Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    4 jadro ale neni jen na Hry komp si ulehci i u sledovani filmu v HD.
    Moc scenu nesleduji ale tak nak by jeste melo stacit, oni maj beztak ty vykonnejsi 6-8jadra, problemy a nejedou jeste tak jak maji nebo jedou ale mene jader ( jak rikam jen z doslechu, pravdy neco tom urcite trochu bude).

*4*
  • Veskoslav
    Sluší? Sluší se nepsat jako postižený. Klidně bych tě "přizval do hádky s haha", ale podívej se jak píšeš? Něco mezi renesančním jazykem 16. století a češtinou pro blázny.
  • mimochodem tohle ješte nekdo hraje?
  • Jack1947
    Toz, jak jsem napsal a nemylil jsem se urazlivej az na pudu... *3*

( neni nic spatneho nezasvecene osoby varovat pred nekterymi osobami, tak radsi pujdu nekam k Blbeckum... jen jsem upozornil na behavioralni chovani a to se myslim Slusi.!) *4* "Be ware on Fake identity Veskoslav´s" tot vse. *3*
  • to je smutný no, mít konzoli a k tomu jednu hru navíc takhle blbou. *7*
  • P.S.
    upgradoval jsem na battlefield 3 (ktery jsme nakonec ani nehrál) a s odstupem času jsem si uvedomil že hry co hraju vlastne rozjede i muj predešly kompl (dvoujadro)
  • matt
    Víš vůbec k čemu slouží více jader na procesoru? Každé jádro v paralelním systému zpracovává jedno vlákno. Proto fyzické osmijádro od AMD zpracovává... 8 vláken.. Intel má 4 fyzická a 4 virtuální a je též schopen zpracovat ve stejnou chvíli 8 vláken. Tudíž lze hovořit o osmijádře. To že nejsou všechna jádra fyzická je věc druhá..
  • Veskoslav
    Jacku, nepleť se do toho. Sekce blbečků a diskuze o Hello Kitty je jinde.

Haha, nic nemáš zadarmo na PS4....Nic PS + ti nic zadarmo nedá, všechno zaplatíš. Všechno je to promyšlený marketing, který očividně funguje skvěle, jak jde vidět na tvém příkladu.
  • ten nadpis článku mi prijde od autor ajako trolling. ja mam "jenom" ctyrjadro, nechci se bavit o cene upgradu na osmijadro ale pointa je že upgrade procesoru je docela zasadni vec (musíte menit i zakladni dosku a pamete), takže bych nerikal ze ty pozadavky nejsou krvave. imo dneska osmijadro neni uplne bežna vec mezi hráči
  • Můžeš mi poslat odkaz na tu službu, která je na pc zadarmo a dává každý měsíc dvě AAAh ry zadarmo.
    Lol - Na tebe není moc slovíček, co bych mohl použít. Tohle to vystihuje docela dobře, samozřejmě bych mohl psát, že jsi největší čurakk na games.cz a největší trollí pyča na games.cz, ale proč bych to dělal, že?
    Že ty hra mají nasmlouvané, a že na tom chtějí vydělat? No nekecej? Oni na tom chtějí vydělat? To by mě nenapadlo, ale pokud z toho vydělá i hráč, tak kde je kur*a problém?
  • on len potreboval povedat ze ma pc za 200K, nehajme ho nech sa raduje :)
  • Jack1947
    To bud rad, ze neprisly "stoupenci" Veskoslava a ti se nesnazily "obhajit" jeho pravdu byt milnou. Kazdy kdovi a zna ho vi ze ma dve tvare - Je Pcckar ale zaroven konzolista ale nedela problem mu zradit "rasu" a jit proti konzolim. Vzdy kdy se mu to hodi. (Nekdo tvrdi ze tu ma nejake privbiliegia ale o tom nic nevim) hele uz bezim radsi jinam aby me nestihl jeho Hněv! *2*

Pevne verime a doufame ze z toho jednou vyroste. (kazdy ma holt neco nikdo nejsme dokonaly) ale to neznamena. Ze se to neda vylecit. *3* GZ.
  • Veskoslav
    Začínáš už být dost humorný. Chápu, že slovo LOL je asi tvoje oblíbené, ale šetři si jej. Když si budu chtít pořídit TV, bohatě mi stačí 102. Takže 10 000 Kč maximálně. Na pc mi vychází každý měsíc humble za 1 dollar minimálně 4 hry. Takže za 12 dollarů ročně můžu mít 36 her. Nehrej si se slovíčky. PS Plus není nic jiného, že platíš za službu, co má pc v základu zdarma. Snaží se to kompenzovat hrami "zdarma", které stejně mají nasmlouvané a v konečném důsledku na tom vydělají, protože spousta lidí si je zakoupí. A každý preferuje jinak hraní, to že ty seš hráč samotář neznamená, že ostatní jsou také takoví. Pamatuji, jak jsi neustále mlel, že všechny obviňuji, že jsou trolové (většinou obhajoba GGG a spol) a sám to teď děláš a ještě blbě. Ale jak vidím pepřáka a GGG ti s tebou jistě budou souhlasit. Jsou taky takoví lolkaři jako ty.
  • Veskoslav
    edit
  • PS výhoda, že nemusíš kupovat hry a každý měsíc si něco zahraješ, takže za hry za celý rok nemusíš vyhodit ani korunu a stejně si zahraješ za nějaký minimální poplatek. Tvůj argument pádá
    Hospoda- lol. Si fakt zoufalec. Ano každý den budu chodit do hospody, abych se mohl dívat na TV. Panebože se vzpamatuj ty uber trotle. Tvůj trolling padá.
    Gamepady? To je docela lol. Má dual shock už řadu let a pořád funguje. S kamarády nehraji, ale dělám uplně něco jíneho. Hry mám pro osobní zábavu a ne, aby mě někdo u toho rušil. Tvůj argument padá.
    Tak 130 cm sezenes za 12K
  • Veskoslav
    Jasně a ten notebook se dává zadarmo?
    A ano konzole s jedním ovladačem je defacto na ho*no. Nevím, jak ty, ale já většinu her na konzoli hraji ve dvou a tam je potřeba dvou ovladačů (i kdybych hrál sám, tak je vždy lepší mít u konzole jeden náhradní). Ano budeme brát aukro? Stále vyjde pc vs konzole o několik stovek levněji. PS Plus výhoda? V čem proboha? Že když chci hrát MP platím? Ano někdo namítne, dostávám hry. Super, mám hry na měsíc "zdarma"....A pokud se chci dívat na fotbal, jdu do hospody. A metr a půl uhlopříčka? No budu vyhazovat 35 000 za 150 cm tv;) Vem si prášek, evidentně meleš hodně z cesty. Ať si každý koupí, co chce. Oboje má své pro a proti a celkově je cena plus mínus stejná, co se týče nákladů.

P.S: kdyby jsi uměl číst, tak za 30 000 jsem napsal, že to máš včetně všeho. Od zdroje až po monitor a lampičku na čtení pomalu.
  • Veskoslav
    To myslíš vážně? Takže když mám v pc 6 virtuálních mechanik je to to samé jako když mám 6 skutečných mechanik? Děláš ze sebe idiota nebo to skutečně myslíš vážně?! Zítra jdu přepsat dějiny, Intel má 8 jádrové procesory už nějaký ten pátek na trhu....
  • C-BEAM
    V priemere vychádza slušný PC a konzola cenovo zhruba rovnako, v závislosti od toho kolko hier na konzolu kupuješ, ak je to iba 5 AAA hier ročne tak samozrejme konzola vyjde lacnejšie, ak je to ale 10-15 hier tak už ťa môže vyjsť aj drahšie ako PC ekvivalent.
  • Počky, ale kdo se tu ty pc-fanatiku baví o referátu. Na to ti postačí nějaký notebook a nepotřebuje deskop za 30K.
    Dva gamepady? Ty máš u PC dva gamepady? Dvě myši a dvě klávesnice?
    Hry? Hry se dáji v zahraničí nebo na aukro sehnat za poloviční ceny, jen blázen kupuje hry na konzole za plnou cenu
    PS plus- výhoda. Každý měsíc ti přiletí ačková hra. Napr. Vůbec jsem si nekupoval Dragon Dogma a dostal jsem ji zdarma a naprostá pecka nebo Demon Souls.
    Televize? Tak samozřejmě, ale v tom případě musíme k pc za 20k-25K přičíst monitor taky za 5-6K a ber, že monitor je pořád jenom monitor, takže pokud chceš koukat na fotbal na metr a půl velké TV, tak si stejně musíš koupit.
    FANATIK nic jiného než FANATIK nejsi Ty PC- FANATIKU
    *11* *11*
  • Veskoslav
    Tak když to počítáme takto, tak doufám, že do nákupu konzole začneme počítat i televizi. Což kvalitní televize je minimálně 10 000. A k tomu cena her (v průměru o 450 Kč dráž). Takže základní pořízení PS4 je minimálně 21 000. A k tomu nemáš PS+ a ani druhý ovladač. Balení PS4 obsahuje jenom jeden;) Což je dalších 1200 investice. Takže pokud si pc pořídíš za 30 000 včetně monitoru a OS a periférií (bedny, myš, klávesnice a gamepad), tak konzole vyjde o něco levněji Cca za 23 000. Takže máš 7000 náskok. S tím rozdílem že pc většinou neslouží pouze na hraní, jak si zde někteří vesele myslí. A cena AAA titulu na pc je od 600 Kč (poslední Thief, předobjednávka nového Wolfa za 770 Kč) až po 1100 Kč (kdo kupuje v digitální (Steam, Origin, uPlay) nové hry je pako). Watch Dogs přímo: PS4 1450 nejlevnější, pc 1084. Rozdíl skoro 300. Thief 1200 PS4, pc 600 Kč. Takže průměrně na hru to máme 450 Kč cca rozdíl. Takže za těch 7000 si koupíš navíc maximálně 6 nových AAA her. Ale máš v obýváku pouze herní konzoli, kde sotva budeš dělat svůj referát, stříhat video či jenom tak graficky upravovat své fotky;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší