Přejít na výpis diskuzí
Doporučené HW nároky PC verze Watch Dogs nejsou nijak krvavé
7.4.2014 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
nejsou krvavé ???
Keby si dali trošku námahy aj mojich 3 Gb ramky by stačilo a aj 2,4 core duo procesor ! -
Tak se koukni na Steam forům. Seká se to i lidem s 780Ti.
-
Miluji sve obe konzole... Buh zehnej mrkvacum a Sony! *14*
Ne nejsou krvave, jenom PC hrac z nich pomalu krvaci... (jeste ze ne 8Jader to uz by bylo psycho). *15* *2* -
No nevím, jestli bych chtěl mít naprosto osekaný produkt.
-
A kdyz si objednas behem pristich 30ti minut, dostanes cinskeho vezne, ktery bude hrat za tebe;-)
-
*15*
-
Fuj, jeste ze to vychazi i na stare konzole:-)
-
Divné, že Thief mi jede naprosto v pořádku. Navíc výkonnostně vyšší třída pc začíná už na 20 000;)
-
PC = mrhání výkonem. Konzole za 10k zvládne to co pc za 30k. Mě stačil Thief. Hnusný textury jak svina tak z roku 2007 a ono to žere přes 2 VRAM. Kouše se to, hryže se to. KATASTROFA dnešní optimalizace pro PC:
-
No on nějaký blbounek z Ub počítá fyzická jádra = virtuální jádra. Takže dneska mám v pc 36 mechanik, co na tom, že 35 je virtuálních *1*
-
mate tam chybu...ne 8 jader ale 4 jadra... *4*
-
Fyzicky není i7 osmijádro.
-
Nároky jak cyp a graficky je to na hony vzdálené kvalitě Infamous. Ubisoft jsou mistři optimalizace. Jsem si užil na svým docela výkonym PC ACIV na 18-20FPS.
-
počítačová gramotnosť začína byť fakt mizerná, mnohí diškutéri v zahraničných fórach už ani nevedia kolko má ich procesor jadier, mýlia si jadro/vlákno a zdá sa že priamo úmerne to zasiahlo aj novinárov, ktorí bez mihnutia oka papúškujú čo je im naservírované.
-
jen CPU do sestavy ktera tuhle hru ma rozbehnout sotjí jako celá nová konzole kde hra bude vypadat stejne...tak to dekuju pekne...Hraní na PC ma smysl až se vývojáři naučí optimalizovat a az se MS uráčí vydat DX 12
-
Wow, kdo si to předobjedná dostane obleček a další zjednodušení do hry! To jako vážně ?! Ještě víc si zjednodušovat hraní v době, kdy 90% her je už tak zjednodušených až na kost ? Mi neříkejte, že to někoho může ještě bavit...
-
ale ja mam 4x titan black *5*
-
pohoda jazz... průměrný PC *6*
-
Určitě bude potřeba minimálně ještě jeden TITAN BLACK. Přece není možné aby šlo hrát i na levném PC!
To prostě nemůže být možné. -
Tak já ti nevim, ale podle mě 4 fyzická jádra + 4 virtuální jádra se rovnají 8 jádrům.. Autor článku neřekl, o jaká se jedná a tudíž bych to nepovažoval za nepravdivé tvrzení *3*