Přejít na výpis diskuzí
Doporučené HW nároky PC verze Watch Dogs nejsou nijak krvavé
7.4.2014 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Facku si dej ty, myslíš si, že všichni mají kompy jen na hry? Myslíš si, že každý, kdo hraje na konzoli nemá někde stranou i PC? Uvědom si, že někdo prostě nepreferuje hraní na gamepadu. Mě to třeba vůbec nevyhovuje. Ne že bych si nějak nezvykl po čase, ale prostě mi to nevyhovuje. Jsem PCčkář a asi vždycky budu, do kompu jsem vrazil dost a konzoli nemám důvod zatim kupovat, ačkoli tam je nějaké minimum titulů, za které by mi to možná stálo.
Jinak pokud vim, tak nemají náhodou konzole nějaké poplatky za online hraní? Často na to ve vašich argumentech zapomínáte a ono to potom hnedka rozhodí propočty. Já proti konzolistum víceméně nic nemám - ať si každej hraje kde chce, PC, konzole, mobil, kapesní konzole atd, je to snad každého volba ne?. -
to je samozrejme kravina ale budem radšej dúfať, že si troll a ušetrím si kopec nervov.
-
Stejně mi přijde, že je to přehypovaná hra a že to bude kravina...
-
súhlasím a vidím to tak všade, konzolisti žial vidia hlavne cenu konzole a tú porovnávajú s PC ekvivalentom, ešte i dnes im nedochádza, že tá suma ktorú zaplatili za konzolu v obchode nie je konečná ale, že za ňu platia pri každom nákupe novej hry. A keď aj finančne výde konzola lacnejšie, rozdiel bude malý.
-
Jasně, často ale lidi kupujou ty počítače kvůli něčemu úplně jinému, než jsou hry a když si ještě k tomu něco připlatíš, tak pak si na tom můžeš zahrát i ty hry, to znamená, že buď dám plácnu 15 000,- za dobrou kancelářskou sestavu, nebo 20 za sestavu, která zvládne obojí.
-
hmm takže si koupím konzoli za 10 000 který to utahne 100% plynule bez problemu...nebo si postavím kompa za 20-30 000, ktere to možná utahne kdyz se neobevi naky problem s ovladacema, kompatibilitou nebo stale problemovejma winama a grafika bude stejná...
pls jeste nekde rikejte ze hlupaci hrají na konzolích a dejte si rovnou facku...kompa na hraní dneska muže mít fakt jen ovce...dokud se nenaučej optimalizovat tak to je platfomra oničem...
i na low by to musel bejt comp za 15-20 klacku...a na low to pojede i starej xbox/ps3 ktery stojej 1500-2000 na aukru... -
Tohle že není krvavé? Tak to máme očividně na očích každý jiný filtr.
-
Na procesor velmi krvavé. GPU naopak docela ok, i když 560 ti je pořád dobrá a nadprůměrná karta.
-
Hm zvláštní - Thief s i5 3570K + GTX 770 ve FHD max. detaily bez SSAA (FXAA bohatě stačí) a nepozoruju žádný spomalení, natož záseky.
-
Jasny, nekdo na PC za 200hadru a nekdo na konzoli... zadny dohady - zadny pomerovani. ( Ovsem az se to zacne sekat podelanou optimilizaci tak pak nebrecte a hlavne ne tady ze se Vam zboril svet *3* ).
-
No super konecne vyuziju svoje delao za 200 000kc. A prosim nestezujte si ako toje narocne blabla, kdyz nato nemate tak to nehrajte.
-
To je zase narku. Jednou deti breci, ze se hry po vizualni strance poradne nikam nepohly uz peknych par let a kdyz se konecne zacnou objevovat hry, ktere alespon nejaky skok v grafice nabidnou (soude dle puvodni E3 ukazky, jestli ta hra tak bude skutecne vypadat nebo ne je uz zase vec druha), tak tu zase vsichni breci, jak je to narocny a ze se tvurci zblaznili.
Pritom se nejedna o zadne brutalni naroky. 8GB RAM je za dnesni ceny (o cenach pred cca rokem ani nemluve) celkem levna zalezitost, 4 jadro+HT uz taky neni zalezitost par nadsencu a 560ti taky nepatri mezi supervykonne trhace benchmarků.
Nekteri vazne nevedi co vlastne chteji.
Tyhle narky bych pochopil, kdyby mezi doporucene pozadavky placli intel 6 jadro+HT, NV780 a 16 GB RAM, ale takhle?
Co se srovnani CPU s HT a bez tyce, tak podle me lze ocekavat, ze nove hry budou HT vyuzivat vice a vice prave diky novym konzolim. -
řekl AMD fanatik. Já si rád připlatím trošku za nVidii, nejde jen o výkon, ale i o teplo, TDP, zátěž zdroje, sw podporu a další věci, osobně znám pár lidí co si koupili 280X nebo 290X a po chvíli to šlo z pc, místo toho nV a spokojenost. Ale to je nekonečná válka a nemá to smysl řešit. Kdo chce AMD, koupí si AMD, kdo chce nV, má nV.
Každopádně 290 už je na fhd trochu overkill a vyhazování peněz, osobně teď ke 4570 kupuju 760, která je na FHD ideál, příští rok se vymění za Maxwell a hotovo.
Se 760/280 si zahraješ každou hru na vysoké (ve fhd), přinejhorším si odpustíš AA nebo nějaký žravý efekt, který stejně nevidíš.
Ušetřené prachy raději investovat třeba do pořádného monitoru nebo periferie, to ti z herního zážitku udělá o dost lepší potěšení. -
Pohodárna to mi poběží na full na třech monitorech *5*
-
Len aby to nebol zasa jasny pripad toho, ze sa predobjednavat neoplati, pretoze po hype dojde na lamanie chleba.
-
Achjo, zdá se že můj M11x konečně přestává stačit.
-
ako sorry kamarat, ale ja by som na konzolach nechcel hrat, ani keby bolo PC dva krat tak drahsie. Navyse pri PC si priplacas za lepsie technicke spracovanie a nemas doma len blbu skrinku, ktora nedokaze nic ine ako spustit hru, pchat tam stale nejake DVD kvoli filmu je tiez velice pohodlne *7*
A dalsie nemenej dolezita vec je cena hier, na PC mam Bioshock Infinite, Far Cry 3 a Metro Last Light, dokopy za zhruba 20 euro a to len po par mesiacoch od vydania. Konzolovu verziu, co by len jednej tejto hry nekupis ani po dvoch rokoch za 20 euro.
Takze na PC hry lepsie vyzeraju, lepsie sa hraju, vdaka normalnemu fps, mozem hrat dokonca aj s ovladanim, ktore mi momentalne lepsie vyhovuje, skratka RTS pre herny zaner ti tiez asi moc nehovori...(teraz ma napadlo,ze na konzoloveho hraca caka vlastne aj obmedzenie hernych zanrov, a handicap v pripade FPS zanru, no a navyse su na PC tie hry aj lacnejsie...vies co si myslim? ze vy na konzolach usetrite velke kulove, len si to stale myslite, pretoze sa nepozerate na vyslednu sumu za hranie na rok a vyuzitelnosti svojho pristroja, ale iba na jeho samotnu kupu. -
Tak teď už víš, že i7 je osmijádro, tak tu ze sebe nedělej blbce. Konec. Nevěděl jsi to, se stane, ale nemel dál kraviny.
-
To neni optimalizaciou, to ti len vyvojari dali rovnaky zazitok z hrania na PC, aky dosahuju bezne hraci na konzolach *1*
-
Nejlevnější je za 7000 pokud vím. A omlouvám se, bral jsem cenu, jak jsme kupovali teď na firmu bez DPH....