jsou na plno aby to nějak vypadalo *3*
          • tjn na ultra bude možná potřeba použít nejvýkonější grafiky nebo rovnou crossfire či sli. Já jsem se na to připravil v podobě dvou hd 7950 v crossu
  • Hmmm fakt mi to nevadí. Hlavně aby to bylo kvalitní *3*
    • Nejspis to bude stejne jako BF3, takze pokud se ti libil,tak nejspise fajn.
      Pokud te to zklamalo, treba odklonem od hratelnosti BF2 smerem ke CODu, tak to asi bude stejne mizerie.
  • Vše v poho ja mam ram 8 GB i grafickou kartu mam v poho mam win 8 a intel core i 5 taze hra pojede alespon na stredni
  • Asharak
    Kdyby se s tím nemazlili, daj tam top komponenty... achjo *9*

No ty minimální až na RAM super *4*
  • Minimalne poziadavky su minimom pre SP. Odporucane poziadavky su minimom pre MP.
    • odporucane jsou minimum na MP :D to je zase výser dne...jak mohl nekdo takovou kravinu vyblit...
      • Požadavky na MP jsou vyšší než ns SP to je celkem logické. Takže zvracíš kraviny akorád ty *11*
      • Pri BF3 som bol dost nad minimalnymi poziadavkami (e6800, gts450, 4gb ram)a bolo to takmer nehratelne (najma mapy ako firestorm, caspian border a vsetky DLC okrem CQ). Splnenie minimalnych poziadavkov rozhodne ani zdaleka nestaci na plnohodnotne hranie MP.
  • Náročné? 4jádrový procesor je dneska samozřejmost, 8 gb ram minimum. Tochu jsem nepochopil dopoučené grafiky, které nedisponují 3gb vram, takže grafiky od HD7950 a gtx 780 (několik gtx770). Takové specifikace se dali očekávat.
    • 8 GB ram minimum rozhodne neni ! Sice vzhledem k cenam neni moc duvod nemit aspon tech 8 GB ram (mam je), ale napsat, ze je to minimum, je hloupost.
    • Asharak
      když ti nějaký výrobce udělá GTX660 s 6GB VRAM tak může mít 6GB VRAM a bdue to pravdivé *4*
  • tych 30gb je bez dlc akoze ?
    • Akoze hej:)
    • Ne ty DLC už jsou v tom, jen ti je každé 3 měsíce aktivujou pokud zaplatíš *1* *1*
  • HW nároky jsou přijatelné. 3 GB paměti na GPU budou nejspíš pro 2 a více monitorů. Věřím, že ve full HD 2GB bude stačit. Před vydáním BF3 jsem zakoupil: Intel I-5 2400 3,1Ghz (Turbo 3,4Ghz), 4GB RAM (později doplnil na 12GB), Radeon HD6850 1GB DDR5 (taktováním jsem se přiblížil HD 6870) a BF3 mi v MP běží plynule na High Detail ve full HD.
    Koupě GF 660 nebo jejího ATI ekvivalentu s 2GB RAM to jistí.
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/RapierCZ/stats/355269517/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit