Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak mi posli test a zadna 280X nezacina na 6000, ale okolo 7400, tak co tu zas mektas za totalni hovnaa??
  • Veskoslav
    Ale já také nemám referenční verzi:) A ano, kdybych měl nějakou 280X za 6000, tak věřím, že je slabší jak 290. To nepopřu ani náhodou.
  • http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/28483-amd-radeon-r9-290-vyhodna-ale-hlucna-karta?start=11
    Tady mas test referncni verze a 280X dostava na prdeel. Nereferenci jsou jeste daleko rychlejsi.
  • Ty ani nevís, ze je to prejmenovana 7970. Muzes mi poslat test ve kterym je rychlejsi 280x nez 290. To bude nejaky Veskoslavuv test. Jsi mi k smichu blbecku.
  • Až za rok, za dva přestanou takovýhle AAA hry vycházet na startý konzole, tak se teprve ukáže ten posun. Nejnižší společný jmenovatel je teď pořád dost nízko.
  • Veskoslav
    Vím, co jsem si koupil za kartu a také vím, že je "výkonnější" než základní SAPPHIRE R9 290 v ceně 9100 Kč (rozdíl není prakticky žádný). Ale třeba už nemá na ASUS R9290-DC2OC-4GD5 (pokles v průměru 5-10%, záleží na hře).
  • Co to ma spolecneho s tim, ze ani nevis co kupujes za kartu?
  • Nejsou nijak krvave ale bohuzel upgrade bude potreba :D
  • Veskoslav
    Až na to, že svou kartu jsem kupoval loni v řijnu a to žádná 290 na trhu nebyla;)
  • Už se těším na to, jak mi ta hra od Ubisoftu začne drtit všech 8 vláken procesoru. To bude takový malý zázrak. To jsem zatím viděl jenom v benchmarcích.
  • Veskoslave nepsal jsi kdysi, ze mas 280X? Evidetne jsi dalsi kupujici, co si nezijsti, co si kupuje. Zrovna ty se tu porad kasas, jak vsechno vis a ted se tady tak ztrapnujes.
  • Uz ti nekdo rekl, co znamena, kdyz se slovo da do uvozovek? *3* To, ze kdyz napises "preznacene", ze to znamena, ze je to to same jako preznacene.
  • Zase špatně. Je to úplně stejná karta jako 7970. Jen má upravené takty.
    http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/28069-asus-r9-280x-dc2-top-staronovy-radeon-v-akci
  • Co TITAN BLACK, pokud si bude chtít zahrát Watch Dogs, tak jedině budoucí kartu GTX TITAN-Z za pouhých 3000 dolarů... *1*
  • Veskoslav
    Pokud vím, tak 280X jsou postavené na stejném základu jako 7000 řada od AMD. Ne pouze přeznačené karty.
  • je pravda že zrovna black flag je příklad špatné optimalizace.. opravdu hnusná grafika a s mojí r9 290 byl fps drop místy dost znatelný..
  • Neumíš číst? 280X není nová karta, ale jen přeznačená 7970. Nic Víc. Nové Karty jsou 290 a 290X. http://www.computerbase.de/2013-11/amd-radeon-r9-290-test/10/#diagramm-metro-last-light-2560-1600-sondertest_2
    Další test. 290 je rychlejší v Metru než ta tvoje slavaná 280X o 10 FPS. Takže se laskavě vzpamatuj a přestaň trolovat, jelikož tomu rozumíš jako koza petrželi
  • Veskoslav
    Ano ta tvá 290, co jsi postoval je na úrovni 280X Toxicu (který mimochodem je také lepší někdy jak 780;)). Protože překvapení, není R9 290 jako R9 290. Záleží i na výrobci karty. Navíc poměrově vychází nejlépe 280X z nejnovějších karet a na to, aby si člověk připlatil 3000 tam nevidím takový nárůst, aby se to vyplatilo.
  • Určitě...a zcela jistě je to lepší než bejt hysterka .)
  • Jsi rebel:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit